Розглянуто Петро Тивонюк, Костя Констянтинович // Non Rp, не прочитав міранду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
669
Реакції
460
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Петро Тивонюк (6308), Костя Констянтинович (55183)
2. Особистий нікнейм: Микола Шевчук (560)
3. Суть скарги: Ждав кореша поки він поїсть, в один момент підійшов працівнико Петро Тивонюк, я з ним ввічливо привітався і він зі мною теж, після того я не по рп дістав АК - 47 та перезарядив його, щоб було більше патрон, в цех момент підходить співробітник Петро Тивонюк та каже покажіть ліцензію на зброю, я йому кажу, на яку зброю я даже не діставав, після того він каже та, яку ви зараз тримаєте в руках, але я нічого не тримав бо по рп не діставав, це вже признаки нон рп від данного працівника, після того підходить працівник Костя Константинович та бере мене в наручники, не прочитавши міранду хоча це обов'язково робити при затримані, взяв мене в наручники та каже що я в орієнтуванні, хоча я не показував йому паспорт, та він не просив його, він сказав що по одежі та лицю зрозумів, хоча насправді він зрозумів по нік нейму, тому що кожен гравець може переодітися в такий скін, та начепити рюкзак. Я вважаю що Костя Константинович взяв у кайданки по нон рп не розпізнавши мою особистість.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 04.04.2023

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Бажаю здоров‘я,із працівниками буде проведена профілактична розмова,але так хочу замітити,що данна людина починаючи із 0:20 та до 0:58 перезарядила автомат як мінімум 10 разів без відігровки,вбачаю у цьому провокацію,та нонрп дії.
Також,ви правильно підмітили,що ви знаходитесь у розшуку,та стоїть перед віділком НПУ та провокуєте працівників , що являє собою ПГ.
Нарахунок того,що працівник впізнав,то це не здивування,так як ви були звільненні з рядів національної поліції меньше тиждня тому,також ви перебували на високій посаді,та вас запам‘ятати було би складно.

Вкладення

• 7415270C-AE5E-4DAE-9186-6A79A9CC6BF9.jpeg
    7415270C-AE5E-4DAE-9186-6A79A9CC6BF9.jpeg
    168.8 Кб · Перегляди: 53

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
669
Реакції
460
Бали
108
Я не провокую працівників біля НПУ, я повторюю, ми з корешом сплатили штрафи, та він сказав що відійде поїсти (це можна замітити зліва від мене Том Батон виключив мікрофон та наушники тим самим відійшов від ПК) і ждав його і просто привітався з співробітнком. Я поміняв свою особистість зняв рейтинг та причепив рюкзак, а данний прицівник виявив це по ніку тим самим порушив рп. Він підійшов даже не представився просто взяв в кайданки, я не показав йому паспорта та він не пробивав мої пальці, бо кожна людина може просто переодягнутися в цей скін та надягнути рюкзак.
Бажаю здоров‘я,із працівниками буде проведена профілактична розмова,але так хочу замітити,що данна людина починаючи із 0:20 та до 0:58 перезарядила автомат як мінімум 10 разів без відігровки,вбачаю у цьому провокацію,та нонрп дії.
Також,ви правильно підмітили,що ви знаходитесь у розшуку,та стоїть перед віділком НПУ та провокуєте працівників , що являє собою ПГ.
Нарахунок того,що працівник впізнав,то це не здивування,так як ви були звільненні з рядів національної поліції меньше тиждня тому,також ви перебували на високій посаді,та вас запам‘ятати було би складно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі