Розглянуто Скарга на ім'я Олега Галицького | Відсутність лідерський якостей також некомпетентність ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
466
Реакції
600
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю ще раз 😔 Звертаюсь на цей раз на тему знання РП а також відношення до ІП, почитайте переписку лекцій в доказах, давайте розберемо фото...
1. РП терміни - ГА не розуміється на тому що РП терміни не втрачають існування при появі адміністратора.
2. Виходя із нашого діалогу ГА проявила вершинство що не є доречним, а саме Я тут ГА і ви робите що я кажу, виходячи із діалогу вона визнала непарвоту але повідомлення про той фрапс має виглядати як "Візьміть до уваги те що треба казати також в голосовий чат щоб уникнути конфліктних ситуацій" але це вигладало повідомлення як порушення із сторони людини що не є правильним так як правила серверу не передбачають такі ситуації, чому ГА не вміє комунікувати із своїми спіробітниками а також визнавати свої помилки, як на мене ГА проявила частину характеру як вершинство, що не є доречним на посаді ГА.

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 5

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 17.09.2025

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
224
Реакції
176
Бали
88
Я вважаю що керівництво UG поспішили згс держ поставити на ЗГА і згодом на ГА
людина грубо кажучи без досвіду

Останнє редагування:

Кокс Тюбикович

Західна Україна
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
114
Реакції
80
Бали
33
Я вважаю що керівництво UG поспішили згс держ поставити на ЗГА і згодом на ГА
людина грубо кажучи без досвіду
Ми давно ще намагались донести щось до Олега Галицького, але простих гравців ніхто слухати не хоче)) Або просто бояться почути правду, після чого прийдеться щось робити)

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
Є таке, коли в тебе є проблема якась, ти пишеш намагаючись достукатись до ГА, а вона ігнорує, потім відповідає через тиждень коли проблема була вже вирішена. Я вважаю що вона некомпетентна та як сказав Артем, реально дуже рано їй на ГА.
1. Нікнейм адміністратора: Старша адміністрація.
2. Особистий нікнейм: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю ще раз 😔 Звертаюсь на цей раз на тему знання РП а також відношення до ІП, почитайте переписку лекцій в доказах, давайте розберемо фото...
1. РП терміни - ГА не розуміється на тому що РП терміни не втрачають існування при появі адміністратора.
2. Виходя із нашого діалогу ГА проявила вершинство що не є доречним, а саме Я тут ГА і ви робите що я кажу, виходячи із діалогу вона визнала непарвоту але повідомлення про той фрапс має виглядати як "Візьміть до уваги те що треба казати також в голосовий чат щоб уникнути конфліктних ситуацій" але це вигладало повідомлення як порушення із сторони людини що не є правильним так як правила серверу не передбачають такі ситуації, чому ГА не вміє комунікувати із своїми спіробітниками а також визнавати свої помилки, як на мене ГА проявила частину характеру як вершинство, що не є доречним на посаді ГА.

Прошу прийняти міри, у разі ігнорування або вирішення ситуції шляхом глупих відмазок ст.адмінстрації чиїх слова не вартують нічого, люди самі оберуть що їм потрібно ви розумієте про що я говорю. [Розляд приймається тільки від Керівника]
p.s У нас є більше проблем на сервері в яких винна адміністрація, заходьте до нас обговоримо моменти якщо маєте на то бажання.
Скарга частина 5

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Переписка]
5. Дата походження: 17.09.2025

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Та, в принципі, це вже й не дивує. Головне ж комусь швидко дати посаду, а там гравці самі якось розгрібуть 😅 Відчуття, що це вже не сервер, а експерименти над терпінням людей.
Потім просто не дивуйтесь, чому у всіх бажання грати зникає)

Віктор Кракен

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
1,114
Реакції
329
Бали
168
Та зніміть її просто неодноразові помилки вони залишаються не покарані дуже цікаво
Просто не може надати відповідь на питання блокує в телеграмі та погрожує зносом серійного номера Катя слухай сюди можливо ти тут свою макітру увімкнеш. Ти не налякала ні мене ні когось іншого зносом серійного номера тому що ти вбила сервер в коли починають правду казати модерація діскорду просто видаляє повідомлення ти думаєш що ми без очей повір в мене є багато чого за що можно покарати тебе так як ти ставиш одного адміністратора на 2 посади навіть не тво а як тільки це замітили ти швидко виправляєш все то ти не думай скріншоти на це все є ми не тупі.
Також хочу обгрунтувати свої дії до стороннього проекту (це стосується Олега ) чому я так казав да дійсно грав на інших проектах я маю на це право це не заборонено ніякими законами України також щодо "підтримки" ворожого проекту якщо зливають скрини то хай повністю зливали що ви не повністю читаєте потім фігню несете там було чітко сказано що 02 просто вбитий свободи слова немає та я перейшов тимчасово туди (це не натяки на те що прошу повернути доступ до акаунта мого )
Так от Олег відкрий очі ти доросла людина я знаю що ти дуже розумний та вмієш вирішувати питання з адекватними вердиктами просто потрібно чуть подивитись на склад адміністраціі коли кажуть "за що отримав покарання " в у відповідь бачиш не знаю це дуже круто звісно та сміливо но просто стак адміністрації вбитий все немає нічого коли вони просять онлайн в заходити ніхто не хоче тому що знають що щось не так зроблять тобі дають попередження просто вау ще раз прошу Олежику відкрий очі трішки будь ласка !!!

Кокс Тюбикович

Західна Україна
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
114
Реакції
80
Бали
33
Хочу додати, ОЛЕГ, ще при тобі були правила деякі, не хочу розголошувати тут, тому що конфеденційна інформація, розумію що її розголошувати не треба, але хочу сказати що їй глибоко начхати, я розумію що ти не підеш навіть особисті в телеграмі читати, не те що в войс щоб ми розказали, хочете сказати це правильно? Коли явно видно порушення від людини, але нас НЕ ХОЧУТЬ СЛУХАТИ, щоб ми розповіли, ми можемо це розповісти тут, на форумі, гравцям, але я розумію що вам цього не хотілось би, тому як ми просили в своїй скарзі, так і тут, ПОГОВОРИ ТИ В ВОЙСІ, ЩОБ МИ НЕ РОЗГОЛОШУВАЛИ ЦЕ НА ФОРУМІ.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
191
Реакції
552
Бали
138
Хочу нагадати, що після відходу Олега з посади ГА економіка 02 ще трималася на плаву. Незважаючи на зміну керівництва, система працювала, і різких провалів не було видно. Це доводило, що фундамент був закладений правильно, а структура могла витримувати.

Але зараз ситуація зовсім інша. Економіка пішла в мінус, і причина цього — дії Михасика Хелла. Там, де раніше було хоча б відносне тримання, тепер маємо реальне падіння.

Щоб щось оскаржити дії гравця, буде полюбому з сторони ГА блат.

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ситуація вирішена в голосовому зв'язку.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі