Розглянуто Максим Трибунал/Образи,таран авто ,DM,Таргет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
1.Нікнейм гравця:Максим Трибунал(108081)Д
2.Особистий нікнейм:Данил кожан
3.суть скарги:я просто грав нікому не заважав.прочитав чат (мат) я запитав чому він ображає він відповів матом теж та ображав далі.після чого я просто катався на авто а данний гравець на своєму велосипеді слідкував за мною щоб образити мене та ламати мені авто і так рази 3-4 (рем.компл.7тис.грн *4 вийде не маленька сума).одного разу я зупинився з ним поговорити по нормальному але він почав ламати авто .я сів в авто а гравець почав його бити,тим самим вбивши мене.я навіть не пограв нормально прибувши до лікарні він знову почав шкодити моє авто!.ЦЕ ПРОСТО ТАРГЕТ ГРИ !
4.Особисті докази (скріншот/відео):
5.Дата порушення:26.03.2023
Ps:можливо це не таран авто ,а якось по другому ,бо не знав як це написати ,Дякую за розуміння

Євгеній Пічкур

Легенда "Центральна Україна 01"
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
1,936
Реакції
290
Бали
168
Вітаю, взяв вашу скаргу на розгляд.

Євгеній Пічкур

Легенда "Центральна Україна 01"
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
1,936
Реакції
290
Бали
168
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу, гравець отримує покарання за:

DM Car [КПЗ 30 хвилин]
Образа,кривда гравців. [ мут 60 хвилин ]
NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ]
Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ]

Вирок: Гравець отримує КПЗ на 210 хвилин та бан чату 60 хвилин.

Зачинено.​

Даніель Хансен

ЗАПОРІЗЬКИЙ
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
300
Реакції
56
Бали
31
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу, гравець отримує покарання за:

DM Car [КПЗ 30 хвилин]
Образа,кривда гравців. [ мут 60 хвилин ]
NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ]
Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ]

Вирок: Гравець отримує КПЗ на 210 хвилин та бан чату 60 хвилин.

Зачинено.​
Дм авто було рази 3-4 на фрапсі видно,надайте більше КПЗ ГРАВЦЮ!)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі