Відмовлено Ілля Репецький до вияснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

makar.yavorivskyi

Козак
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
60
Реакції
8
Бали
53
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Макар Яворівський
  3. Суть скарги: я хотів знятися з посади Підполковника НПУ але Ілля Репецький не знімав мене після чого я пішов на радикальні міри після чого я в фракціїний чат послав всіх сбівробітників (є фрапс). Адміністратор Ілля Репецький заблокував гравця Макар Яворівський на 10 днів. Причина: Образа гравців, Неповажне ставлення до гравців. По павилам мене не мали права блукавати а видати мут прошу провести розмову з данем аміністратором. Прошу звернути що образа гравців була не критичною.Дякую за розуміння!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 21.08.2025

Максим Миргородськи♡

Ігровий Помічник | 04 Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
199
Реакції
508
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Макар Яворівський
  3. Суть скарги: я хотів знятися з посади Підполковника НПУ але Ілля Репецький не знімав мене після чого я пішов на радикальні міри після чого я в фракціїний чат послав всіх сбівробітників (є фрапс). Адміністратор Ілля Репецький заблокував гравця Макар Яворівський на 10 днів. Причина: Образа гравців, Неповажне ставлення до гравців. По павилам мене не мали права блукавати а видати мут прошу провести розмову з данем аміністратором. Прошу звернути що образа гравців була не критичною.Дякую за розуміння!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 21.08.2025
Вітаю, пане Макар можливо адміністрації сподобалася ваша робота, і ще таке питання навіщо ви ображали інших...

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю.

Ви отримали
31 день блокування за передачу акаунту.
Відбувайте покарання та робіть висновки.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі