Зачинено Для Міша Головченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Міша Головченко
  2. Особистий нікнейм: Марк Безсонов
  3. Суть скарги:
  4. Хочу повідомити про недоліки в ігровій системі зламування авто. На даний момент, коли я підходжу до машини та використовую відмітку для зламу, то чомусь зламується не двері, а запалювання. Це нелогічно, адже за логікою відмичкою мають зламуватись двері, а запалювання вже іншим способом.
    Прошу внести зміни в систему, щоб процес був більш реалістичним:
    1. Відмичкою зламувалися саме двері.
    2. Злам запалювання відбувався окремою дією після доступу в салон авто.
      Таке покращення зробить грабування та викрадення автомобілів більш зрозумілим та логічним для гравців.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  6. Дата походження:14.08.2025

Ярослав Ронський

Колишній політик| Легенда 02
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
111
Реакції
86
Бали
31
+ підтримую, але якщо машина вже відкрита то тільки одна дія це злам запалення і все,і також оновити систему видачі грошей за зламані машини а саме передивитися суми. Бо за звичайний гелік дають 67к, а за гелік 2022 року також 67к це дуже мало для геліка. А також для звичайної ламборгіні авентадор за неї дають 78к це дуже мало для ламборгіні. Прохання передивитися ціни за угон авто.

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38
+ підтримую, але якщо машина вже відкрита то тільки одна дія це злам запалення і все,і також оновити систему видачі грошей за зламані машини а саме передивитися суми. Бо за звичайний гелік дають 67к, а за гелік 2022 року також 67к це дуже мало для геліка. А також для звичайної ламборгіні авентадор за неї дають 78к це дуже мало для ламборгіні. Прохання передивитися ціни за угон авто.
Згоден я також вчора угнав koenigsegg jesko бачу може 3раз на сервері та вього дали 200к

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Зверніться в даний розділ —
докладніше (клікабельно)

Цей розділ призначений виключно для подання скарг та оскарження дій адміністрації.

[ЗАЧИНЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі