Розглянуто Артем Фроз/ДМ,ПГ,оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Морісс

Полковник ЗСУ у відставці
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Артем Фроз
2. Особистий нікнейм: Дєніс Коломойський
3. Клан порушника: DIAMONDS
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ні
5. Суть скарги: Фроз заагрився що його посадили за тещо він викрадав людей, та почав мститися як він сказав почав оскати після чого я вдарив один раз по авто а він вийшов та почав стірляти він був один нас було 4
6. Особисті докази (скриншот/відео): Доказ
7. Дата порушення: 31.03.2023

Влад Сонний

Новий гравець
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
13
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Артем Фроз
2. Особистий нікнейм: Дєніс Коломойський
3. Клан порушника: DIAMONDS
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ні
5. Суть скарги: Фроз заагрився що його посадили за тещо він викрадав людей, та почав мститися як він сказав почав оскати після чого я вдарив один раз по авто а він вийшов та почав стірляти він був один нас було 4
6. Особисті докази (скриншот/відео): Доказ
7. Дата порушення: 31.03.2023
Да ладно.. а повне відео нє???

Том Клайп

Козак
Реєстрування
24 Лют 2023
Дописи
44
Реакції
7
Бали
11
ти лутше все відео отправ! и не обризай його! я викрав людину яка сама по свойой волі согласилась щоб я її викрав(це була наречена) ти ще не 1 раз ударив по авто а раз 5-10 раз! потом мене вибисило и я сказав шоб не бив машину! ти дальше почав бити! и всю вашу провакацію я психонув бо нерви у мене не железні!

Влад Сонний

Новий гравець
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
13
Реакції
3
Бали
3

Денис Морісс

Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31
ти лутше все відео отправ! и не обризай його! я викрав людину яка сама по свойой волі согласилась щоб я її викрав(це була наречена) ти ще не 1 раз ударив по авто а раз 5-10 раз! потом мене вибисило и я сказав шоб не бив машину! ти дальше почав бити! и всю вашу провакацію я психонув бо нерви у мене не железні!
Хто тебе провокував ти сам приїхав почав гнати що ти будеш мститися бо тебе посадили за викрадення людини, а машину бив бо ти оскав

Денис Морісс

Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31
За провокацію теж є покарання. Це дуже круто коли провокують 5 людей, а за дм відлітає тільки 1?
По перше його ніхто не провокував а говорили йому факт, бо він був винний в ситуації за що поніс покарання а тепер через агрится , і приїхав щоб комусь доказати щось але внього не вийшло і вирішив за ДМ-ити

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Дєніс Коломойський (50246) отримає покарання :
Провокація на ДМ - КПЗ 10 хвилин.

Артем Фроз (18742) отримає покарання :
Образи - мут 60 хвилин.
NonRp дії - КПЗ 60 хвилин.

Хто тебе провокував ти сам приїхав почав гнати що ти будеш мститися бо тебе посадили за викрадення людини, а машину бив бо ти оскав
Якщо вас ображають фіксуйте це на відео та пишіть скаргу (або можете звернутись в репорт адміністрація прослідкує за конфліктною ситуацією)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі