Денис Вентерович
Генерал ЗСУ | Подільський край.
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 318
- Реакції
- 170
- Бали
- 103
Вітаю шановні розробники та гравці Ukraine GTA.
Нещодавно я зайняв посаду Заступника Лідера ДКВС Тому хочу вести ряд пропожицій для ДКВС
1. Авто парк для ДКВСНещодавно я зайняв посаду Заступника Лідера ДКВС Тому хочу вести ряд пропожицій для ДКВС
1.Повернути Краз для ДКВС:
Я думаю якщо повернути Краз він би поміг для збільшення РП повернули. Краз міг б стати новим/старим для РП в ДКВС, приклад: Постачання кайданок/тайзерів і так далі.
Також додати бус для ДКВС у реальному житті дуже гарно він би підійшов для Наборів спец завдань
Можна би було додати автобус для спец зваднаь РП/ГРП тобто для наприклад перевезення ув'язених тільки замість поліція ДКВС
2.Переробити інтер'єр офісу ДКВС:
Нажаль в'язниця/офіс для ДКВС дуже поганий тому я пропоную на тереторії ДКВС є багато будівель ось наприклад заді цього фото можна зробити в'язницю а там де передягати форму офіс
Наприклад ця будівля позаду могла би бути для в'язниці
Добати таку кімнату для засідань працівників!
Та кабінети для Майорів,Підполковників,Полковників,Генерала
Додати інтер'єр їдальні, мед.пункту.
4. Нові форми для ДКВС:
На Жаль форми для ДКВС дуже погані є тільки 2 спец форми це Чорна номер скіна 2 та 3 форма тому пропоную добавити нові форми:
5. Cтворити вишки для ДКВС:
Створити пункти нагляду (Вишки) по всьому периметру ДКВС. Це дасть можливість працівникам стежити за в'язнями краще.На цьому поки що все,кого зацікавла пропозиція ставте стрілку вгору. Кожен голос важливий!
Останнє редагування: