Розглянуто владислав келлєні блат // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: владислав келлєні
  2. Особистий нікнейм: Жендос Матрахер
  3. Суть скарги: Блат клану кристалов, на відео видно порушення, а данний адмін закрив очі прошу роздивитися, та звяжатися зі мною в дс 777hardstyle777, а так само тут він дає покарання ідентична сиутація, а тут вирішив ні
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 16.10.25

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець дійсно приїхав неподалік від місця своєї смерті, однак не мав жодної мети продовжувати конфлікт або взаємодію, пов’язану з попередньою ситуацією. Він лише коротко поговорив з вами та поїхав далі, не здійснюючи жодних дій, які можна класифікувати як RK
Тому не було видане покарання, оскільки в даному випадку відсутній умисел та RP-мета порушити правило.

Для порівняння, у попередній скарзі, гравець не лише повернувся на місце смерті, а ще й намагався фізично взаємодіяти з вами (викинути з авто), що вже є очевидним порушенням RK.

Очікуйте відповіді ГА

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
Вітаю, шановний гравець.
Гравець дійсно приїхав неподалік від місця своєї смерті, однак не мав жодної мети продовжувати конфлікт або взаємодію, пов’язану з попередньою ситуацією. Він лише коротко поговорив з вами та поїхав далі, не здійснюючи жодних дій, які можна класифікувати як RK
Тому не було видане покарання, оскільки в даному випадку відсутній умисел та RP-мета порушити правило.

Для порівняння, у попередній скарзі, гравець не лише повернувся на місце смерті, а ще й намагався фізично взаємодіяти з вами (викинути з авто), що вже є очевидним порушенням RK.

Очікуйте відповіді ГА
доречі він навіть говорити без офтопа не може це вже іде взаємодія з гравцем, а він для мене не існує 15 хв вже руйнує канон рп, та тим більше він приїхав на це місце, я його не заставляв їхати цією дорого, тому прошу адекватно роздивлятися жб, а не мене залякувати якимось зливом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі