Розглянуто Логан Брукс,Владислав Гітлан,Павло Степаненко,Рома Карнасевич / Уникнення RP відігрувань,NonRP, NON RP Держ, Навмистний таран,MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Флурри

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
147
Реакції
98
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Логан Брукс,Владислав Гітлан,Павло Степаненко,Рома Карнасевич
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
  3. Суть скарги: таймкод (00:00-00:50) я вирішив підїхати і подивитисся що сталось що НПУ і СБУ когось зупинили і після цього припаркувався на узбіччі і включив аварікую, далі таймкод (1:10-5:25) до мене підходить працівник СБУ Владислав Гітлан коли я навіть нічого не порушив просто припаркувався на узбіччі на аварійці. Далі він стукає до мене у вікно я питаю щось сталось? після чього він без відігровки нібито передає мені посвідчення яке навіть мені не передалось я знову питаю що сталось? після чього отримую просто тишу без відповіді я пишу я вас слухаю, далі пишу я відкрив вікно якщо що після цього данний працівник мені пише паспорт не назвавши причину чому він взагалі підійшов до мене я в нього питаю причина? що я порушив? далі він пише Ви знаходитесь в орієнтуванні навіть не перевіривши паспорт чи тех паспорт на авто він вирішив що я у них в орієнтуванні, я далі пишу хто вам таке сказав? далі підходить працівник СБУ Логан Брукс і каже що на вашу машину є орієнтування далі працівник СБУ Владислав Гітлан пише ну ваша машина я пишу так пишу ось тех паспорт і передаю його через таб меню і далі працівник СБУ Логан Бруск каже або це ваша машина або ви її вкрали але на відео прекрасно видно як я передав тех паспорт для ознайомлення. Далі на цьому ж таймкоді який я писав працівник Логан Брукс почав мені давати попередження на те щоб я вийшов з автомобіля як я зрозумів він хотів мене затримати без перевірки документів далі він дає друг попередження щоб я вийшов з автомобіля далі я пишу це моє авто бо можливо він не зрозумів що це авто не в угоні а це моє авто так як я одному з працівників передав тех.паспорт для ознайомлення далі Логна Брукс дає третє попередження щоб я вийшов з автомобіля і я вирішив спробувати втекти тому що не хотів щоб мене затримували "БЕЗ ПРИЧИНИ" тому що данні працівники навіть не просили мій паспорт чи тех паспорт щоб перевірити чи це саме я в орієнтуванні тому що по нікнейму в мене над головою вони не можуть просто дізнатися що це саме я в орієнтуванні знаходжусь і я вирішив поїхати і вони звісно що відкрили по моїй автівці вогонь пробили всі колеса щоб я не втік я спробував відремонтувати авто ремкомплектом побачив що підїхала ауді і подумав що він допоможе мені втекти щоб мене не затримали без причини, але данна ауді була закрита я не зміг в неї сісти після чього я сідаю до авто мене підрізає ауді яка була закрита я завівши авто намагаюсь втекти але по моїй автівці знову відкривають вогонь далі я відкриваю авто сідаю в нього і працівник СБУ знову відкриває вогонь по автівці і навіть по мені після цього підїзжають працівники СБУ працівник Логан Брукс витягує мене з авто далі таймкод (5:26-11:29) працівник Павло Степаненко використовує по мені тайзер я пишу в офтоп чат нон рп,ждите на форуме. Після цього працівники Логан Брукс і Павло Степаненко без офтопа почали казати про нон рп, почали казати що я пгшу, далі каже що нон рп це те що на тебе наставили 3 м4 і ти тікаєш. Далі Павло Степаненко каже ми відіграли всі відігровки він це знову сказав без використання офтопа. Далі Логан Брукс зачитав міранду із якою було чутно тільки половину міранди далі мене повели до відділку НПУ далі Логан Брукс каже чи хочете скористатися якоюсь послугою адвокатом чи дзвінком далі вони там щось почали між собою розмовляти після цього повели мене вниз далі Логан Брукс знову питає хочете скористатися якоюсь послугою дзвінком чи адвокатом питаю ще раз я відповідаю не хочу. Далі Логан Брукс каже що далі процесуальні дії пройдуть без адвоката далі Логан Брукс відіграв що почав одягати латексні перчатки і почав обшук людини навпроти після цього підходить вже до мене його напарник Павло Степаненко і почав замість того працівника обшукувати мене далі каже що виявив зброю МП5,Газові балончики та бронежилет далі я пишу у мене ліцензія далі Павло Степаненко питає у вас є ліцензія на МП5 я кажу саме так далі каже можете показати її далі я кажу зніміть кайданки і далі Владислав Гітлан зняв з мене кайданки без ніякої відігровки по РП далі Владислав Гітлан знову надів на мене кайданки без РП відігровки і потім знову зняв без відігровки. Далі працівники зовсім забули що питали в мене про Ліцензію на МП5 яку я хотів показати і із за якої вони знімали з мене одну кайданку щоб я передав і працівник Логан Брекс питає в якому кармані в мене паспорт в лівому чи в правому далі я кажу в мене попросили надати ліцензію далі кажу який паспорт ви попросили ліцензію на що Логан Брукс відповідає я не просив вашу ліцензію я просив паспорт у вас я далі кажу я не кажу що ви просили,просив ваш напарник далі Логан Брукс каже що все більше ліцензії не треба треба ваш паспорт я йому передав паспорт він почав переглядати паспорт знайшов мене в розшуку в планшеті далі він подав знову на мене в розшук не відігравши що "почав видавати розшук на ім'я Дмитро Флуррі стаття 10.11 Втеча під час затримання" і далі працівник Владислав Гітлан повів мене до КПЗ та посадив без ніякої РП Відігровки. Прошу покарати данних гравців за такі массові порушення, бо багато чого вони просто не відіграли.
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення: 01.08.2025

Аня Чортенко

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
74
Реакції
91
Бали
78
Вік
20
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
після чього він без відігровки нібито передає мені посвідчення яке навіть мені не передалось
Владислав Гітлан зняв з мене кайданки без ніякої відігровки по РП далі Владислав Гітлан знову надів на мене кайданки без РП відігровки і потім знову зняв без відігровки
Владислав Гітлан повів мене до КПЗ та посадив без ніякої РП Відігровки.
Гравець #100808 отримує покарання у вигляді Уникнення RP відігрувань | Деморган 80 хвилин
вони звісно що відкрили по моїй автівці вогонь пробили всі колеса щоб я не втік
Гравець Логан Брукс #100442 дав Вам 3 попередження , щоб вийти з машини, тому відкриття вогню по вашії машині не є порушенням, згідно правил державних організацій 3.9
Логан Брукс каже що далі процесуальні дії пройдуть без адвоката
7:36 Ви відповіли, що не потребуєте адвоката
Павло Степаненко каже ми відіграли всі відігровки він це знову сказав без використання офтопа
Гравець #84070 отримує покарання у вигляді MG | Мут 15 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі