Важливо Пропозиції для покращення державних організацій

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
1. Ваш "NickName": Даниїл Хліманцов
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: усі фракції
3. Опис поліпшення "Детально": створення "передача рації", а саме дозвіл доступу до міжфракційної рації, цю систему можна зробити через TAB -> фракційне, воно підійде до прикладу якщо Полковник або Генерал за рулем і працівник поруч просить посадку і тд. Також воно може підійти для більшої рп, таких як викрадення Полковника або Генерала, щоб не писати від імені викрадачів, а на пряму, і в разі порушення правил людини яка має доступ можна також вписувати її ім'я, Приклад: [ДКВС] [Полковник] Даниїл Хліманцов 104897 [нік людини яка має доступ до рації]: повідомлення
Вітаю!
Ваша пропозиція буде записана та передана на опрацювання.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253

1. Ваш "NickName":Артур Екстезі
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: Для НПУ,СБУ
3. Опис поліпшення "Детально":
Пропозиція: додати мегафон для НПУ (Національної поліції України)

Пропоную реалізувати функцію мегафона для працівників НПУ, яка активується натисканням клавіші "Ч". Це дозволить поліцейським говорити голосніше та на більшу відстань — наче через справжній мегафон.

Навіщо це потрібно:
У багатьох ситуаціях — наприклад, під час погоні, масових заходів, евакуацій або перевірок — поліцейським потрібно швидко й чітко донести інформацію до великої кількості людей. Звичайний голос не завжди чути, особливо якщо навколо шум або багато гравців. Мегафон допоможе зробити РП ситуації більш реалістичними та зручними.

Як це працює:
При натисканні на клавішу "Ч", голос гравця звучить гучніше та розповсюджується на більшу відстань. У грі це може супроводжуватись ефектом, як при використанні справжнього мегафона (можливо, трохи змінений звук або візуальний ефект).

Пропозиція: Додати бодікамери для державних фракцій
(НПУ, ЗСУ, СБУ, ДКВС, ВРУ)

Пропоную впровадити систему бодікамер, яка буде автоматично активуватись у співробітників державних фракцій при вдяганні службової форми. Це підвищить якість РП, забезпечить прозорість дій, дозволить фіксувати докази та уникати непорозумінь у грі.

Як це працює:

1. Коли співробітник одягає форму (НПУ, ЗСУ, СБУ, ДКВС або ВРУ), на нього автоматично кріпиться бодікамера.
2.Запис активується вручну — натисканням клавіші (наприклад, "Ч") або умовною командою типу
/bcam on.
3.Щоб зупинити запис —
/bcam off.
4.Весь запис екрану (від першої особи) зберігається у вигляді відео в папці на комп'ютері, пов’язаній із грою (наприклад: Documents > Назва сервера > Bodycam Recordings).
5.Не потрібно встановлювати ніяких додаткових програм — усе працює автоматично, прямо в грі.

Коли використовується бодікамера:

1.Патрулювання та перевірки
2.Погоні, переслідування, арешти
3.Вилучення зброї, наркотиків, обшуки
4.Робота на блокпостах, КПП, рейдах
5.Спецоперації та штурми
6.Конвоювання та охорона колоній
7.Допити, перевірки документів, розмови з цивільними
8.Будь-які офіційні дії під час служби

Це стосується всіх державних фракцій, не тільки поліції — бодікамери мають бути доступні і для військових (ЗСУ), і для співробітників СБУ, ДКВС, ВРУ.

Навіщо це потрібно:

1. Щоб фіксувати всі службові дії у грі та мати реальні докази при розгляді скарг чи ситуацій.
2. Для покращення РП-сценаріїв — цивільні, адвокати, судді можуть запитати записи з бодікамер.
3. Щоб підвищити відповідальність і дисципліну серед гравців, які представляють держструктури.
4. Щоб адміністратори могли швидше розглядати конфліктні ситуації за допомогою збережених відео.

Додаткові функції:

1.Індикатор на екрані: зелений — камера пише, сірий — неактивна.
2.Запис автоматично зупиняється при знятті форми або смерті гравця.
3.Записи можна переглядати у випадках розслідувань, перевірок, запитів від вищого керівництва.
Вітаю!
Ваша пропозиція буде записана та передана на опрацювання.

Реєстрування
12 Тра 2025
Дописи
42
Реакції
29
Бали
23
1. Ваш "NickName": Міша Фрірайтер
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: СБУ
Я хочу щоб добавили СБУ Х
Будівля вже готова

Щоб у всіх підрозділів була своя будівля

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
1. Ваш "NickName": Міша Фрірайтер
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: СБУ
Я хочу щоб добавили СБУ Х
Будівля вже готова

Щоб у всіх підрозділів була своя будівля
Вітаю!
Ідея вже була передана. Очікуємо...

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
1. Ваш "NickName":
Ерік Мосісса
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення:
СБУ,НПУ,МОЗ
Наразі ці організації об’єднані в одну, що є не дуже зручним.
Один лідер не встигає слідкувати за всіма трьома підрозділами. Лідер знаходиться у Києві, а те, що відбувається в Харкові чи Дніпрі, фактично не контролюється. Для лідерів це дуже складно.

Саме через це зараз немає активності, хоча раніше все працювало дуже добре.
Зараз зустріти працівників МОЗ, НПУ чи СБУ дуже складно. В основному вони перебувають у Києві, але навіть там важко знайти співробітників.

Отже, можна сказати, що RP зупинилося саме через цю нову систему.

Я хочу, щоб усе повернули так, як було раніше, адже тоді було набагато краще.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
1. Ваш "NickName":
Ерік Мосісса
СБУ,НПУ,МОЗ
Наразі ці організації об’єднані в одну, що є не дуже зручним.
Один лідер не встигає слідкувати за всіма трьома підрозділами. Лідер знаходиться у Києві, а те, що відбувається в Харкові чи Дніпрі, фактично не контролюється. Для лідерів це дуже складно.

Саме через це зараз немає активності, хоча раніше все працювало дуже добре.
Зараз зустріти працівників МОЗ, НПУ чи СБУ дуже складно. В основному вони перебувають у Києві, але навіть там важко знайти співробітників.

Отже, можна сказати, що RP зупинилося саме через цю нову систему.

Я хочу, щоб усе повернули так, як було раніше, адже тоді було набагато краще.
Вітаю!
Дякую за ідею очікуємо оновлень.
Система не є поганою оскільки лідер не повинен одразу всім дивитись. Для цього є керівники підрозділів які і відповідають за це.
Дякую за вошу пропозицію!

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
291
Реакції
873
Бали
153
1. Ваш "NickName": Тимофій Дефо
СБУ,НПУ,МОЗ
Вітаю. наразі ці фракції обʼєднані в 1, на мою думку це не є гарною ідея так як:
1. Наразі в НПУ приблизно 70 людей, це відразу в 3 містах, а раніше тільки в Києві було стільки, не усі заступники можуть набрати людей в той же самий Харьков
2. Буде набагато продуктивніша робота та буде рости RP
3. Буде набагато цікавіше якщо буде 3 лідера, та 3 фракції
щоб кожен спробував себе в цій ролі
Отже, я хочу щоб ці фракції повернули назад.

Артем Неходінкo

Східна Україна | Заст.Директора ЗМІ
Реєстрування
3 Лип 2023
Дописи
95
Реакції
133
Бали
88
1. Ваш "NickName": Артем Неходінко
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: УЗ
Я хочу щоб добавили УЗ вертоліт більш швидкі авто потяг інтерсіті та зробити в офіс а не вокзал бо зараз в середені це вокзал та також додати саме для УЗ більші зарплати бо Зам.Лідер в УЗ получає 35к пока інші получають 100+ також додати трішки швидкості для Швидкісного потягу бо коли Електричка їде десь до 90 в пасажирський до 120-130 Зробити Депо для потягів щоб туди заїхати після чого рейс закінчувався та коли береш рейс потяг виїжав з депо та додати більше рангів

Останнє редагування:
Реєстрування
12 Гру 2024
Дописи
25
Реакції
21
Бали
13
1. Ваш "NickName": Вадим Манштейн
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: ЗСУ. Перегляд Графік роботи для ЗСУ.
3. Опис поліпшення "Детально": Дуже мало вільного часу у вихідні дні для ЗСУ. Хотілось би повернутись до графіку з 09:00 до 20:00 Субота-Неділя.

Владислав_Закалюжний

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
88
Реакції
69
Бали
63
1. Ваш "NickName": Владислав Закалюжний
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення:ДКВС
3. Опис поліпшення "Детально":добавить пару видов лодок (не медленных),для ДКВС.Будет расширена система взаимодействия с фракцией,и новое возможности откроются.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
СБУ,НПУ,МОЗ
Вітаю. наразі ці фракції обʼєднані в 1, на мою думку це не є гарною ідея так як:
1. Наразі в НПУ приблизно 70 людей, це відразу в 3 містах, а раніше тільки в Києві було стільки, не усі заступники можуть набрати людей в той же самий Харьков
Вітаю!
Поки система залишиться як є але будемо працювати над її покращенням.
Дякую за вашу пропозицію!

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
1. Ваш "NickName": Артем Неходінко
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: УЗ
Я хочу щоб добавили УЗ вертоліт більш швидкі авто потяг інтерсіті та зробити в офіс а не вокзал бо зараз в середені це вокзал та також додати саме для УЗ більші зарплати бо Зам.Лідер в УЗ получає 35к пока інші получають 100+ також додати трішки швидкості для Швидкісного потягу бо коли Електричка їде десь до 90 в пасажирський до 120-130 Зробити Депо для потягів щоб туди заїхати після чого рейс закінчувався та коли береш рейс потяг виїжав з депо та додати більше рангів
Вітаю!
Думаю у скорому часі буде оновлення УЗ тому очікуємо.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
1. Ваш "NickName": Вадим Манштейн
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: ЗСУ. Перегляд Графік роботи для ЗСУ.
3. Опис поліпшення "Детально": Дуже мало вільного часу у вихідні дні для ЗСУ. Хотілось би повернутись до графіку з 09:00 до 20:00 Субота-Неділя.
Вітаю!
Дякую за вашу ідею, рафік роботи і так буз змінений думаю цього часу вам мало би вистачати, аби одразу після школи пограти для себе, а в же потім як по вашій РП ролі.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
1. Ваш "NickName": Владислав Закалюжний
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення:ДКВС
3. Опис поліпшення "Детально":добавить пару видов лодок (не медленных),для ДКВС.Будет расширена система взаимодействия с фракцией,и новое возможности откроются.
Вітаю!
Ваші ідеї запитав у документ.

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
186
Реакції
146
Бали
88
1. Ваш "NickName": Євген Мудрик
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення НПУ
3. Опис поліпшення "Детально": Добавити нові звання як Генерал 1 рангу 2 рангу та 3 рангу які будуть відповідати за Управління в різних містах 1 ранг відповідає за всіх одночасно 2 ранг це заступники та слідкуючі інспектори в інших містах 3 ранг головний управління

| Костя Nechyporuk |👑

Далі не буде || Східна Україна [03]
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
67
Реакції
41
Бали
23
1. Ваш "NickName": Костя Нечипорук
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: Покращити СБУ

Після оновлення НПУ, я думав, що найкращим буде оновити будівлю СБУ. Тому створив приблизне зображення, як хотілось би щоб виглядало ГУ. Зображення створене через ШІ Gemini. Фото оновленної будівлі можна побачити 👇
1758354939115.png
ЩО ЗМІНИЛОСЬ?
Своєї форми будівля не оновила. Але вона стала виглядати більш сучасно та гарно. Колір було змінено на сірий, замість великих стін скляні панелі та зв'явились неони та задній двір, замість підземного паркінгу. Також будівля змінила форму даху: Замість трикутного в нас тепер плоский дах. Інтер'єр оновлювати не будемо. Також хотілось би, щоб на задньому подвір'ї був плац. І замість шлагбауну на фото додайте ворота, щоб забеспечити більший захист.

Останнє редагування:

Євгеній Савочкін 🦁

Почестний гравець
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
791
Реакції
535
Бали
153
1. Ваш "NickName": Костя Нечипорук
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: Покращити СБУ

Після оновлення НПУ, я думав, що найкращим буде оновити будівлю СБУ. Тому створив приблизне зображення, як хотілось би щоб виглядало ГУ. Зображення створене через ШІ Gemini. Фото оновленної будівлі можна побачити 👇
Переглянути вкладення 343147
ЩО ЗМІНИЛОСЬ?
Своєї форми будівля не оновила. Але вона стала виглядати більш сучасно та гарно. Колір було змінено на сірий, замість великих стін скляні панелі та зв'явились неони та задній двір, замість підземного паркінгу. Також будівля змінила форму даху: Замість трикутного в нас тепер плоский дах. Інтер'єр оновлювати не будемо. Також хотілось би, щоб на задньому подвір'ї був плац. І замість шлагбауну на фото додайте ворота, щоб забеспечити більший захист.
Чудова ідея!

Ілля Зеленский

Заступник керівника партії Кіборги нації
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
146
Реакції
108
Бали
48
1. Ваш "NickName":Ілля Зеленский
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення:УЗ
Зробити ще 1 робочу колію для рейсів УЗ, щоб потяги не в’їжджали один в одного; додати нові рейси, наприклад у напрямку Румунії. Створити рейси як для вантажних, так і для пасажирських потягів, а також у напрямку порту Дніпра. Крім того, бажано збільшити швидкість руху потягів хоча б до 100 км/год.

Кузнецов Єгор

"Зірки не сяяли б без темряви."
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
23
Реакції
33
Бали
58
1. Ваш "NickName": Єгор Кузнецов
2. Ваша організація: МОЗ
3. Опис поліпшення "Детально": Змініть на більш реалістичні по іерархії усі існуючі у грі медичні звання, також оновіть усю спец.робочу медичну форму для всіх медичних працівників від 1 по 12 звання та додайте нові нормальні, як у реальному житті, українські медичні службові автомобілі на всі види викликів від "Швидкої" до "Невідкладної", ну і зробіть для більшої реальності у кожному місті різні лікарні. Детально дивіться тут, окрім цього на цьому посиланні ще є цікаві і не цікаві ідеї для покращення фракції:
by:
Павло Скоррупко

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
СБУ,НПУ,МОЗ
Ідея записана
Поки наразі іфнормації щодо змін систем немає.

Дякую за вашу думку ❤️

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі