Розглянуто №596 НПУ К / Славік Мавдюк [6764619]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Славік Мавдюк
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Коложник
  3. Суть скарги: я їхав біля епіку Київа, стояли НПУ, я їхав їх не помітив та вірзався, потім я заїхав на міст та в мене заглохла машина,
    вони прямо на мосту мене тайзерят та вяжуть, ведуть мене в кабінет слідчого та починають допитувати, вході в мене забирають 35 3 зіркової петри, хочя в клані "WALHALLA" є зарегестроване підприємство яке не даж право на отбирання петри та алко, після того я їм кажу по якосу закону та статтьї в мене обшукали, та забрали петру вони мене постійно перебивають та не дають відповіді, після того на мене вішають штраф, та дуже багато статтей, за звичайне ДТП. фрапса нажаль немає так як в мене обс чомусь не включилась, я також просив надати їх, відео доказ мого порушення, та викликати адвоката, але це теж було проігноровано. Дуже прошу знайти цього гравця та попросити його показати фрапс як мене затримали та як я порушив. А якщо фрапса не буде видати йому за це покарання
  4. Докази (скріншот/відео): скріни порушення
  5. Дата порушення:29.07.2025

Славік Мавдюк

Я сказав Віу-Віу! - НПУ К | 02 Server.
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
18
Бали
21
Вітаю, вас було затримано за порушення ККУ та АКУ я та мій напарник працювали згідно з ЦПК...
Вам було винесено статті згідно вашого порушення 5 з 5 можливих + штрафи 5 з 5 можливих..
Вам були зачитані права ваші і так як ви вже знаходились в розшуку право на адвоката я вам скасував..
Не плутайте ІС з ООС адміністрація це не прокуратура..
Якщо ви не згідні з діями поліцейських пишіть позовну заяву на ім*я ст.Лейтенанта Славіка Мавдюка та Сержанта Віталіка Блека, прокурору ми надамо записи з наших нагрудних камер від моменту початку інциденту..

Реєстрування
1 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
Вітаю, вас було затримано за порушення ККУ та АКУ я та мій напарник працювали згідно з ЦПК...
Вам було винесено статті згідно вашого порушення 5 з 5 можливих + штрафи 5 з 5 можливих..
Вам були зачитані права ваші і так як ви вже знаходились в розшуку право на адвоката я вам скасував..
Не плутайте ІС з ООС адміністрація це не прокуратура..
Якщо ви не згідні з діями поліцейських пишіть позовну заяву на ім*я ст.Лейтенанта Славіка Мавдюка та Сержанта Віталіка Блека, прокурору ми надамо записи з наших нагрудних камер від моменту початку інциденту..
Вітаю, не забувайте що я все що казав такого це було в оффтоп, та краще надайте фрапс мого затритмання адміністрації, на якому видно що ви мені такого не казали, та не сказали по якій статтьї ви мене обшукали та забрали петру яка в нас зарегестрована та ви немаєте права її конфіскувати. Це все що я сказав. надобраніч ))

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
474
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:

На жаль, недостатньо доказів, щоб чітко встановити всі обставини події. З боку працівника поліції також не було надано жодних доказів, які могли б підтвердити дії.
Через це поліцейський отримує попередження та буде проведено серйозну бесіду щодо відсутності доказів та затримання.

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі