Відмовлено Радислав Піхайлюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Ксьондз

Потужний Генерал| Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
97
Реакції
312
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Радислав Піхайлюк
  2. Особистий нікнейм: Олексій Ксьондз
  3. Суть скарги: Я прийшов на лабалаторію, зайняв собі територію, потім підійшла туда мадам, я її попросив зайняти інше місце тому що я тут збираю, вона почала розказувати що вона там перша була і тд, почала провокувати. І я почав некоректно виражатися. Згоден що за це має бути покарання. Проте адміністратор видав прокарання по причини "образи гравців" хоча я її ніяк не обажав, лише використовував нецензурну лексику, а це зовсім інше покарання "Неадекватні Висловлювання"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1754576341907.png
  5. Дата походження: 07.08.2025

Останнє редагування:

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
122
Реакції
319
Бали
68
Абсолютний наклеп. Відпочатку там була я і збирала раніше, цьому є свідки. Ти прийшов і в дуже некоректній формі просив мене піти, не зважаючи на те, що ти прийшов пізніше, зайняв моє місце, хоча були вільні мітки - ти до мене ставився неповажливо без вагомих причин. Сам казав, щоб без мата спілкуватись не можеш. Через це я викликала адміністрацію і тобі ще мали накинути мут за МГ, тому не бачу сенсу оскаржувати та брехати

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
122
Реакції
319
Бали
68

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав докази вашого порушення, проте повинен був видати покарання за неадекватні висловлювання, враховуючи що термін однаковий, немає сенсу робити перевидачу, покарання видано вірно та не на максимальний термін.

Відпочатку там була я і збирала раніше, цьому є свідки
З приводу зайняття територій на лабораторії, правилами ніяк не регулюється цей момент, тому будь-які гравці можуть збирати будь-де петрушку , навіть якщо ви перші опинились там та збираєте на території певних лунок.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі