Важливо UKRAINE GTA 03 | Оцінка роботи адміністрації

Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
Ваш нік: Григорій Ярошенко
Нік адмінистратора:Тетяна Делігіоз
Відгук про адміністратора:Адміністратор який живе за принципом поділу гравців на своїх ,або чужих.Яскравим прикладом є Дві однакові ситуації та дві різні поведінки.Просить перевернути авто гравець з Неоф Тетяна каже вирішуйте РП шляхом.Просить перевернути авто гравець Гос Так зараз будьласка))))З приводу видачі покарань мені здається вона настільки зацікавлена видавати покарання гравцям,що навіть не вспіває дописувати у системних сповіщеннях ,за що,яскравий приклад останнє покарання мені ,не те що не дописала в навіть видала не правильно,що є грубим порушенням тому що гравець витратив свій час ,через особисте ЕГО даного адміністратора.Витрачає більше часу на написання різної дурні на стрімах у соц мережах гравцям на кшталт цитую:"обіжанка"Та ставленню дізлайків постам на форумі ніж на роботу.У Войсі питання до адміністрації з нею говорити потрібно запастись терпінням і чаєм з м'ятою.Так як людина майже завжди перебиває.
Оцінка за 10 бальною шкалою:1/10
Ваші побажання:Знятися з посади адміністратора.

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,523
Реакції
641
Бали
253
Ваш нік: Григорій Ярошенко
Нік адмінистратора: Артем Українець
Відгук про адміністратора: Не дуже Якщо чесно,втручання в РП процес .Блат для Держ Організацій.
Оцінка 3 за 10ти бальною шкалою
Ваші побажання.
Не втручатися в РП процес ,або хочаб дочекатися його завершення.Не ділити гравців на підполковників і кланівців.Одних в деморган в з іншими Бесіда ,при тому що там де бесіда порушення жорсткіші
Дякую за відгук. Сподіваюсь ваша думка змінилась.

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Ваш нік: Олександр Великов
Нік адмінистратора: Генрі Вінчестер
Відгук про адміністратора: Найкращий адміністратор, завжди прийду на допомогу.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10000000////10
Ваші побажання: Бажаю як найшвидше стати на Старшого Адміністратора

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Ваш нік: Тимофій Авенчук
Нік адмінистратора: Тетяна Делігіоз
Відгук про адміністратора: Адміністратор не надав допомоги, повів себе некомпетентно
Оцінка за 10 бальною шкалою: 0/10
Ваші побажання: Почати допомагати гравцям)

Джеймс Громов

Старший Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
1,064
Реакції
531
Бали
253
Ваш нік: Джеймс Громов
Нік адмінистратора: Валерія Савченок
Відгук про адміністратора:
Прекрасний адміністратор та ГА
Оцінка за 10 бальною шкалою:
10000/10
Ваші побажання: -

Тімур Коваленко

Форумний хлопчик
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
46
Реакції
34
Бали
21
Ваш нік: Тімур Коваленко
Нік адмінистратора: Кирилл Мартинез ( нажаль пішов з посади ) Вікторія Кизима, Генрі Вінчестер, Серго Бустер
Відгук про адміністратора: Хочу висловити щиру подяку адміністрації сервера 03 — Генрі Вінчестеру, Серго Бустеру, Вікторії Кизимі та Кирилу Мартинезу. Ці люди справді роблять сервер особливим і комфортним для всіх гравців. Вони завжди уважні до запитів, швидко реагують на проблеми та допомагають новачкам освоїтися. Завдяки їхній праці атмосфера на сервері завжди дружня та приємна, а гра стає ще цікавішою.

Хочу відзначити, що вони не тільки виконують свої обов’язки, а й проявляють щиру турботу про спільноту, підтримують порядок і допомагають вирішувати конфлікти чесно та справедливо. Кожен з них показує високий рівень відповідальності, професіоналізму та доброзичливості.

Дякую вам за вашу роботу, терпіння та відданість серверу! Завдяки вам 03 стає місцем, де хочеться грати і повертатися знову. Ви справді чудова адміністрація, і ваш вклад неможливо переоцінити.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10/10
Ваші побажання:
Хочу щиро подякувати адміністрації 03 сервера Ukraine GTA за вашу неймовірну працю, підтримку та турботу.

Вікторії Кизимі– дякую за вашу здатність завжди допомогти, за терпіння та уважність. Ви завжди знаходите правильні слова і рішення для будь-якої проблеми. Ваше вміння підтримати робить наш сервер справді особливим, а кожного з нас — почуватися важливими та почутими. Я щиро вдячний за все, що ви робите, і за те тепло, яке даруєте кожному з нас.

Серго Бустеру – величезне дякую за ті неймовірні відео на TikTok, які ви створюєте для нас. Ваш талант, креативність і готовність ділитися цікавим контентом роблять наші дні яскравішими. Кожне відео — це маленька подія, яка заряджає позитивом і надихає на гарний настрій. Дякую, що ділитеся своєю енергією і робите спільноту живою та цікавою.

Генрі Вінчестеру, колишньому генералу ЗСУ – дякую за вашу відданість, професіоналізм та неймовірну працю на посаді. Дуже скучаю за часами, коли ЗСУ було під вашим керівництвом. Ці спогади залишаться зі мною назавжди — ваша підтримка, мудрість і вміння організувати команду створювали неповторну атмосферу і найкращі моменти служби. Ви були і залишаєтеся для мене прикладом справжнього лідера. Я дуже чекаю вашого повернення (по власному бажанню) і сподіваюся, що ще раз зможемо переживати ці неймовірні моменти разом.

Кириллу Мартинезу – безмежна подяка за те, що завжди приходите на допомогу, даєте конкретні поради та уважно вислуховуєте проблеми. Ви завжди вміли знайти правильні слова і рішення, залишаючись чесним та справедливим адміністратором. Дякую вам, Кириле, за ваш внесок, за те, що були найкращим адміністратором 03 сервера. Я дуже чекаю вашого повернення (по власному бажанню) і сподіваюся, що ще раз зможемо співпрацювати та переживати яскраві моменти разом.

Дякую всім вам! Ви — найкращі лідери та адміністратори, яких можна було тільки побажати. Завдяки вам наш сервер став не просто місцем для гри, а справжньою спільнотою, де кожен відчуває себе важливим і почутим. Ваша підтримка, ваша енергія та ваша доброта роблять цей сервер живим і незабутнім.

Я дуже ціную кожного з вас і щиро дякую за все, що ви робите. Дякую за спогади, за допомогу, за натхнення і за те, що завдяки вам світ нашої спільноти став яскравішим та теплішим. Ви робите неймовірну роботу, і неможливо передати словами, наскільки я вдячний за вашу турботу, час і щирість.

БАЖАЮ ВСІМ ВАМ НЕЗЛАМНОЇ ЕНЕРГІЇ, ЩАСЛИВИХ МОМЕНТІВ КОЖНОГО ДНЯ, НЕСКІНЧЕННОГО НАТХНЕННЯ ТА УСПІХІВ У ВСЬОМУ, ЩО ВИ РОБИТЕ! Нехай ваша праця завжди приносить радість, а кожна ваша ідея реалізується так, як ви мрієте. Ви робите сервер живим та особливим, і я щиро бажаю вам лише найкращого!

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
Нік адмінистратора: Кирилл Мартинез ( нажаль пішов з посади ) Вікторія Кизима, Генрі Вінчестер, Серго Бустер
Відгук про адміністратора: Хочу висловити щиру подяку адміністрації сервера 03 — Генрі Вінчестеру, Серго Бустеру, Вікторії Кизимі та Кирилу Мартинезу. Ці люди справді роблять сервер особливим і комфортним для всіх гравців. Вони завжди уважні до запитів, швидко реагують на проблеми та допомагають новачкам освоїтися. Завдяки їхній праці атмосфера на сервері завжди дружня та приємна, а гра стає ще цікавішою.

Хочу відзначити, що вони не тільки виконують свої обов’язки, а й проявляють щиру турботу про спільноту, підтримують порядок і допомагають вирішувати конфлікти чесно та справедливо. Кожен з них показує високий рівень відповідальності, професіоналізму та доброзичливості.

Дякую вам за вашу роботу, терпіння та відданість серверу! Завдяки вам 03 стає місцем, де хочеться грати і повертатися знову. Ви справді чудова адміністрація, і ваш вклад неможливо переоцінити.
Ваші побажання:
Хочу щиро подякувати адміністрації 03 сервера Ukraine GTA за вашу неймовірну працю, підтримку та турботу.

Вікторії Кизимі– дякую за вашу здатність завжди допомогти, за терпіння та уважність. Ви завжди знаходите правильні слова і рішення для будь-якої проблеми. Ваше вміння підтримати робить наш сервер справді особливим, а кожного з нас — почуватися важливими та почутими. Я щиро вдячний за все, що ви робите, і за те тепло, яке даруєте кожному з нас.

Серго Бустеру – величезне дякую за ті неймовірні відео на TikTok, які ви створюєте для нас. Ваш талант, креативність і готовність ділитися цікавим контентом роблять наші дні яскравішими. Кожне відео — це маленька подія, яка заряджає позитивом і надихає на гарний настрій. Дякую, що ділитеся своєю енергією і робите спільноту живою та цікавою.

Генрі Вінчестеру, колишньому генералу ЗСУ – дякую за вашу відданість, професіоналізм та неймовірну працю на посаді. Дуже скучаю за часами, коли ЗСУ було під вашим керівництвом. Ці спогади залишаться зі мною назавжди — ваша підтримка, мудрість і вміння організувати команду створювали неповторну атмосферу і найкращі моменти служби. Ви були і залишаєтеся для мене прикладом справжнього лідера. Я дуже чекаю вашого повернення (по власному бажанню) і сподіваюся, що ще раз зможемо переживати ці неймовірні моменти разом.

Кириллу Мартинезу – безмежна подяка за те, що завжди приходите на допомогу, даєте конкретні поради та уважно вислуховуєте проблеми. Ви завжди вміли знайти правильні слова і рішення, залишаючись чесним та справедливим адміністратором. Дякую вам, Кириле, за ваш внесок, за те, що були найкращим адміністратором 03 сервера. Я дуже чекаю вашого повернення (по власному бажанню) і сподіваюся, що ще раз зможемо співпрацювати та переживати яскраві моменти разом.

Дякую всім вам! Ви — найкращі лідери та адміністратори, яких можна було тільки побажати. Завдяки вам наш сервер став не просто місцем для гри, а справжньою спільнотою, де кожен відчуває себе важливим і почутим. Ваша підтримка, ваша енергія та ваша доброта роблять цей сервер живим і незабутнім.

Я дуже ціную кожного з вас і щиро дякую за все, що ви робите. Дякую за спогади, за допомогу, за натхнення і за те, що завдяки вам світ нашої спільноти став яскравішим та теплішим. Ви робите неймовірну роботу, і неможливо передати словами, наскільки я вдячний за вашу турботу, час і щирість.

БАЖАЮ ВСІМ ВАМ НЕЗЛАМНОЇ ЕНЕРГІЇ, ЩАСЛИВИХ МОМЕНТІВ КОЖНОГО ДНЯ, НЕСКІНЧЕННОГО НАТХНЕННЯ ТА УСПІХІВ У ВСЬОМУ, ЩО ВИ РОБИТЕ! Нехай ваша праця завжди приносить радість, а кожна ваша ідея реалізується так, як ви мрієте. Ви робите сервер живим та особливим, і я щиро бажаю вам лише найкращого!
спасибо большое, меня уже скоро не будет на должности пол года, но игроки помнят, спасибо тебе большое

Тімур Коваленко

Форумний хлопчик
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
46
Реакції
34
Бали
21
спасибо большое, меня уже скоро не будет на должности пол года, но игроки помнят, спасибо тебе большое
Дуже жаль в можно попросити не уходити з 03 сервера? Та чи вийде колись в грі зустрітися десь? Дуже дякую за вашу роботу

Реєстрування
7 Лют 2025
Дописи
42
Реакції
44
Бали
23
Вік
26

Ваші побажання:

Дякую, дуже приємно, робимо та намагаємося заради наших гравців❤️

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
646
Бали
113
Ваш нік:Федя Духов
Нік адмінистратора: Ярослав Свиридов
Відгук про адміністратора: Прекрасний адміністратор Дуже багато працює . Всі фракції вдячні вам за ваш актив
Оцінка за 10 бальною шкалою: 100000000000000/10

Ваші побажання: Карерного Зрісту Зріст

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
646
Бали
113
Ваш нік:Федя Духов
Нік адмінистратора: Артем Українець

Відгук про адміністратора: Потужнийц адміністратор Самий креативний Адмін , с Найкрацими їдеями .Дякую вам за вашу роботу
Оцінка за 10 бальною шкалою: 1000000/10
Ваші побажання: -

Коля Авенчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
159
Реакції
125
Бали
48
Ваш нік: Коля Флоренс
Нік адмінистратора: Вся адміністрація 03
Відгук про адміністратора: Ви найкращі будете завжди
Оцінка за 10 бальною шкалою: 1000000000000000000000000000000000000000000000000/10
Ваші побажання: Будьте такими як і є

Ігор Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
62
Реакції
57
Бали
23
Ваш нік:Ігор Ротманс
Нік адмінистратора:Валерія Савченко
Відгук про адміністратора:Дуже хороша дуже бистро відповіла на мій репорт
Оцінка за 10 бальною шкалою:100000
Ваші побажання:щоб більше таких було

Ігор Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
62
Реакції
57
Бали
23
Ваш нік:Ігор Ротманс
Нік адмінистратора:Серго Голд
Відгук про адміністратора:хароший Адмін помога бистро коли нема Валерії Савченко хай Адміни другі учутся у вас
Оцінка за 10 бальною шкалою:10000
Ваші побажання:станьте для усіх кращім адм

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Ваш нік: Тимофій Авенчук
Нік адмінистратора: Коді Флоренс
Відгук про адміністратора: Адміністратор не може надати допомоги кажучи "РП шляхом" хоча РП шлях там неможливий. Навіщо вставати на посаду Адміністратора щоб не вміти допомогти?
Оцінка за 10 бальною шкалою: 0/10

Ваші побажання: Швидшого зняття

Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
161
Реакції
261
Бали
68
Адреса
[email protected]
Ваш нік: Артем Донет
Нік адмінистратора: Серго Голд
Відгук про адміністратора: Дуже хороший і добрий адміністратор, допомагає гравцям, але чуть чуть ігнорить
Оцінка за 10 бальною шкалою: 9/10
Ваші побажання: Надалі стояти на посаді

Артем Неходінкo

Східна Україна | Заст.Директора ЗМІ
Реєстрування
3 Лип 2023
Дописи
95
Реакції
133
Бали
88
Ваш нік: Артем Неходінко
Нік адмінистратора: Ярослав Свиридов
Відгук про адміністратора: Дуже хороший і добрий адміністратор дуже добре допомагає іншими гравцям
Оцінка за 10 бальною шкалою: 100000/10
Ваші побажання: Продовжувати в такому ж темпі Зростання

Коля Авенчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
159
Реакції
125
Бали
48
Нік адмінистратора: Коля Середа
Відгук про адміністратора: переглядає скарги як має бути
Ваші побажання: кар'єрного росту, та успіхів

Коля Авенчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
159
Реакції
125
Бали
48
Нік адмінистратора: Коді Флоренс
Відгук про адміністратора: пупсік найкращий адмін
Оцінка за 10 бальною шкалою: 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000/10
Ваші побажання: продовжувати бути таким пупсіком як є

Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
20
Реакції
27
Бали
18
Ваш нік: Нікіта Глазков
Нік адмінистратора:Артур Алабаєв
Відгук про адміністратора:Завжди актив, підтримує
Оцінка за 10 бальною шкалою:10/10
Ваші побажання: Найкращий слідкуючий, найкращої організації

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі