Анюта Маренко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 153
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Анюта Маренко
- Суть скарги: Вітаю, склалась дуже дивна ситуація з кланом DniproCity, та я хочу почути пояснень/аргументованих відповідей. Також все це дуже схоже на блат для іншого клану.
Я зі своїм кланом підіймала общак, очки, знімаючи гроші з криш бізнесів які належали нашому клану. Беремо до уваги те що розробники підняли процент прибутку з кришувань, та після цього прибуток став більше в разів 10, отже з однієї криші на якій було 2-3 лями, давало велику кількість очків. Таким чином мій клан піднявся в топ 1. Настає день Х в який має проходити битва за картель, так як мій клан знаходиться в топ 1, ми вже маємо на увазі те що будемо виходити на битву, але за декілька годин мені в ПП написав ЗГС неоф цитую *Вітаю я ЗГС Неоф ви битву за картель не виходите якщо ви мене не послухаєте і підете на битву Отримаєте покарання* цікаво так? Я починаю запитувати причину, за що маємо отримати покарання, але від нього я побачила тільки таку відповідь, знову цитую *За рішенням Головної Адміністрації було прийнято рішення не випускати вас на битву* не отримуючи аргументовану відповідь від ЗГС я пишу ГС ставлю ті самі запитання, але не отримую відповіді.
Через декілька хвилин дізнаюсь від гравців які знаходяться в іншому клані, що Хомс їм відповідає, та розповідає причину, чому так. Тобто дати відповідь модератору клану не можуть, а розповідати все людям які не відносяться до цього клану, залюбки.
Дізнавшись це, я починаю писати ГС та запитувати чому розмовляє з усіма окрім учасників мого клану, що взагалі відбувається. Отримую відповідь *Вас повідомили, за рішенням Головної Адміністрації* я знову ставлю запитання в чому було порушення, отримую відповідь *Я ж вам кажу, не чесним шляхом ви потрапляєте на топ 1* на питання *що ви маєте на увазі під не чесним шляхом* я отримую відповідь *я ж вам кажу не чесний шлях це накрутка очків який ваш клан зробив, детальніше можете дізнатися у ГА.* Тепер я хочу дізнатись яким чином мій клан здобув очки НЕ ЧЕСНО. Та чому картель належить клану який був в топ 2. По логах можна подивитись як кожен вечір збирався прибуток з криш, як я цей прибуток кидала на общак клану, в цей же час ми заробляли ці очки. Очки не були отримані багом, нам їх НЕ намалювали, все було здобуто ігровим шляхом! Навіщо тоді розробники піднімали процент прибутку? щоб потім адміністрація казала *не чесно зароблені очки, чи не чесно зароблені гроші* Також ГА збирала клани, модераторів/лідерів, розповідала за актив, за те щоб клани не були АФК, так ось, клан працював, розвивався, а в результаті був не допущений до битви по видуманній причині, та і картель отримав клан який навіть претендувати на нього не мав, дуже розумно. На мою думку, після даної ситуації у багатьох кланів відпаде бажання розвиватись та проявляти актив, все вирішується як завгодно, але точно не за правилами.
Всі скріншоти повідомлень можу надати! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження 08.09.25