Розглянуто Тимурка Гаджимагомедов//Оскарження ловлі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Хубчик

02 Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,199
Реакції
340
Бали
223
  1. Ваш ігровий нік: Олександр Хубчик
  2. Ігровий нік особи, від якої запитується спростування: Тимурка Гаджимагомедов 6849552
  3. Яке майно було піймане (якщо будинок/бізнес, вказуйте номер): Вилла 18
  4. Ваше відео, де буде видно, як особа піймала майно: как он залетел - тик // словил - тик
  5. Час, дата, коли майно було піймане гравцем: 18:19:10

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
35
Реакції
19
Бали
13
Хочу звернути вашу увагу, що я був першим, а не Тимурка Гаджиметов. Він проліз багом через інших гравців, що порушує правила. Докази цього можна знайти вище на фрапс.

Реєстрування
11 Тра 2024
Дописи
42
Реакції
21
Бали
13
Хочу звернути вашу увагу, що я був першим, а не Тимурка Гаджиметов. Він проліз багом через інших гравців, що порушує правила. Докази цього можна знайти вище на фрапс.
братан, успокойся уже, ти просто зайшов в будинок, а там кнопочка купити має бути після того як в чат написало про слет

vlados456

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
61
Реакції
111
Бали
36
ТЫ ПРОСТО ЗАШЕЛ В ДОМИК ТЫ НЕ СЛОВИЛ ЕГО АЛО ХВАТИТ ТУПОРЫЛИТЬ И ПИСАТЬ ВСЯКУЮ ДИЧЬ

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Гравець Тимурка Гаджимагомедов [6849552] через непромальовування гравців та збіг обставин на той момент зловив майно. Наступні ситуації такого типу будуть каратись як "багоюз", тож просимо врахувати це, аби уникнути непорозумінь.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі