Зачинено СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,576
Реакції
1,092
Бали
253
  1. Нікнейм лідера/заступника: Невідомо
  2. Особистий нікнейм: Артем Судаков
  3. Суть скарги: Вітаю, зіткнувся із тим що мене було звільнено по причині "Втрата довіри" з СБУ. Хотілось би поцікавитися, де саме були проявлені мої можливі порушення, що призвели до такого рішення. Можливо на мою думку, мене звільнили через скаргу до прокуратури на однофамільця нашого лідера, та йому це не сподобалося. Але я не думаю що треба закривати на порушення свого працівника та звільняти мене. Прошу вас проінформувати мене, чому було прийнято таке рішення, та хто звільнив мене. І повернути мене на те саме звання яке і було, якщо немає критичних порушень. Також я готовий дати свої пояснення стосовно ситуації яка можливо склалася.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 15.08.2025

Реєстрування
3 Бер 2024
Дописи
91
Реакції
243
Бали
108

Security_Service_of_Ukraine_Emblem.svg (1).png

Вітаю, вас було звільнено за нерівномірні дії оскарження нашого же співробітника. При ситуації яка виникла у вас на БП, ви звернулися в прокуратуру, натомість в першу чергу ви мали звернутися спочатку до лідера організації, так як дії його людей, лежать на його відповідальності. Ваші ж дії призвели дискусію в організації та обурення з моєї сторони. Заяву ж яку ви подавали на співробітника зачинили, так як збоку спіробітника СБУ порушень не було виявленню. Також недовіра у вас виникла при спілкувані і дуже хороших стосунках до певних людей які зовсім не гарно ставляться до мене і до моїх людей.
За більш детальнішою інформацією можете звернутися до мене в пп телеграм!

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,576
Реакції
1,092
Бали
253

Переглянути вкладення 330474
Вітаю, вас було звільнено за нерівномірні дії оскарження нашого же співробітника.

Якщо на вашу думку, оскарження дій нашого працівника являється порушенням з моєї сторони. Тоді що потрібно робити, якщо потрібно оскаржувати дії працівника, йти до вас, але це також буде порушення?

При ситуації яка виникла у вас на БП, ви звернулися в прокуратуру, натомість в першу чергу ви мали звернутися спочатку до лідера організації, так як дії його людей, лежать на його відповідальності.

Згоден з вами, я міг звернутися для вас, але покарання яке би ви видали було би дисциплінарне, а не кримінальне.

Ваші ж дії призвели дискусію в організації та обурення з моєї сторони.

Якщо я буду оскаржувати дії наших працівників, це буде викликати у них дискусію на рахунок мене. Тоді навчайте своїх працівників, а не робіть дискусію що я поганий і посмів висловитися проти них.

Заяву ж яку ви подавали на співробітника зачинили, так як збоку спіробітника СБУ порушень не було виявленню.

Працівник прокуратури виявився не компетентним у даній справі. Коли я зв'язався із ним та спитав чому була закрита. І коли почув я йому почав пояснювати, але він залишився на своїй думці.

Також недовіра у вас виникла при спілкувані і дуже хороших стосунках до певних людей які зовсім не гарно ставляться до мене і до моїх людей. За більш детальнішою інформацією можете звернутися до мене в пп телеграм!

Коли я зв'язався із вами та поцікавився про яких людей йде мова. То можу сказати, що ви набули ці конфлікти раніше що до вас так зараз ставляться. І те що я з ними спілкуюся, я не бачу нічого поганого, щоб звільняти мене. Я не ображав вас ніяк, просто показував та вказував на помилки у роботі і ніяк не конфліктував до сьогоднішнього дня.

Очікуємо відповіді ГС/ЗГС держ.

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Лідер надав відповідь.
6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.
[Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі