Розглянуто Іван Булига НПУ // Треба вчити Субординацію + не надав адвоката + Нон РП // Микола Берєбух СБУ // ДМ+Нон РП + МГ // ДЛЯ ГС/ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Микола Берєбух // Іван Булига
2. Особистий нікнейм: Акіра Компот
3. Суть скарги: я готів покрасити графіті як знав що там часто вбивають в зз там було кд поїхав біля Сбу покрасити і тут до мене сразу лізуть без причини як кажуть напад на його де він побачив напад я не знаю з космоса взяв
Тайм-коди
1. 1:11-1:16 ДМ + не відіграв автомат після тайзера сразу взяв автомат
2. 1:16-1:21 Я впав із скутера іза пуль в спині і мене сразу вяжуть без мед.допомоги
3. 1:35-1:41 Не відіграв повність що відкрив двері
4. 2:18-2:22 МГ
5. 3:55-4:00 Виписав протокол ********************* знає на кого він виписав без перевірки паспорта
6. 7:55-8:05 Говорит на ти субординації 0!
7. 8:14-9:10
8. 9:13 Не надав адвоката я його просив 2-3 раза
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 30.03.2023

Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
33
Реакції
20
Бали
31
Вік
26
"Багатоповажний" школяр, відео немає, але дивлячись на тайм-коди, я так зрозумів, що ти почав тікати від поліцейських, які тебе почали затримувати, це вже нРП дії з твоєї сторони. Тепер за те, що він"якоби" невідіграв автомат, знаючи, які саме "відігровки" у бандосів, це порушення "пиль".

Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
264
Реакції
101
Бали
48
співробітника СБУ Харькова та НПУ Харькова будь ласка надайте мені докази сюди.

відкрив тему для того щоб надали докази.

Іван Булига

Полковник НПУ м. Харків
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Не бачу сенсу надавати докази від мене, бо на відео "потерпілого" все є, але хочу уточнити декілька фактів.
1. Порушення субординації з мого боку: Автор данного відео не почув, або навмистно звинуватив мене в тому, що в чаті офтопу я звертаюсь до нього на "ти", як я можу порушити субординацію в неігровому чаті - невідомо
2. нРП з мого боку: Я так розумію, що нРП те що я взнав данні гравця, хоча у реальному житті якщо працівнику поліції СБУ передає обвинуваченого то матеріали справи також передают, де вже є данні громадянина
3. Адвокат: Яким чином я мав надати йому адвоката мені не відомо, у мене великий досвід гри у самп, і на всіх серверах я бачив тільки те, що адвокати самі приходят до поліції і виконують свою роботу, якщо на проєкті діют зовсім інші правила то тоді я за данний пункт готов понести покарання.
Герой данного відео, на мою думку має дуже малий досвід гри у РП проєктах, а він вважає навпаки. На його ж відео ми бачимо ПГ ( коли він на мопеді намагався уїхати від працівника СБУ зі зброєю у руках ), МГ ( бо всю інформацію він писав у загальний чат )
Якщо все ж таки потрібно відео з мого боку, я готовий його надати його, але я ознайомився з відео від "постраждалого", і воно точно ж таке як у мене

Микола Лінохльоб

Новий гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
передаю інформацію з іншого погляду. І це не зважаючи на те, що я відкатив свій "протокол" коли освідомив що сказав повний бред не дізнавшись ідентифікацію порушника, тому передав його співробітникам нпу. По-друге шановний пане "потерпілий" говорив увесь час в рп чаті оос інфу (що вже походить до нонрп). По-третє біля штабу сбу кожен день прохдять такі ж "потерпілі" які не можуть усвідомити свою провину та максимально розтягують час.

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
передаю інформацію з іншого погляду. І це не зважаючи на те, що я відкатив свій "протокол" коли освідомив що сказав повний бред не дізнавшись ідентифікацію порушника, тому передав його співробітникам нпу. По-друге шановний пане "потерпілий" говорив увесь час в рп чаті оос інфу (що вже походить до нонрп). По-третє біля штабу сбу кожен день прохдять такі ж "потерпілі" які не можуть усвідомити свою провину та максимально розтягують час.
360р

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
Не бачу сенсу надавати докази від мене, бо на відео "потерпілого" все є, але хочу уточнити декілька фактів.
1. Порушення субординації з мого боку: Автор данного відео не почув, або навмистно звинуватив мене в тому, що в чаті офтопу я звертаюсь до нього на "ти", як я можу порушити субординацію в неігровому чаті - невідомо
2. нРП з мого боку: Я так розумію, що нРП те що я взнав данні гравця, хоча у реальному житті якщо працівнику поліції СБУ передає обвинуваченого то матеріали справи також передают, де вже є данні громадянина
3. Адвокат: Яким чином я мав надати йому адвоката мені не відомо, у мене великий досвід гри у самп, і на всіх серверах я бачив тільки те, що адвокати самі приходят до поліції і виконують свою роботу, якщо на проєкті діют зовсім інші правила то тоді я за данний пункт готов понести покарання.
Герой данного відео, на мою думку має дуже малий досвід гри у РП проєктах, а він вважає навпаки. На його ж відео ми бачимо ПГ ( коли він на мопеді намагався уїхати від працівника СБУ зі зброєю у руках ), МГ ( бо всю інформацію він писав у загальний чат )
Якщо все ж таки потрібно відео з мого боку, я готовий його надати його, але я ознайомився з відео від "постраждалого", і воно точно ж таке як у мене
грусть((((

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
иди в подушку плачь
бедолага

Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
264
Реакції
101
Бали
48
Переглянув ваші докази виношу такий вердикт:
Микола Берєбух отрумує покарання ( /jail 60 нонрп дії та мут 30 за мг та + 30 за оск гравця )

Акіра Компот отримує покарання (/jail 120 ухід від рп та мут 30 за мг + 60 за оск гравця)

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі