Відмовлено Некомпетентный админ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
688
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Великов
  2. Особистий нікнейм: 1627
  3. Суть скарги: админ откинул без фулл ситуации, мы просили открыть окна, сам игрок их не открыл, так же не вышел с машины, после чего человек с машины начал что-то плохое говорить в нашу сторону, мы начали стрелять по машине. Машина была фулл поломана, но он ехал, это уже больше похоже на багоюз, но админ его не выдал!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): бамс
  5. Дата походження: 25.07.25

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
46
Я можу надати фул ситуацію ,якщо потрібно буде адміністрації,даний гравець зі своїми сокланами почали стріляти по авто без причини,якщо даному адміністратору будуть потрібні докази я їх залюбки надам.
Там ви стріляли не тільки по авто ,ай по іншим гравцям,навіть стріляли з зеленої зони P.S. адміністратор бачив всю ситуацію так як він слідкував за нами

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
688
Бали
113
Я можу надати фул ситуацію ,якщо потрібно буде адміністрації,даний гравець зі своїми сокланами почали стріляти по авто без причини,якщо даному адміністратору будуть потрібні докази я їх залюбки надам.
Там ви стріляли не тільки по авто ,ай по іншим гравцям,навіть стріляли з зеленої зони P.S. адміністратор бачив всю ситуацію так як він слідкував за нами
у меня тоже есть откат)) не обманывай админов, за это есть наказание) прошу применить ему его!

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,944
Реакції
1,811
Бали
253
у меня тоже есть откат)) не обманывай админов, за это есть наказание) прошу применить ему его!
Вітаю
Прошу надати посилання на відео з обох сторін для вирішення скарги
Очікую посилання в особисті повідомлення Діскорду sergoooo444

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі