Розглянуто Злив від Вікі Альт. Для ЗГА-ГА-Керівника UG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
123
Реакції
212
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Вікі Альт
2. Особистий нікнейм: 82622
3. Клан порушника: сігма
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: фернандо
5. Суть скарги:6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день. Дивіться яка ситуація шановна адміністрація. Говорю зараз себе і дружину, якщо є якесь порушення правил UG
згідно треба звертатися на форум. 99.9% всі наші скарги завжди розглянуті скарги на гравців з клану ''СІГМА"" Тобто як говорить лідер клану сігма їх зливають! А тепер хочу поговорити за гравця Вікі Альт. Нікому не секрет що людина заливає не першу скаргу на злив саме на нас! '' Хоча ГА - В. Миколайович говорив даному гравцю що немає ніяких зливів. А в даній ситуації виходить що зливають саме ''НАС'' Тому безпосередньо звертаюся до ЗГА-ГА-Керівника проекту! Треба закінчувати це цирк який заводить Вікі Альт нехай гравець несе відповідальність за свої дії.
6. Докази (скриншот/відео): Вікі Альт зливає нас №1 - Вікі Альт зливає нас №2- Вислови Віка Альт! Для потреби готовий надати більше доказів якщо це буде треба!
7. Дата порушення: 01.09.2025

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
Шановний скарги на вас були цілком ****************************новані, ти навіть в бан відлетів за то що хотів домовитися з людиною з мого клану й злити мене, щодо переписки в ДС то вони не модеруються, але якщо ти їх сюда хоч приплести, то скидай весь скрін, а не відрізане павідомнення. Покажи у відповідь на що я тобі так написала.

ᴍᴇʟᴀɴᴀ ʏᴜʀʏɪᴠɴᴀ

Поважний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
73
Реакції
158
Бали
38
Шановний скарги на вас були цілком ****************************новані, ти навіть в бан відлетів за то що хотів домовитися з людиною з мого клану й злити мене, щодо переписки в ДС то вони не модеруються, але якщо ти їх сюда хоч приплести, то скидай весь скрін, а не відрізане павідомнення. Покажи у відповідь на що я тобі так написала.
Чого шановний а не біомусор?)) Ти ж казала особисто що люди які заливают вас на форум це мусор)))

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Бачу продовження конфлікту між вами, даю усне попередження всім учасникам конфлікту, побачимо навмисний злив і фіксування порушень, буде покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі