Розглянуто ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
999
Реакції
424
Бали
123
Нікнейм адміністратора: ЗГС Держ
Особистий нікнейм: Джеймс Джордан
Суть скарги: Вітаю вчора зайшовши на форум та побачив що появився новий згс держ який не давно тільки стояв на ІП з 35 дописами. Мені цікаво як ІП став зразу на старшого модератора . Як я памятаю щоб стати на посаду више треба бути спочатку модератором і потім подавати а не бути ІП і стати старшой адміністрацією я рахую що це блат . Це моя така думка. Можете пояснити як це можливо
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
Дата походження: 01.10.2025

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Суть скарги: Вітаю вчора зайшовши на форум та побачив що появився новий згс держ який не давно тільки стояв на ІП з 35 дописами. Мені цікаво як ІП став зразу на старшого модератора . Як я памятаю щоб стати на посаду више треба бути спочатку модератором і потім подавати а не бути ІП і стати старшой адміністрацією я рахую що це блат . Це моя така думка. Можете пояснити як це можливо
Його на модератора підвищили і в той же день на ЗГС Держ

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
293
Реакції
882
Бали
153
Він обзвон пройшов

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Кожен адміністратор, якщо він розумний, має право стати кандидатом та пройти обзвон, ГС завжди обирає людину котру хотів би бачити на посаді, та вона в подальшому проходе обзвон.
Кандидати які мені були надані, пройшли обзвон, та за результати на випробувальний термін було встановлено саме Даніїла Торетто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі