Відмовлено СБУ Владислав Бурба / затримання в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Мури

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
5
Реакції
4
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Владислав Бурба
  2. Особистий нікнейм: Олежка Мури
  3. Суть скарги: затримав у ринку Б У авто(зз) (також гравець зачитав міранду тоді коли я попросив. і не предложив тел дзвінок та адвоката) (також на мені була маска а він мене впізнав по орієнтуванню якось...)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 21.09.2025

Останнє редагування:

Владислав Бурба

02 | Західна Україна
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
77
Бали
48
Веб-сайт
ukraine-gta.com.ua
  1. Нікнейм гравця: Владислав Бурба
  2. Особистий нікнейм: Олежка Мури
  3. Суть скарги: затримав у ринку Б У авто(зз) (також гравець зачитав міранду тоді коли я попросив. і не предложив тел дзвінок та адвоката)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 21.09.2025
1) Ви перебували у орієнтуванні, та додатково по приїзду в НПУ перевірили вас через скан пальців та встановили особу.
2) Адвоката не було та згідно правил, не дочекавшись відповіді розпочали процесуальні дії, по дорозі до НПУ було зачитано міранду, всієї процесульної дії на відео у особи не було виявлено, повністю відео готовий предоставити.
3)
Дозволено:
5.5. Затримувати гравців в/на Зелених Територіях якщо на то є вагомі причини. Такі як: продаж зброї, знаходження в орієнтуванні, тощо.

Примітка: забороняється затримувати гравців в лікарні, якщо вони тільки там з'явились, але дозволено якщо при появі гравці почали порушувати.

Останнє редагування:

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
Вітаю на зв'язку Модератор Liquid, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

Переглянувши фіксацію від працівника СБУ мій вердикт - порушень від гравця #6781148 не виявлено!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі