Розглянуто Виключно для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анюта Маренко

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2024
Дописи
84
Реакції
153
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Анюта Маренко
  3. Суть скарги: Вітаю, склалась дуже дивна ситуація з кланом DniproCity, та я хочу почути пояснень/аргументованих відповідей. Також все це дуже схоже на блат для іншого клану.
    Я зі своїм кланом підіймала общак, очки, знімаючи гроші з криш бізнесів які належали нашому клану. Беремо до уваги те що розробники підняли процент прибутку з кришувань, та після цього прибуток став більше в разів 10, отже з однієї криші на якій було 2-3 лями, давало велику кількість очків. Таким чином мій клан піднявся в топ 1. Настає день Х в який має проходити битва за картель, так як мій клан знаходиться в топ 1, ми вже маємо на увазі те що будемо виходити на битву, але за декілька годин мені в ПП написав ЗГС неоф цитую *Вітаю я ЗГС Неоф ви битву за картель не виходите якщо ви мене не послухаєте і підете на битву Отримаєте покарання* цікаво так? Я починаю запитувати причину, за що маємо отримати покарання, але від нього я побачила тільки таку відповідь, знову цитую *За рішенням Головної Адміністрації було прийнято рішення не випускати вас на битву* не отримуючи аргументовану відповідь від ЗГС я пишу ГС ставлю ті самі запитання, але не отримую відповіді.
    Через декілька хвилин дізнаюсь від гравців які знаходяться в іншому клані, що Хомс їм відповідає, та розповідає причину, чому так. Тобто дати відповідь модератору клану не можуть, а розповідати все людям які не відносяться до цього клану, залюбки.
    Дізнавшись це, я починаю писати ГС та запитувати чому розмовляє з усіма окрім учасників мого клану, що взагалі відбувається. Отримую відповідь *
    Вас повідомили, за рішенням Головної Адміністрації* я знову ставлю запитання в чому було порушення, отримую відповідь *Я ж вам кажу, не чесним шляхом ви потрапляєте на топ 1* на питання *що ви маєте на увазі під не чесним шляхом* я отримую відповідь *я ж вам кажу не чесний шлях це накрутка очків який ваш клан зробив, детальніше можете дізнатися у ГА.* Тепер я хочу дізнатись яким чином мій клан здобув очки НЕ ЧЕСНО. Та чому картель належить клану який був в топ 2. По логах можна подивитись як кожен вечір збирався прибуток з криш, як я цей прибуток кидала на общак клану, в цей же час ми заробляли ці очки. Очки не були отримані багом, нам їх НЕ намалювали, все було здобуто ігровим шляхом! Навіщо тоді розробники піднімали процент прибутку? щоб потім адміністрація казала *не чесно зароблені очки, чи не чесно зароблені гроші* Також ГА збирала клани, модераторів/лідерів, розповідала за актив, за те щоб клани не були АФК, так ось, клан працював, розвивався, а в результаті був не допущений до битви по видуманній причині, та і картель отримав клан який навіть претендувати на нього не мав, дуже розумно. На мою думку, після даної ситуації у багатьох кланів відпаде бажання розвиватись та проявляти актив, все вирішується як завгодно, але точно не за правилами.
    Всі скріншоти повідомлень можу надати!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження 08.09.25

Ярік Танкіст

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
17
Реакції
52
Бали
16
Моя думка!
Блат …
Дякую за проведений час на сервері, але я тепер тільки АФК!
Моєму клану тільки Перемоги!
Надіюсь Галицький відповідальний, і розгляне скаргу розумно, а не як завжди)
Приємної гри на 03 від «Танкіста» 🫡

Нік Днєпрянін

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
81
Реакції
56
Бали
21
Наш клан не порушив жодного пункту правил UG, а рішення адміністрації щодо не допуску клану на битву за картель є таким, що порушує гідність, та, після зазначених дій, сенс грати дорівнює 0. Жоден адміністратор гри не зміг показати пункт правил, який мій клан ймовірно порушив. Клан бархатні, який навіть не вийшов на битву за картель, в результаті буде тримати картель, тому що він активний клан? Ну таке. Розпустити б вашу головну адміністрацію, краще нехай картоплю на городі збирають, аніж якісь посади в проєктах займають.

Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
90
Реакції
131
Бали
36
В чём проявлялся ваш актив? В том что, кери и мунлайты поотдавали вам бизаки и вы получили за это баллы, только из-за этого попали на первое место? То есть, по вашему это честная игра, без нарушений правил сервера? Ни кто не расстроиться что кланы уйдут в афк.
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Анюта Маренко
  3. Суть скарги: Вітаю, склалась дуже дивна ситуація з кланом DniproCity, та я хочу почути пояснень/аргументованих відповідей. Також все це дуже схоже на блат для іншого клану.
    Я зі своїм кланом підіймала общак, очки, знімаючи гроші з криш бізнесів які належали нашому клану. Беремо до уваги те що розробники підняли процент прибутку з кришувань, та після цього прибуток став більше в разів 10, отже з однієї криші на якій було 2-3 лями, давало велику кількість очків. Таким чином мій клан піднявся в топ 1. Настає день Х в який має проходити битва за картель, так як мій клан знаходиться в топ 1, ми вже маємо на увазі те що будемо виходити на битву, але за декілька годин мені в ПП написав ЗГС неоф цитую *Вітаю я ЗГС Неоф ви битву за картель не виходите якщо ви мене не послухаєте і підете на битву Отримаєте покарання* цікаво так? Я починаю запитувати причину, за що маємо отримати покарання, але від нього я побачила тільки таку відповідь, знову цитую *За рішенням Головної Адміністрації було прийнято рішення не випускати вас на битву* не отримуючи аргументовану відповідь від ЗГС я пишу ГС ставлю ті самі запитання, але не отримую відповіді.
    Через декілька хвилин дізнаюсь від гравців які знаходяться в іншому клані, що Хомс їм відповідає, та розповідає причину, чому так. Тобто дати відповідь модератору клану не можуть, а розповідати все людям які не відносяться до цього клану, залюбки.
    Дізнавшись це, я починаю писати ГС та запитувати чому розмовляє з усіма окрім учасників мого клану, що взагалі відбувається. Отримую відповідь *
    Вас повідомили, за рішенням Головної Адміністрації* я знову ставлю запитання в чому було порушення, отримую відповідь *Я ж вам кажу, не чесним шляхом ви потрапляєте на топ 1* на питання *що ви маєте на увазі під не чесним шляхом* я отримую відповідь *я ж вам кажу не чесний шлях це накрутка очків який ваш клан зробив, детальніше можете дізнатися у ГА.* Тепер я хочу дізнатись яким чином мій клан здобув очки НЕ ЧЕСНО. Та чому картель належить клану який був в топ 2. По логах можна подивитись як кожен вечір збирався прибуток з криш, як я цей прибуток кидала на общак клану, в цей же час ми заробляли ці очки. Очки не були отримані багом, нам їх НЕ намалювали, все було здобуто ігровим шляхом! Навіщо тоді розробники піднімали процент прибутку? щоб потім адміністрація казала *не чесно зароблені очки, чи не чесно зароблені гроші* Також ГА збирала клани, модераторів/лідерів, розповідала за актив, за те щоб клани не були АФК, так ось, клан працював, розвивався, а в результаті був не допущений до битви по видуманній причині, та і картель отримав клан який навіть претендувати на нього не мав, дуже розумно. На мою думку, після даної ситуації у багатьох кланів відпаде бажання розвиватись та проявляти актив, все вирішується як завгодно, але точно не за правилами.
    Всі скріншоти повідомлень можу надати!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження 08.09.25

Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
26
Реакції
15
Бали
6
В чём проявлялся ваш актив? В том что, кери и мунлайты поотдавали вам бизаки и вы получили за это баллы, только из-за этого попали на первое место? То есть, по вашему это честная игра, без нарушений правил сервера? Ни кто не расстроиться что кланы уйдут в афк.
У нас немає з Керрі і мунлайтами форумного союзу тому по правилам все чисто.

Реєстрування
23 Сер 2023
Дописи
140
Реакції
693
Бали
98
Вітаю, Олег Галицький, хочу трохи ввести вас у курс справи щодо скарги.
Досить часто на 03 сервері клан Carry, який тривалий час стояв на київському картелі, робив собі АФК за рахунок територій, тим самим не даючи нам (BARXATNIE) протягом тривалого часу спробувати себе у битві. Не знаю, чому клан Carry посварився з дніпровським картелем - кланом MARABUNTA, і він почав відбирати собі АФК сезон, але після цього клан Monlight і Cerry вирішили передати всі криші бізнесів DniproCity, та у них почала з’являтися щодня величезна кількість балів, яку перебити було неможливо. І все це для того, щоб зробити клану Carry АФК.

По суті, вийшло так, що один клан "подарував" іншому свої бізнеси і, відповідно, очки честі. Це не є результатом чесної конкуренції чи відпрацьованих дій у грі, а просто передача переваги за домовленістю.
Виходить, що зараз будь-який клан може домовитися з іншим і "намалювати" собі топ-1 без реальної боротьби. Це не просто несправедливо — це робить всю систему картелів і рейтингів беззмістовною.

У зв'язку з цим я як модератор клану BARXATNIE вирішив написати адміністрації що ця ситуація не є нормальною, я розумів що між Carry і DniproCity не було б битви, і дуже сильно просив випустити мій клан пограти проти клану Carry.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!

Ваш клан був дискваліфікований через використання нечесної механіки - передачу криш між кланами з метою штучного підняття рейтингових очок. Це призвело до різкого й неприродного приросту балів, що підтверджено логами.
Після "передачі" криші згодом знову повернулися у володіння клану, який їх віддавав. Це ще раз підтверджує наявність домовленості між кланами, а не конкурентну боротьбу.
Вам було повідомлено від імені ЗГС та ГС про рішення Головної Адміністрації.
Аргументація полягала саме у виявленій схемі передачі криш та неприродному рості очок.
Повна інформація щодо подібних ситуацій не завжди розкривається детально з метою уникнення подальших маніпуляцій з боку інших кланів.
Відсутність вашого клану на битві не означала автоматичної переваги іншому. Рішення приймалося виключно через виявлені факти нечесного підняття очок. Зокрема, було враховано скарги інших кланів та наявність домовленостей між DniproCity, Moonlight і Carry щодо передачі бізнесів та фарму очок.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі