Микита Прокудін
Ігровий Помічник // Північна Україна
- Реєстрування
- 25 Гру 2024
- Дописи
- 299
- Реакції
- 55
- Бали
- 73
1.Нікнейм гравця: Владислав Зарванський [95022]
2.Особистий нікнейм: Микита прокудін [88396]
3.Суть скарги: Багато нрп порушень а саме: Закриті вікна, але він якось мене затримував(так потім я оновив графіку і двері були відкриті, але наскільки я знаю РП відігровка важливіша за функціонал гри). Дістав мене з автівки без зламування замків, коли вони були зачиненні(проблема така сама як і з вікнами). Взяв паспорт, який був через команду do у бардачку, але взяв він у мене його з кишені(напевно обладає магією в не Гоґвортсі). Багато MGшил а саме; "Кажучи оффтопом", "Перетягування РП на свою сторону" і т.д.
Таймкоди:
Відписування про закриті двері та вікна: 00:47
Як він мене витягнув: 01:28
Те що паспорт не у мене: 02:27
Те де він у мене взяв паспорт з кишені:03:00
4.Докази (скріншот/відео): Тиць
5.Дата порушення:29.08.25
2.Особистий нікнейм: Микита прокудін [88396]
3.Суть скарги: Багато нрп порушень а саме: Закриті вікна, але він якось мене затримував(так потім я оновив графіку і двері були відкриті, але наскільки я знаю РП відігровка важливіша за функціонал гри). Дістав мене з автівки без зламування замків, коли вони були зачиненні(проблема така сама як і з вікнами). Взяв паспорт, який був через команду do у бардачку, але взяв він у мене його з кишені(напевно обладає магією в не Гоґвортсі). Багато MGшил а саме; "Кажучи оффтопом", "Перетягування РП на свою сторону" і т.д.
Таймкоди:
Відписування про закриті двері та вікна: 00:47
Як він мене витягнув: 01:28
Те що паспорт не у мене: 02:27
Те де він у мене взяв паспорт з кишені:03:00
4.Докази (скріншот/відео): Тиць
5.Дата порушення:29.08.25