Відмовлено Не согласен с наказанием

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Никнейм администратора: Арсений Пешер/Петя Карандаш
Личный никнейм: Димас Серго
Сущность траура: не согласен с наказанием
Доказательство выдачи наказания (скриншот/видео): по этой жалобе моего айди нету даже https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Зразкова-поведінка-модера-38245-і-клану-фернандо-r-267.324038/
Дата происхождения 12.09.2025

Вкладення

• 20250912_183637.jpg
    20250912_183637.jpg
    452.8 Кб · Перегляди: 39
Останнє редагування модератором:

Петро Олівець

Адміністратор | Слідкуючий нефо.| Північна Україна
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
59
Реакції
39
Бали
63
Вітаю шановний гравець покарання видане вірно оскільки на одному з фрагментів видно як ви вбиваєте гравця з клану з яким у вас не має "Війни кланів" під час ФД ваших сокланівців але за ДМили його саме ви
за свої порушення гравець отримав покараня
Приємної гри
Очікуйте рішення ГА
1757701817898.png

Останнє редагування:

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Поздравляю уважаемый игрок наказание выдано верно поскольку на одном из фрагментов видно как вы убиваете игрока из клана с которым у вас не имеет "Войны кланов" во время ФД ваших соклановцев но при ДМили его именно вы
за свои нарушения игрок получил наказание
Приятной игры
Ожидайте решения ГАПереглянути вкладення 336783
Изначально человек был с омегой, с которой у нас война, но потом они уехали, и он начал оскорблять наших клановцев, и это я не считаю нормально, у меня есть откат, где он моего модера, оскорблял и пытался унизить.

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Изначально человек был с омегой, с которой у нас война, но потом они уехали, и он начал оскорблять наших клановцев, и это я не считаю нормально, у меня есть откат, где он моего модера, оскорблял и пытался унизить.
+ Он союз клан, моего врага, он первый стрельнул, получается имелм право растрелять

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Учи правила) в яких випадках ти міг відкрити по мені вогонь щоб не отримати покарання) , підказувати не буду а то ви всі такі розумні на словах , і чому верчетті в своїй скарзі написав що у мене з омегою немає ні союзу ні війни ммм?) обманув виходить
С тобой диалог никто не ввел, так что сиди просто тихо и всё)

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, в наступний раз вказуйте коректно нікнейм адміністратора, бо будете покарані згідно правил.
По скарзі можу сказати що враховуючи спробу обману покарання видано вірно, не думайте що якщо не видно вашого айді, адміністрація не зможе встановити самостійно нікнейм правопорушника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі