Зачинено Для Га Зга ( сливают игрока и его бизнес)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій077

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
150
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: 77003
  3. Суть скарги: Уважаемые администратори и старшие админи много писать не буду уже и так все ответили , но все же хочу сказать следующее. Тогда если ви забирете бизнес у Александри Павлюк тогда что би било честно По поводу Жалоби Коли Кручая из клана Сигми где он описывает следующее что якогоби она его тулила в зз провокация и все такое, ок согласен пусть даже она это сделала, ответ Дал админ игрок получил наказание за обман 14 дней, но тут Коля решил что ему мало а давай еще сделаем жалобу пусть у нее еще и бизнес отберут, это мужской поступок согласитесь администрация?)) .Ок он потом пишет во второй скарге Здравствуйте это снова я не поймите что я сливаю игрока но хотел би добавить)))) А что же ти делаешь чувак?))) это тоже смешно ,Тогда шановна администрация забаньте Колю кручая за слив игрока и его бизнеса, думал что все выяснили Александра получила бан,все все нравится а не фига тут появляется скарга еще одна на Павлюк от Госпожи Вики альт ну все знают кто такая Вики альт обьяснять не нужно))) . Ешкин кот какие же все знатоки форума и статьи а чего же создана статья 11.12? а для чего создана статья за слив Игрока? знаки Сигмовские????)))))) тогда пускай вас перебанят за слив игрока и бизнеса что вам мало что Павлюк наказали? Алло Вика у тебя мало бизнесов??? ти лучше напиши как ти их заработала?? и откуда они у тебя честно ты их заработала?)) ну то ладно тот кому надо тот знает как это било. Уважаемая администрация тогда примините и на Вику альт какое то нарушение за слив бизнеса, ну что би било все по честному))), ок да?)) спасибо.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/передача-майна-від-Павлюк.338018/
  5. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Черговий-Обман-адміністрації.337588/
  6. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА-ЗГа.337762/
  7. Дата походження: 30.10..2025

Останнє редагування модератором:

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
Андрію свої бізнеси я заробила чесно й віддала за них до останньою копійки свій борг, тому твої звинувачення наразі образливі. Щодо моєї скарги то вона не стільки про гравця, як про то що є правило проекту й робити так як зробила вона заборонено. Адміністрація не перевіряє логи гравців перед блокуваннями, тож виявити дане порушення можна лише шляхом подання скарги. Щодо ситуації з Кольою Кручай то передивися уважно його відеодоказ ВСІЄЇ ситуації а потім прочитай що написала в своїй скарзі гравець. Там наглий обман, тож її покарання цілком заслужене, наступного разу перед тим як написати неправдиву історію й обрізати фрапс гравець декілька раз подумає а чи варто?

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
І да Андрію надай докази будь ласка де я нечесно щось заробила, де я злила якийсь бізнес чи щось подібне до цього щоб твої слова не були пустим звуком й ложним звинуваченням. В своїй скарзі я примітила що не впевнена на рахунок квартири й прошу це перевірити по логах. Цілком може бути що я помиляюся.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
І да Андрію надай докази будь ласка де я нечесно щось заробила, де я злила якийсь бізнес чи щось подібне до цього щоб твої слова не були пустим звуком й ложним звинуваченням. В своїй скарзі я примітила що не впевнена на рахунок квартири й прошу це перевірити по логах. Цілком може бути що я помиляюся.
Помиляєшся. Твоя скарга напряму про мене, де є забагато пустих звинувачень. Щодо доказів Колі Кручая, ти впевнена, що в нього повна ситуація? В нього навіть звук на фрапсі відсутній. Яке оповідання з твоїх слів я писала? Якщо там 2 речення і факти порушень були. Напряму займаєшся зливом і розписуєш ситуації до яких навіть не маєш відношення.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
Помиляєшся. Твоя скарга напряму про мене, де є забагато пустих звинувачень. Щодо доказів Колі Кручая, ти впевнена, що в нього повна ситуація? В нього навіть звук на фрапсі відсутній. Яке оповідання з твоїх слів я писала? Якщо там 2 речення і факти порушень були. Напряму займаєшся зливом і розписуєш ситуації до яких навіть не маєш відношення.
Мені зараз вдалося, чи ти рахуєш себе безневинною? це ж вже не вперше й ти б мала вже робити висновки а ти цепляєшся за те що відеодоказ без звуку, так от він без звуку бо там чутно войс, в якому я теж була присутня й як то все почалося бачила на свої очі, тому вкрай була здивована твоєю слізною історією як ви хотіли починити авто.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
Мені зараз вдалося, чи ти рахуєш себе безневинною? це ж вже не вперше й ти б мала вже робити висновки а ти цепляєшся за те що відеодоказ без звуку, так от він без звуку бо там чутно войс, в якому я теж була присутня й як то все почалося бачила на свої очі, тому вкрай була здивована твоєю слізною історією як ви хотіли починити авто.
В чому там сльози? По факту, дійсно хотіли чинити авто. Мені здається, чи ти вважаєш, що краще знаєш повну ситуацію? Тебе там не було якраз) Щось на відкатах не видно. А рахувати пару речень "сльозною історією" ну просто хто як сприймає

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
В чому там сльози? По факту, дійсно хотіли чинити авто. Мені здається, чи ти вважаєш, що краще знаєш повну ситуацію? Тебе там не було якраз) Щось на відкатах не видно. А рахувати пару речень "сльозною історією" ну просто хто як сприймає
я була у войсі й дивилася демку, наші відразу виїхали на допомогу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі