Відмовлено Скарга на Ілля Федосенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гена Темченко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Тра 2025
Дописи
54
Реакції
55
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:Ілля Федосенко
  2. Особистий нікнейм:Гена Темченко
  3. Суть скарги:Ми їхали на ЗМІ з Дімой Моретті він сказав щоб ми зупинилися та він хотів підійти до співробітника НПУ він був 1 я підійшов та почали розмову потім я випадково вдарив НПУ і він зразу надів кайданки та відвіз мене і Діму Моретті до ГУ потім нас ДКВС відвезли до їхньої ГУ потім ми відсиділи хв там і потім нам видали догану без Написання в Рацію йому далли попередження але нам не знали догану і ми потім вже почали розмовляти ну там вже буде на відео все показано
  4. Докази (скріншот/відео):Тик Тик
  5. Дата порушення:01.11.2025

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
614
Реакції
899
Бали
153
👋 Вітаю!

🔹 Переношу вашу скаргу у відповідний розділ "Скарги на лідерів"

⚠️ Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС Держ

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
321
Реакції
361
Бали
123
Вітаю!
Видав я догану вам і вашому товаришу по причині: 3.3 Співробітнику ЗМІ "1+1" заборонено прогулювати робочий день / займатися особистими справами.
(Прикріпляю докази вашого порушення снизу)

mta-screen_2025-11-01_17-46-15.png

Потім ви почали мені погрожувати бо я видав вам догану і тому що відмовив переводі, бо ви прийшли до ЗМІ з УЗ. І вже хотіли до ДСНС, але я сказав що КД на перевод 5 днів. Ви викликали адмінстрацію, не розповівши їм всю ситуацію.
Але по правилам проєкту прописано

6. Переведення між державними організаціями:​

8. Причини, які потрібно вказувати при звільненні гравця:- Переведення до [Назва фракції]. | Перезарядка до наступного переведення з фракції - 5 днів​

Далі ви почали казати що ви їздили сплачувати штрафи, але це все рівно вже є порушенням бо: 2.3 Співробітнику ЗМІ "1+1" заборонено залишати територію організації та/або займатися особистими справами у робочий час.

Потім ви надали докази, на яких ви саміж спалилися та показали що ви прогулювали зміну, але як це я сказав ви його
видалили.
(Прикріпляю снизу докази що ви надали мені)

Знімок екрана 2025-11-01 182549.png
Знімок екрана 2025-11-01 195311.png
видали догану без Написання в Рацію йому
Нарахунок цього: Цього ніде не прописано у правилах проєкту. Тому я видав відразу видав догани. І натомість ми тоді були у "Спец - зв'язок №1", і я там сказав нарахунок цього

Очікуємо відповіді ГС/ЗГС Держ :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі