Прокуратура | Скарги до прокуратури

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
319
Реакції
149
Бали
88
1744984530156.png

Подання скарг до прокуратури
Скарги приймаються:
  • Від громадян України.
  • Від іноземців та осіб без громадянства (у межах їх прав).
  • Від законних представників (у разі потреби).

Ваша скарга може бути відхилена, якщо:
  • Не зазначено дату та час події.
  • Відсутні докази або запит на їх вилучення.
  • Минуло понад 12 днів із моменту події (для певних порушень).
  • Відсутній медичний висновок у разі скарги щодо тілесних ушкоджень.
  • Надане відео перевищує 2 хвилини та не містить таймкодів.
  • У викладених фактах відсутній склад злочину.
  • Скарга оформлена не за зразком або не підписана заявником.
Зразок заяви
до Офісу Генерального прокурора Західної України

ЗАЯВА
Я, (ПІБ), громадянин України,
подаю скаргу на (посада / ПІБ / звання / № жетона)​

1. Суть порушення: (Короткий опис події та суті правопорушення)
2. Організація: (Назва підрозділу або установи)
3. Докази: (Фото, відео, свідчення або запит на вилучення)
4. Дата та час події: (Указати точно)
5. Контактні дані: (Телефон, email, копія документа)
6. Свідки: (ПІБ, контакти)

Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.

Дата: «_» ____________ 20xxр.
Підпис: _______________​

Останнє редагування модератором:

Ілля Вайт

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
89
Бали
21
ЗАЯВА
Я, Есскобар Пабло Богданович, громадянин України,
подаю скаргу на СБУ / Олекса Вейсс / Не володію інформацією / №6766481)​
1. Суть порушення:
Я виїхав з ГУНП України м. Харків через причину сплату штрафів, після чого невідомий автомобіль почав підрізати автівку Служби безпеки України. Я зупинився біля узбіччя з увімкненим аварійним сигналом, після чого співробітник СБУ вийшов з автівки та відкрив вогонь по мені та по моїй автівці без відомої на те причини, що призвело до вогнепального поранення та травм.
Прошу фізичну компенсацію за лікування та ремонт автівки у розмірі 500 000 грн.

2. Організація: ГУ СБУ м.Київ
3. Докази:
тут
4. Дата та час події: 19.05.2025 час 19:55:46
5. Контактні дані: (380996997442
, [email protected], копія документа)
6. Свідки: свідків немає

Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.

Дата: «20.05» ____________ 2025р.
Підпис: @Eskobar

Олександр Шаповалюк

Гравець | Західної України
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
37
Реакції
26
Бали
63
ЗАЯВА
1. Суть порушення:
Я виїхав з ГУНП України м. Харків через причину сплату штрафів, після чого невідомий автомобіль почав підрізати автівку Служби безпеки України. Я зупинився біля узбіччя з увімкненим аварійним сигналом, після чого співробітник СБУ вийшов з автівки та відкрив вогонь по мені та по моїй автівці без відомої на те причини, що призвело до вогнепального поранення та травм.

3. Докази:
тут

Вітаю.
Генеральна прокуратура бере вашу скаргу до уваги, відповідь буде надано протягом 72 годин.
З повагою
Генеральний прокурор
Олександр Шаповалюк.

Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
8
Реакції
9
Бали
8
ЗАЯВА
1. Суть порушення:

3. Докази:
тут

Вітаю.

Ознайомившись з вашою скаргою генеральна прокуратура повідомляє про передання справи до НПУ для відкриття кримінального провадження

Прокурор
Левецький Максим

Забродський Дмитро

02 | Західна Україна
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
38
Реакції
31
Бали
23
ЗАЯВА
Я, Ашваганда Дмитро Олександрович, громадянин України,
подаю скаргу на не володію інформацією / знаю що тільки ім'я Олівер / не володію інформацією / № 6870995​

1. Суть порушення: Ми стояли біля ГУ УЗ я його випадково вдарив дану людину та вибачився перед нею((сказав відкат)) після чого вона почала мене бити і мене забрали до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями,а громадянин сказав що це була самооборона, справку якщо потрібно зроблю.Я потребую компенсацію на лікування в сумі 2.500.000 гривень
2. Організація:Не володію інформацією
3. Докази:
Порушення
4. Дата та час події: 08.06.2025 | близько 23:24
5. Контактні дані: +380 974 843 981 | zabrodskiidmitro224 | Тут паспорт
6. Свідки: Бойчук Марян Тарасович (vasia_43666)

Дата подачі:09.06.2025
Підпис:Marlboro

Кирило Романюк

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
238
Реакції
158
Бали
88
ЗАЯВА
Я, Ашваганда Дмитро Олександрович, громадянин України,
подаю скаргу на не володію інформацією / знаю що тільки ім'я Олівер / не володію інформацією / № 6870995​

1. Суть порушення: Ми стояли біля ГУ УЗ я його випадково вдарив дану людину та вибачився перед нею((сказав відкат)) після чого вона почала мене бити і мене забрали до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями,а громадянин сказав що це була самооборона, справку якщо потрібно зроблю.Я потребую компенсацію на лікування в сумі 2.500.000 гривень
2. Організація:Не володію інформацією
3. Докази:
Порушення
4. Дата та час події: 08.06.2025 | близько 23:24
5. Контактні дані: +380 974 843 981 | zabrodskiidmitro224 | Тут паспорт
6. Свідки: Бойчук Марян Тарасович (vasia_43666)

Дата подачі:09.06.2025
Підпис:Marlboro
Шановний Ашваганда Дмитро Олександрович

Генеральна прокуратура України повідомляє вас про відмову вашої скарги. Після ретельного опрацювання документів та проведення необхідних перевірок, ми змушені відмовити у відкритті справи через недостаню кількість доказів.

(( Скарга розглянута в розділі скарги на гравців в держ.орг, тим самим чином скарга набрала статус NonRP))

З повагою,
Генеральний прокурор України
Кирило Романюк.

Артур Бакровський

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
93
Реакції
191
Бали
88
ЗАЯВА
Бакровський Артур Дмитрович , громадянин України
Подаю скаргу на : Полковник НПУ Павло Герасименко,№ жетона 5221
1. Суть порушення: Їхав на автівці , тріши занесло мене в затяжному повороті , так як їхав на автівці з заднім приводом, та трішки дав більше газу , тим самим порушив ПДР , а саме створення аварійної ситуації.
Від свого порушення не відмовляюсь.
Після чого по заду автівки почув звук сирени, одразу здійснив зупинку біля узбіччя дороги.
Спочатку до мене підходить Підполковник НПУ Олександро Хелл, № жетона 6790121.
Та просить мене одразу покинути транспортний засіб, коли я запитав на якій підставі я маю покидати власний транспортний засіб, підполковник Хелл каже наступне - цитую " На підставі Закону про НПУ , 3.1 та 3.2" , беручи до уваги мій досвід відносно цього закону, 3.1 та 3.2 не дає законної вимоги для водія , щоб змусити його вийти з автомобіля. Для вас я думаю не потрібно пояснювати шо саме означає цих дві статті Закону про НПУ. Після чого я запитав ще раз - цитую "На який закон будете опиратись, щоб дати мені закону вимогу для того щоб я покинув транспортний засіб?" В відповідь я почув знову ту ж саму казку. Після чого я попросив даного працівника посвідчення його , так як тільки він підійшов, він не зробив цього , на той момент я навіть не знав хто це, він одразу попросив мене покинути транспорт.
Знову йде максимальне проявлення халатності , працівник каже ви спочатку вийдіть, а потім я покажу вам, тут я цього звісно не зрозумів..
Також прошу взяти до уваги, шо працівник помітно нервував, його рухи моментами були максимально незрозумілими, то він рухався в ліво в право , то крутився, то вітався з кимось, і під час цього всього розмовляв зі мною, перша думка яка прийшла , що людина знаходиться в стані наркотичного або алкогольного сп'яніння. Це виключно моя думка.
Далі підійшов до мене вже Полковник НПУ Павло Герасименко , № жетона 5221 .
Почав перебивати свого колегу, та тикати мені своїм посвідченням, для чого він це робив мені також не зрозуміло..
В відповідь я йому сказав "Можеш йти звідси, зупиняв мене не ти", на що отримав відповідь "зараз ти підеш звідси", бачити таке порушення субординації від Полковника НПУ трішки таке собі, я розумію шо я перший перейшов на ти, але це не відповідна поведінка поліцейського, тим більше який носить звання Полковника..
І з цим працівником почалась та сама ж казка, мене змушували вийти з автівки , опираючись на невідомі статі які вказані в законі про діяльність НПУ, які саме так і не зміг мені назвати Полковник, опираючись на те що його колега Підполковник Хелл вже називав мені статті , відносно яких я маю покинути свій ТЗ, я так розумію це 3.1 та 3.2 Закону про НПУ.
Далі Полковник почав максимально порушувати субординацію в мою сторону, кричати, перебивати, казати шо я глухий , та багато інших образ які є на відео доказі.
На мої слова це не є закона вимога, він почав кричати " Це моя законна вимога".
Тобто з його слів, якшо я би був поліцейським , я би міг підійти до громадянина, придумати собі якусь законну вимогу , та вводити в оману людину, до прикладу Моя законна вимога перепишіть на мене все своє майно, бо я поліцейський)
Потім працівник продовжив те саме ж , ганяти все по колу.
Потім коли людина вже довела мене до кипіння , я висловився нецензурно в сторону працівників, після чого мене силою витягнули з авто, пошкодивши мою нагрудну боді камеру, тому запис обривається.
З відео доказами можете ознайомитись нижче.

Максимальне проявлення халатності зі сторони НПУ до своєї діяльності.
Максимально принизили честь всієї НПУ.
З такими поліцейськими жити в країни максимально не комфортно, які займають такі високі посади, а роблять такий балагн, і займаються тим чим хочуть.
Якщо Полковники роблять таке, я навіть не можу собі уявити, чому вони вчать молодший склад, який більше має взаємодії з громадянами.
Прошу максимально суворо вжити заходів до даних працівників, особливо до Полковника тому що це вже далеко не перша ситуація, саме з ним.

2. Організація: Національна Поліція України
3. Докази: Тут
4. Дата та час події: 16,06,2025 10:52
5. Контактні дані: Паспорт, 380777222333
6. Свідки: Михайло Пикалюк , +380979150039
Дата: «17» Червня 2025р.
Підпис: Bakrovsky​

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
ЗАЯВА
Я, Дребіт Максим Владиславович, громадянин України,
подаю скаргу на Генерала Гончара Богдана Олександровича 6764864

1. Суть порушення:
Я, Дребіт Максим Владиславович, подаю скаргу на Генерала НПУ Гончара Богдана Олександровича у зв*язку з тим, що невідомий співробітник поліції який представився полковником, почав порушувати Конституцію України а саме стаття 15 Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському чи принизливому поводженню чи покаранню.
Також порушення Кримінального Кодексу України стаття 3.1, стаття 8.4, стаття 8.9
Також порушення закону про НПУ а саме стаття 1.3.
Також порушення внутрішніх правил НПУ а саме порушення субординації.

Коли я прийшов на набір, до мене підійшов невідомий пан який щось до мене сказав, але я не розчув та попросив повторити, після чого цей пан крикнув "паспорт" я запитав у нього чого він кричить на мене, потім він відповів "Ну бо ви не чуєте ніфіга" після чого я спитав "А чого ви так зі мною розмовляєте, ви хто такий?" потім він попросив ще раз мій паспорт, я спитав в нього на підставі чого я маю надавати йому свій паспорт, після чого я чую "ля ви шо приколіст, Полковник поліції, шановний" після чого я сказав "Я не бачу вашого посвідчення тоді" після чого він сказав "Ну вам його не обов*язково бачити, у мене є нашивочка на плечі" після чого я ще раз запитав "на якій підставі я маю надати свій паспорт" він відповів "бо я так сказав, паспорт надайте шановний" після чого я його попередив про те що "у мене ведеться фіксація на нагрудну екшн камеру згідно моїх прав" після чого він відповів "мені без різниці" потім він ще раз запросив паспорт, я знову запитав на якій підставі він відповів "Ну на підставі того що ви там сказали МГГ у мене ведеться запис боді камери, не бачу вашої боді камери на голому тілі" після чого він почав мені казати "Ви ведете себе як бидло наразі" далі будемо йти по словах цього невідомого пана "Манерам? Так я зараз вас навчу манерам" з інтонацією погрози. "В свою чергу ви прийшли, якесь біле, голе, всьо в татухах непонятне" "Ви мене знову перебиваєте як тупе бидло" "Знову мене перебиваєте, тупе ви бидло" "Як хочу так і розмовляю" я спитав в нього хто ви та попросив надати його посвідчення, потім він мені відповів "Я босс" потім я ще раз попросив надати його посвідчення він відповів "Нє, не забов*язанний" після чого я попросив показати номер його жетончика він відповів "Нєа"
Після цих слів до мене підійшов пан Генерал представився, показав посвідчення. Я запитав у пана генерала "Ви не скажете, хто це, після чого показав на невідомого пана який представився полковником" після чого пан Генерал, підтвердив що це полковник, далі все буде на відео з моєї нагрудної екшн камери.

Прошу покарати данного полковника за його порушення Конституції, Закону про НПУ, Кримінального Кодексу та Субординації.
Та провести повну перевірку особового складу НПУ, включно з старшим особовим складом.

По максимуму принизили репутацію НПУ.
Як так вийшло що ця людина стала полковником?
Якщо Полковники роблять таке, я навіть не можу собі уявити, чому вони вчать молодший склад, який більше має взаємодії з громадянами.
Прошу максимально суворо вжити заходів до данного працівника, тому що це вже далеко не перша ситуація, саме з ним.

3. Докази: Прошу вилучити докази з боді камери пана Генерала, та вилучити документи які засвідчать що до початку зміни, пан полковник був тверезий.
Екшн камера

4. Дата та час події: 12:035.
5. Контактні дані:
+380 (98) 919 31 52 паспорт
6. Свідки: співробітники ДСНС

Підпис: мяу​

Кирило Романюк

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
238
Реакції
158
Бали
88
ЗАЯВА
Бакровський Артур Дмитрович , громадянин України
Подаю скаргу на : Полковник НПУ Павло Герасименко,№ жетона 5221
1. Суть порушення: Їхав на автівці , тріши занесло мене в затяжному повороті , так як їхав на автівці з заднім приводом, та трішки дав більше газу , тим самим порушив ПДР , а саме створення аварійної ситуації.
Від свого порушення не відмовляюсь.
Після чого по заду автівки почув звук сирени, одразу здійснив зупинку біля узбіччя дороги.
Спочатку до мене підходить Підполковник НПУ Олександро Хелл, № жетона 6790121.
Та просить мене одразу покинути транспортний засіб, коли я запитав на якій підставі я маю покидати власний транспортний засіб, підполковник Хелл каже наступне - цитую " На підставі Закону про НПУ , 3.1 та 3.2" , беручи до уваги мій досвід відносно цього закону, 3.1 та 3.2 не дає законної вимоги для водія , щоб змусити його вийти з автомобіля. Для вас я думаю не потрібно пояснювати шо саме означає цих дві статті Закону про НПУ. Після чого я запитав ще раз - цитую "На який закон будете опиратись, щоб дати мені закону вимогу для того щоб я покинув транспортний засіб?" В відповідь я почув знову ту ж саму казку. Після чого я попросив даного працівника посвідчення його , так як тільки він підійшов, він не зробив цього , на той момент я навіть не знав хто це, він одразу попросив мене покинути транспорт.
Знову йде максимальне проявлення халатності , працівник каже ви спочатку вийдіть, а потім я покажу вам, тут я цього звісно не зрозумів..
Також прошу взяти до уваги, шо працівник помітно нервував, його рухи моментами були максимально незрозумілими, то він рухався в ліво в право , то крутився, то вітався з кимось, і під час цього всього розмовляв зі мною, перша думка яка прийшла , що людина знаходиться в стані наркотичного або алкогольного сп'яніння. Це виключно моя думка.
Далі підійшов до мене вже Полковник НПУ Павло Герасименко , № жетона 5221 .
Почав перебивати свого колегу, та тикати мені своїм посвідченням, для чого він це робив мені також не зрозуміло..
В відповідь я йому сказав "Можеш йти звідси, зупиняв мене не ти", на що отримав відповідь "зараз ти підеш звідси", бачити таке порушення субординації від Полковника НПУ трішки таке собі, я розумію шо я перший перейшов на ти, але це не відповідна поведінка поліцейського, тим більше який носить звання Полковника..
І з цим працівником почалась та сама ж казка, мене змушували вийти з автівки , опираючись на невідомі статі які вказані в законі про діяльність НПУ, які саме так і не зміг мені назвати Полковник, опираючись на те що його колега Підполковник Хелл вже називав мені статті , відносно яких я маю покинути свій ТЗ, я так розумію це 3.1 та 3.2 Закону про НПУ.
Далі Полковник почав максимально порушувати субординацію в мою сторону, кричати, перебивати, казати шо я глухий , та багато інших образ які є на відео доказі.
На мої слова це не є закона вимога, він почав кричати " Це моя законна вимога".
Тобто з його слів, якшо я би був поліцейським , я би міг підійти до громадянина, придумати собі якусь законну вимогу , та вводити в оману людину, до прикладу Моя законна вимога перепишіть на мене все своє майно, бо я поліцейський)
Потім працівник продовжив те саме ж , ганяти все по колу.
Потім коли людина вже довела мене до кипіння , я висловився нецензурно в сторону працівників, після чого мене силою витягнули з авто, пошкодивши мою нагрудну боді камеру, тому запис обривається.
З відео доказами можете ознайомитись нижче.

Максимально принизили честь всієї НПУ.
З такими поліцейськими жити в країни максимально не комфортно, які займають такі високі посади, а роблять такий балагн, і займаються тим чим хочуть.
Прошу максимально суворо вжити заходів до даних працівників, особливо до Полковника тому що це вже далеко не перша ситуація, саме з ним.

3. Докази: Тут
4. Дата та час події: 16,06,2025 10:52
5. Контактні дані: Паспорт, 380777222333
6. Свідки: Михайло Пикалюк , +380979150039
Підпис: Bakrovsky​
Шановний Бакровський Артур Дмитрович!

Генеральна прокуратура України повідомляє вас про схвалення вашої скарги. Після ретельного опрацювання документів та проведення необхідних перевірок, ми передаємо матеріали до Служби Безпеки України для відкриття кримінального провадження. Також за наказом №18 Міністра МВС Герасименко Павло Павлович, звільнений з Національної Поліції України.

З повагою,
Кирило Романюк.

Останнє редагування:

Кирило Романюк

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
238
Реакції
158
Бали
88
ЗАЯВА
Я, Дребіт Максим Владиславович, громадянин України,
подаю скаргу на Генерала Гончара Богдана Олександровича 6764864

1. Суть порушення:
Я, Дребіт Максим Владиславович, подаю скаргу на Генерала НПУ Гончара Богдана Олександровича у зв*язку з тим, що невідомий співробітник поліції який представився полковником, почав порушувати Конституцію України а саме стаття 15 Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському чи принизливому поводженню чи покаранню.
Також порушення Кримінального Кодексу України стаття 3.1, стаття 8.4, стаття 8.9
Також порушення закону про НПУ а саме стаття 1.3.
Також порушення внутрішніх правил НПУ а саме порушення субординації.

Коли я прийшов на набір, до мене підійшов невідомий пан який щось до мене сказав, але я не розчув та попросив повторити, після чого цей пан крикнув "паспорт" я запитав у нього чого він кричить на мене, потім він відповів "Ну бо ви не чуєте ніфіга" після чого я спитав "А чого ви так зі мною розмовляєте, ви хто такий?" потім він попросив ще раз мій паспорт, я спитав в нього на підставі чого я маю надавати йому свій паспорт, після чого я чую "ля ви шо приколіст, Полковник поліції, шановний" після чого я сказав "Я не бачу вашого посвідчення тоді" після чого він сказав "Ну вам його не обов*язково бачити, у мене є нашивочка на плечі" після чого я ще раз запитав "на якій підставі я маю надати свій паспорт" він відповів "бо я так сказав, паспорт надайте шановний" після чого я його попередив про те що "у мене ведеться фіксація на нагрудну екшн камеру згідно моїх прав" після чого він відповів "мені без різниці" потім він ще раз запросив паспорт, я знову запитав на якій підставі він відповів "Ну на підставі того що ви там сказали МГГ у мене ведеться запис боді камери, не бачу вашої боді камери на голому тілі" після чого він почав мені казати "Ви ведете себе як бидло наразі" далі будемо йти по словах цього невідомого пана "Манерам? Так я зараз вас навчу манерам" з інтонацією погрози. "В свою чергу ви прийшли, якесь біле, голе, всьо в татухах непонятне" "Ви мене знову перебиваєте як тупе бидло" "Знову мене перебиваєте, тупе ви бидло" "Як хочу так і розмовляю" я спитав в нього хто ви та попросив надати його посвідчення, потім він мені відповів "Я босс" потім я ще раз попросив надати його посвідчення він відповів "Нє, не забов*язанний" після чого я попросив показати номер його жетончика він відповів "Нєа"
Після цих слів до мене підійшов пан Генерал представився, показав посвідчення. Я запитав у пана генерала "Ви не скажете, хто це, після чого показав на невідомого пана який представився полковником" після чого пан Генерал, підтвердив що це полковник, далі все буде на відео з моєї нагрудної екшн камери.

Прошу покарати данного полковника за його порушення Конституції, Закону про НПУ, Кримінального Кодексу та Субординації.
Та провести повну перевірку особового складу НПУ, включно з старшим особовим складом.

По максимуму принизили репутацію НПУ.
Як так вийшло що ця людина стала полковником?
Прошу максимально суворо вжити заходів до данного працівника, тому що це вже далеко не перша ситуація, саме з ним.

3. Докази: Прошу вилучити докази з боді камери пана Генерала, та вилучити документи які засвідчать що до початку зміни, пан полковник був тверезий.
Екшн камера

4. Дата та час події: 12:035.
5. Контактні дані:
+380 (98) 919 31 52 паспорт
6. Свідки: співробітники ДСНС

Підпис: мяу​
Шановний Дребіт Максим Владиславович!

Генеральна прокуратура України повідомляє вас про схвалення вашої скарги. Після ретельного опрацювання документів та проведення необхідних перевірок, ми передаємо матеріали до Служби Безпеки України для відкриття кримінального провадження. Також за наказом
№18 Міністра МВС Герасименко Павло Павлович, звільнений з Національної Поліції України.

З повагою,
Кирило Романюк.

Останнє редагування:

Миxaйло Пикaлюк

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Кві 2025
Дописи
154
Реакції
117
Бали
88
ЗАЯВА
Я, (Пикалюк Михайло Степанович, громадянин України,
подаю скаргу на (Рядового/ Саша Бізнес/ Рядовий / № жетона)немає ненадав​

1. Суть порушення: (Катався по нічному місті та зауважив як Рядовий НПУ бігає по дорозі я зупинився та зауважив шо в його в руках знаходиться тайзер після чого він застосував його на людини без вагомої причини на скікі памятаю з власного досвіду шо пістолет тайзер не використовується в таких ситуація після того як я це побачив підійшов до працівнка НПУ та наголосив йому що неможна використовувати тайзер без причини після чого почув у відповідь продовжу кулаками скажіть будьласка це нормально що працівник так говоть який має зберігати порядок в країні Я так думаю це їх навчають старший особовий склад Бажаю аби ви вжили всіх норм для Рядового та для всього старшого складу та прийшли до їх з переатестацією) (Ситуація№2 Після того як сів у авто зауважив що Рядовий ГНПУ К сів в патрульну машину до його сів якийся незнайомець я почав його наздоганяти щоб запитати його чи можуть Рядові їхати в одиночний патруль так як з мого досвіду це категорично заборенено після чого я почув звук вистрілив по мому автомобілі так зауважив що це стриляла людина яка сиділа по правій стороні від водія Рядового я просто не уявляю що буде дальше з країну якщо НПУ буде портити майно а не захищати його Так прошу вас внести всіх норм та зробити переатестацію всьому складу НПУ дякую)
2. Організація: (ГНПУ К)
3. Докази: (Посвідчення )(Відео регестратор)(Боді камера)
4. Дата та час події: (19,06,25)(23:30)
5. Контактні дані: (+380979150039, [email protected],тик )
6. Свідки: (Немає)

Дата: «_19» Червня 2025р.
Підпис: Mykhailo Pykaliuk

Останнє редагування:

Микола Рипецький

Офіс Генерального прокурора
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
ЗАЯВА
Я, (Пикалюк Михайло Степанович, громадянин України,
подаю скаргу на (Рядового/ Саша Бізнес/ Рядовий / № жетона)немає ненадав​

1. Суть порушення: (Катався по нічному місті та зауважив як Рядовий НПУ бігає по дорозі я зупинився та зауважив шо в його в руках знаходиться тайзер після чого він застосував його на людини без вагомої причини на скікі памятаю з власного досвіду шо пістолет тайзер не використовується в таких ситуація після того як я це побачив підійшов до працівнка НПУ та наголосив йому що неможна використовувати тайзер без причини після чого почув у відповідь продовжу кулаками скажіть будьласка це нормально що працівник так говоть який має зберігати порядок в країні Я так думаю це їх навчають старший особовий склад Бажаю аби ви вжили всіх норм для Рядового та для всього старшого складу та прийшли до їх з переатестацією) (Ситуація№2 Після того як сів у авто зауважив що Рядовий ГНПУ К сів в патрульну машину до його сів якийся незнайомець я почав його наздоганяти щоб запитати його чи можуть Рядові їхати в одиночний патруль так як з мого досвіду це категорично заборенено після чого я почув звук вистрілив по мому автомобілі так зауважив що це стриляла людина яка сиділа по правій стороні від водія Рядового я просто не уявляю що буде дальше з країну якщо НПУ буде портити майно а не захищати його Так прошу вас внести всіх норм та зробити переатестацію всьому складу НПУ дякую)
2. Організація: (ГНПУ К)
3. Докази: (Посвідчення )(Відео регестратор)(Боді камера)
4. Дата та час події: (19,06,25)(23:30)
5. Контактні дані: (+380979150039, [email protected],тик )
6. Свідки: (Немає)

Дата: «_19» Червня 2025р.
Підпис: Mykhailo Pykaliuk
Шановний Пикалюк Михайло Степанович!

Генеральна прокуратура України повідомляє вас про відмову вашої скарги. За причиною "Некоректне заповнення скарги".

З повагою,
Заступник Генерального прокурора України
Микола Репецький.

Мусаші Міямото

02 | Західна Україна
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
15
Реакції
31
Бали
16
ЗАЯВА
Я, Стелепаний Іван Андрійович, громадянин України,
подаю скаргу на неправомірні дії та зловживання
повноваженнями з боку співробітників
Національної Поліції України.​

1. Суть порушення:
Цим зверненням я, Іван Стелепаний, повідомляю про серйозні порушення Статуту Національної поліції України та Закону України "Про Національну Поліцію України" з боку співробітників поліції, які відбулися 30.07.2025 приблизно о 00:52 в районі неподалік НПУ Київ.

Опис ситуації:
Під час повернення додому я почув поліцейську сирену, яка свідчила про чиєсь затримання. З цікавості, і припустивши, що це може бути знайомий, я проїхав повз місце події та продовжив рух.

Через деякий час я почув лише одне попередження "останнє попередження"(таймкод: частина затримання: 1:30). Варто зазначити, що має бути три попередження. Після цього єдиного попередження я негайно зупинився, та очікував поліцейських.

Далі події розвивалися наступним чином:
  1. Відмова представитися та повідомити причину зупинки (Порушення Статуту та Закону):
    • Поліцейські попросили мене вийти з машини. Коли я вийшов, мені в грубій формі наказали показати паспорт. (таймкод: частина затримання: 2:04)
    • У відповідь на моє запитання про причину зупинки та прохання представитися, я отримав повне ігнорування.(таймкод: частина затримання: 2:15)
    • На повторне грубе вимагання показати паспорт та моє повторне запитання про причину зупинки та прохання представитися, один з поліцейських відповів лише "я Генерал бл*ть". Це є порушенням, оскільки співробітник поліції повинен представитися по формі, включно з прізвищем, та запропонувати ознайомитися з посвідченням.(таймкод: частина затримання: 2:15)
    • Посилання на норми:
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 2, п. "Представлятися перед тим, як попросити документи під час перевірки."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 3.1, п. "Регламент запиту документів: співробітник забов’язаний назвати підставу для ознайомлення з документами."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 4.2: "Особи, які були затримані або піддані перевірці Національною поліцією України, мають право на інформування про причини затримання..."
  2. Незаконне застосування вогнепальної зброї та тайзера (Порушення Статуту та Закону):
    • Після моїх спроб з'ясувати причину, на мене було направлено вогнепальну зброю, хоча в моїх руках не було зброї, і я не становив жодної загрози.(таймкод: частина затримання: 2:01)
    • Далі мені повідомили про застосування тайзера, після чого мене одразу було вражено тайзером та надіто кайданки. Я продовжував запитувати про причину зупинки та вимагати представитися. Жодного опору з мого боку, який би виправдовував застосування сили, не було. (таймкод: частина затримання: 2:39)
    • Посилання на норми:
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Використовувати вогнепальну зброю щодо громадян без законних підстав."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Користуватися тайзером і наручниками без вагомої причини."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 6, п. "Заборонено використовувати тайзер без причини або в умовах, які не передбачають його застосування."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 3.5: "Використання спеціальних засобів має бути обґрунтованим, пропорційним ситуації та здійснюватися відповідно до законодавства та принципів захисту прав людини."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 8.1, п. "Співробітник Національної поліції України уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки після попередження про необхідність припинення протиправних дій і намір використання заходу примусу, визначеного цією статтею." (Було лише одне попередження замість трьох, і не було загрозливих дій з мого боку).
  3. Неналежна поведінка, зневажливе ставлення та образа (Порушення Статуту):
    • Після застосування тайзера та надягання кайданців, поліцейські намагалися посадити мене в автомобіль та доставити до в'язниці. Через ігровий баг я не міг рухатися. (таймкод: частина затримання: 2:50)
    • Коли поліцейські повернулися, я знову запитав про причину зупинки. Після виявлення неможливості затримання через баг, один з поліцейських сказав "та викинь його нах*й...". Використання нецензурної лексики є неприпустимим. (таймкод: частина друга: 2:18)
    • Пізніше поліцейський каже "що з тобою, ладно я тебя посажу, езджай", потім каже “що мені с тобою делать” на що отримав від іншого поліцейського відповідь принизливу по відношенню до мене відповідь "на коліна його". Це є прямою неповагою та приниженням гідності гравця. (таймкод: частина друга: 2:40)
    • Посилання на норми:
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 1, п. "Співробітник поліції зобов’язаний бути ввічливим до цивільного населення та співробітників інших державних структур."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Нецензурно виражатися й ображати своїх колег або громадян."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Грубо ставитися до жителів міст і сіл."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 1.3: "Національна поліція здійснює свою діяльність... з поваги до людської гідності."
      • Враховуючи вищевикладене, я вважаю, що дії співробітників поліції були неправомірними та порушували низку пунктів Статуту НПУ та Закону України "Про Національну Поліцію України".
    • Мої прохання:
      • Провести ретельне розслідування даного інциденту з боку Прокуратури.
      • Притягнути до відповідальності всіх співробітників поліції, які брали участь у даному інциденті та допустили порушення (навіть якщо вони не були ініціаторами, їхня участь є порушенням оскільки вони спостерігали за порушеннями своїх колег, а не намагалися їх зупинити).
      • Прошу надати моральну компенсацію за зневажливе ставлення, образу та незаконне затримання у розмірі 15 000 000 грн.
      • Зобов'язати співробітників поліції дотримуватися встановлених правил зупинки транспортних засобів, представлення, застосування сили та загальної поведінки відповідно до Статуту та Закону.
Сподіваюсь на справедливий розгляд моєї заяви та вжиття відповідних заходів для запобігання подібним інцидентам у майбутньому.

2. Організація: Національна поліція України (ГУНП) м. Київ

3. Докази:
4. Дата та час події: 30.07.2025 час 00:52
5. Контактні дані: (380994532511, [email protected], копія документа)
6. Свідки: відсутні.

Дата: «31» липня 2025р.
Підпис: Іван Стелепаний​

Останнє редагування:

Денис Мiллер

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
98
Реакції
73
Бали
23
ЗАЯВА
Я, (Денис Ангел), громадянин України,
подаю скаргу на (СБУ/ Олександр Рейвел / не знаю/6849949)

1. Суть порушення:Я їхав за працівником СБУ. Бачу він якось порушує — їде без маячків, по траві, врізається в паркан, проїжджає два червоних сигнали світлофора
2. Організація: СБУ
3. Докази: тик
4. Дата та час події: з 13:51 дата 01.08.25
5. Контактні дані: [email protected], копія документів
6. Свідки: немає

Ілля Вайт

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
89
Бали
21
Я, Вайт Ілля Богданович, громадянин України,
подаю скаргу на Полковник Шадоу Пабло №6942​

1. Суть порушення: Арештував, відвів в допитну після чого не показував посвідчення працівника СБУ потім назвав не прямим контекстом "сліпим", цитую: я вам показував потрібно було дивитися, ( мої слова: я не побачив ваше посвідчення) Слова Шадоу: Купіть собі окуляри будете бачити. Тому попрошу прийняти міри до данного працівника
2. Організація: СБУ
3. Докази:
КЛІКАБЕЛЬНО
4. Дата та час події: 31.07.2025 13:03
5. Контактні дані: [email protected] Копія
документів
6. Свідки: Нагрудна камера данного "працівника СБУ"

Дата: 01.08.2025р.
Підпис:mad:3.20Statut

Руди Гатило(кристалик)

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
18
Реакції
48
Бали
16
Я, Богдасик Мороз, громадянин України,
подаю скаргу на Капітана СБУ Олександр Рейвел № 6849949

Суть порушення: 21.07. 2025 року мене затримали співробітники СБУ та доставили до будівлі НПУ в місті Київ.
Під час затримання мені було запропоновано "вирішити питання мирно" шляхом переказу 15 мілімолів але я не скинув бо для мене це великі кошти і я перевів йому 2 222 222 ₴ на ігрову банківську картку, номер якої працівник особисто прописав у чаті.
Попри те, що я виконав умову і переказав гроші, мене все одно було посаджено до камери без пояснення.
Це є:
Вимаганням та отримання хабара (порушення Статуту СБУ розділ 3 статя 3.10);
Вимагаю:
Провести службову перевірку дій співробітника СБУ;
По можливості — повернути кошти.
У разі порушення — притягнути працівника СБУ до дисциплінарної відповідальності.
Докази:
Дата та час події: 21.07. 2025 в 23:16
Контактні дані: Bodya_gdg1 дс
Свідки: Нагрудна камера данного "працівника СБУ"
підпис: Богдасик Мороз
Дата подання: 01.08. 2025

Реєстрування
1 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
ЗАЯВА
Я, Дмитро Коложник Витайльович, громадянин України,
подаю скаргу на НПУ / Ігор Скакун / Підполковник / 672674​
1. Суть порушення:
Ми з другом стояли біля ГУ НПУ К, розмовляли бігали тощо. потім коли я відхожу і дивлюся в бік дороги бачу машину НПУ, яка як я думаю спеціально в'їхала в мою машину авто "BMW 540i G30" тому що він спеціально від'їхав і потім на швидкості в'їхав в авто, на відео дуже добре видно як працівник НПУ К, влітає в мою машину котра від того аж трішки під'літає, після чого працівник як нічого не було просто паркується та йде по своїм справам, та авто постраждало, вибито стекло, та велика вм'ятена на двері, тож прошу ко
мпіксувати гроші на ремонт авто, а саме сумму у розмирі "550.000" гривень тому що BMW не дешева машина.
2. Організація: НПУ м.Київа
3. Докази: ДОКАЗИ
4. Дата та час події: 05.08.2025, 17:53
5. Контактні дані: dimonlimon_228 дс
6. Свідки: Ромм Максбетов 6859904,
fazend_4 дс

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
27
Реакції
21
Бали
13
ЗАЯВА
Я,Дмитро Метан Альбертович, громадянин України,
подаю скаргу на Молодшого Лейтенанта НПУ К Василя Сміт

1. Суть порушення: Співробітник поліції оформляв людину і там було дуже багато народу та скупчення людей по проїжаючи мимо хотів поцікавитися що сталося після того як хотів вже відїжати трошки зачепив автомобіль НПУ після чого мене зразу затримали та повели в допитну та почали робити поверхневий обшук на мої вимоги викликати адвоката сказали зараз буде, та почали робити обшук зробивши обшук тільки тоді працівник НПУ викликав адвоката під час того поки адвокат виходив на звязок Працівник НПУ попросив надати йому документи на шо моя відповідь була цитую:Без адвоката я нічого говорити та показувати небуду.Працівник НПУ дістав сканер та навмисно зробив відпичаток пальця.Також під час прорведення процесуальних дій Василь спілкувався негарно та перебиваючи мене кожне моє слово після чого обізвавши мене видно порушення субординації.Після того як адвокат не вийшов на звязок я хотів відстояти свої права сам та запросив у Василя відео доказ з моїм порушенням Василь сказав цитую:Не зообовязаний.Дальше мої нерви не витримали такого халатного відношення та сказав пару негарних слів у сторону Працівника НПУ
2. Організація: НПУ
3. Докази: тик
4. Дата та час події:
05.08.25 23:40-23:52
5. Контактні дані:maxzolo2(дс) копіятик
6. Свідки:Захар Усик zakharloltop(дс)
7.Тайм коди:0:2:53-Василь каже зараз буде вам адвокат
0:4:23-Василь починає робити обшук
0:04:46-Василь погрожує застосуванням фізичної сили
0:05:23-викликав адвоката
0:05:46-Василь починає агресувати
0:06:14-обзиває мене прикриваючись(офтопом)
0:06:49-запитує де знаходяться документи
0:07:03-через сканер дістає сканер пальця та встановлює особу
0:08:33-Василь каже що не хоче мене слухати
0:08:45-0:9:14-Василь відмовляється надавати мені докази мого порушення
0:10:31-Василь починає виписувати статті без обгрунтування на мою вимогу
0:10:52-ведуть до ітт та садять

Останнє редагування:

Давид Ганстер

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
ЗАЯВА
Я, (Давид Ганстер), громадянин України,
подаю скаргу на (невідома / невідомо/невідомо, ДКВС / № жетона 6871973)
1. Суть порушення: я потрапив до ДКВС після чого до камери підійшов працівник дквс та почав придлагати взятку у розмірі 50 тис гривень за те щоб він випустив мене,я згодився на дану пропозицію через те щоб тільки були правдиві докази взятки
2. Організація: ДКВС
3. Докази:
клікабельно
4. Дата та час події: 12.08.2025 десь біля 13:00
5. Контактні дані: діскорд maupa453
6. Свідки: відсутні

Дата: 12.08.2025
Підпис:ДГ

Олександр Шаповалюк

Гравець | Західної України
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
37
Реакції
26
Бали
63
ЗАЯВА
1. Суть порушення: я потрапив до ДКВС після чого до камери підійшов працівник дквс та почав придлагати взятку у розмірі 50 тис гривень за те щоб він випустив мене,я згодився на дану пропозицію через те щоб тільки були правдиві докази взятки
3. Докази:
клікабельно

Підпис: в

ЗАЯВА
3. Докази:
клікабельно

Підпис:ДГ
Шановний Давид Ганстер.

Генеральна прокуратура України повідомляє вас про схвалення вашої скарги. Скаргу передано секретарю суду на розгляд та проведення судового засідання.

З повагою,
Шаповалюк Олександр

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі