Розглянуто порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Богдан Терезанов 228815 (ЗСУ) Аліша **************************** 229369 (Неоф-орг)
  2. Особистий нікнейм: Вадим Познанський
  3. Суть скарги: Співпраця з неоф-орг за для особистого збагачення, так же порушення зі сторони неоф (Фарм вч менше 5 осіб) коли почав бігти до неофа, він зрузу лівнув з гри, але нік та айді можно спіймати на 01:41
    Прошу зауважити що час відображений в ігрі це Польський час, тому що я проживаю в Польші. Згідно Українсьму часу +1, тобто був дозволений напад на ВЧ для неоф
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення:12.09.2025

Останнє редагування:

Рома Блант

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
162
Реакції
74
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Богдан Терезанов 228815 (ЗСУ) Аліша **************************** 229369 (Неоф-орг)
  2. Особистий нікнейм: Вадим Познанський
  3. Суть скарги: Співпраця з неоф-орг за для особистого збагачення, так же порушення зі сторони неоф (Фарм вч менше 5 осіб) коли почав бігти до неофа, він зрузу лівнув з гри, але нік та айді можно спіймати на 01:41
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення:12.09.2025
Вітаю! Я можу вам сказати що працівник не порушив жодного правила коли відкрив вогонь по гвинтокрилу так як заборонено літати над ВЧ лише з дозволу керівництва та наявності причини так як ВЧ це охороняємий об*єкт на якому заборонено літати без дозволу керівництва ЗСУ також ви самі порушили свій статут використавши алкоголь та наркотики

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
Вітаю! Я можу вам сказати що працівник не порушив жодного правила коли відкрив вогонь по гвинтокрилу так як заборонено літати над ВЧ лише з дозволу керівництва та наявності причини так як ВЧ це охороняємий об*єкт на якому заборонено літати без дозволу керівництва ЗСУ також ви самі порушили свій статут використавши алкоголь та наркотики
Да мне все ровно что вы можете там сказать, за себя научитесь говорить а не за кого-то, я жду ответ администрации а не ваш, и если на то уже пошло, то тогда желаю Вам приятной и легкой защиты ВЧ в ночное время=)

Останнє редагування:

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
З огляду на Вашу реакцію на мою скаргу, можу зауважити можливу Вашу причетність до подібних неправомірних дій. А саме - намагання перетягнути увагу від неправомірних дій співробітника ЗСУ (використання службового положення в особистих цілях з метою збагачення, а також «злив» закритої території та озброєння терористичним організаціям) на мою поведінку. Дані дії можу розцінювати як спроба дискредитації мене як працівника державної структури, що мав намір захистити територію ВЧ від неправомірних дій та нападів, тобто Ви поводите себе як особа, що має намір приховати неправомірні злочинні дії, що відбуваються у Вашій структурі. Відкритим залишається питання, чому саме Ви у цьому зацікавлені, а також чи не маєте Ви в подібних діях особистої неправомірної вигоди

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Ознайомившись з доказами, ухвалюю рішення:
Ви,власник скарги,отримуєте покарання у вигляді:
jail 80 DM + NonRP Fry

Працівник ЗСУ мав повне право відкрити вогонь,так як вам не був наданий дозвіл на приземлення
З працівником буде проведено бесіду

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі