Розглянуто Звернення про недовіру.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко, Серго Голд, Вікторія Кизима, Ярослав Свиридов, Нікіта Карпенко.
2. Особистий нікнейм: Назар Коноба
3. Суть скарги:
Вітаю ще раз, шановні ГА, ЗГА, КА, ГС Держ та ТВО ГС Держ!

Оскільки більшість із вас не відповідає мені в особистих повідомленнях, а дехто навіть не читає їх, звертаюся через форум.

Як ви, мабуть, здогадуєтеся, моє питання — чи є в мене довіра? Через різні заяви про недовіру важко зрозуміти, де вона є, а де — ні. Тому прошу розглянути питання по ієрархії.

Довіра до Адміністратора

Головний Адміністратор — Валерія Савченко, Заступник Головного Адміністратора — Серго Голд.
З вами мені невідомо, чи є довіра, чи ні. Прошу кожного з вас особисто повідомити, чи довіряєте ви мені. Прошу не узагальнювати відповіді («тому що інші так сказали») — хочу почути особисту позицію від кожної з вас осіб.

ГА

З вами я спілкуюся добре, і не пригадую підстав для недовіри з вашого боку. Також уже близько п’яти місяців чекаю можливості поговорити в голосовому чаті, щоб остаточно з’ясувати: чи є довіра, чи ні.

ЗГА

Не так давно ми спілкувалися, і ви відповіли, що довіри немає. Мені цікаво, чому — раніше ви казали, що ставитеся до мене лояльно (тобто довіра була), а при останньому запиті раптом відповіли негативно. Поясніть, будь ласка, причини такої зміни.

Куратор Адміністрації — Вікторія Кизима

Пане/пані Вікторіє, прошу пояснити, чому від вас є недовіра. Ви щоразу називаєте різні причини. Зокрема, була ситуація із нібито «зливом» питання на ІП: я не скористався цими матеріалами для власної вигоди і не пішов на ІП, лише показав наявність питання й згодом показав від кого вони. Поясніть, будь ласка, за що саме ви вважаєте за потрібне висловити недовіру.

ГС Держ та ТВО ГС Держ

З ГС Держ наш останній обмін був непростим. Я неодноразово уточнював (п’ять разів), чи буде мені відновлено довіру на рівні підполковника та майора — вам ви відповіли, що так, але водночас сказали, що зараз знімете через низку порушень та до того часу, поки «Гріша Форум» не вщухне. Прошу дати чітке обґрунтування: які саме порушення й на який термін впливають на ваше рішення.

Прохання до всіх

Прошу, щоб кожен із вас відповів особисто: чи є до мене довіра — так або ні. Якщо відповідаєте «ні», будь ласка, опишіть конкретні причини у Telegram або Discord (нижче надам контактні дані). Відповідь прошу надати від кожного окремо. Прошу щоб не було, наприклад: «бо у КА немає довіри, то й у всіх немає». Мені потрібно знати відповідь кожного: ГА, ЗГА, КА, ГС Держ та ТВО ГС Держ.

Прошу обдумати рішення індивідуально: проаналізувати дії, що були й що є, і надати аргументований висновок. Якщо у вас дійсно є до мене недовіра — дайте мені можливість проявити себе на посаді Майора, щоб я міг довести що я змінився, прошу дійсно здійснювати належний контроль — а не повторювати ситуацію, коли я чекав чотири тижні, поки перевірять один звіт.

Люди змінюються, і кожен заслуговує на ще один шанс.

До речі, ці слова мені сказали казали Ярослав Свиридов та Нікіта Карпенко.

Дякую за розуміння. Прошу надати відповідь кожного окремо.

Відповідь або тут, або мені в особисті. :)

Контакти для відповіді:
Telegram: ByKonoba
Discord: nazarkonoba

ByN.Konoba
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
5. Дата походження: 12.11.2025

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
300
Реакції
900
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко, Серго Голд, Вікторія Кизима, Ярослав Свиридов, Нікіта Карпенко.
3. Суть скарги:

Оскільки більшість із вас не відповідає мені в особистих повідомленнях, а дехто навіть не читає їх, звертаюся через форум.

Як ви, мабуть, здогадуєтеся, моє питання — чи є в мене довіра? Через різні заяви про недовіру важко зрозуміти, де вона є, а де — ні. Тому прошу розглянути питання по ієрархії.

Довіра до Адміністратора

Головний Адміністратор — Валерія Савченко, Заступник Головного Адміністратора — Серго Голд.
З вами мені невідомо, чи є довіра, чи ні. Прошу кожного з вас особисто повідомити, чи довіряєте ви мені. Прошу не узагальнювати відповіді («тому що інші так сказали») — хочу почути особисту позицію від кожної з вас осіб.

ГА

З вами я спілкуюся добре, і не пригадую підстав для недовіри з вашого боку. Також уже близько п’яти місяців чекаю можливості поговорити в голосовому чаті, щоб остаточно з’ясувати: чи є довіра, чи ні.

ЗГА

Не так давно ми спілкувалися, і ви відповіли, що довіри немає. Мені цікаво, чому — раніше ви казали, що ставитеся до мене лояльно (тобто довіра була), а при останньому запиті раптом відповіли негативно. Поясніть, будь ласка, причини такої зміни.

Пане/пані Вікторіє, прошу пояснити, чому від вас є недовіра. Ви щоразу називаєте різні причини. Зокрема, була ситуація із нібито «зливом» питання на ІП: я не скористався цими матеріалами для власної вигоди і не пішов на ІП, лише показав наявність питання й згодом показав від кого вони. Поясніть, будь ласка, за що саме ви вважаєте за потрібне висловити недовіру.

ГС Держ та ТВО ГС Держ

З ГС Держ наш останній обмін був непростим. Я неодноразово уточнював (п’ять разів), чи буде мені відновлено довіру на рівні підполковника та майора — вам ви відповіли, що так, але водночас сказали, що зараз знімете через низку порушень та до того часу, поки «Гріша Форум» не вщухне. Прошу дати чітке обґрунтування: які саме порушення й на який термін впливають на ваше рішення.

Прохання до всіх

Прошу, щоб кожен із вас відповів особисто: чи є до мене довіра — так або ні. Якщо відповідаєте «ні», будь ласка, опишіть конкретні причини у Telegram або Discord (нижче надам контактні дані). Відповідь прошу надати від кожного окремо. Прошу щоб не було, наприклад: «бо у КА немає довіри, то й у всіх немає». Мені потрібно знати відповідь кожного: ГА, ЗГА, КА, ГС Держ та ТВО ГС Держ.

Прошу обдумати рішення індивідуально: проаналізувати дії, що були й що є, і надати аргументований висновок. Якщо у вас дійсно є до мене недовіра — дайте мені можливість проявити себе на посаді Майора, щоб я міг довести що я змінився, прошу дійсно здійснювати належний контроль — а не повторювати ситуацію, коли я чекав чотири тижні, поки перевірять один звіт.

Контакти для відповіді:

ByN.Konoba
дайте доверию ему, он четкий перец чили 🌶️

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
318
Реакції
246
Бали
103
3. Суть скарги:

Довіра до Адміністратора

ГА

ЗГА

ГС Держ та ТВО ГС Держ

Прохання до всіх

Контакти для відповіді:

ByN.Konoba
Погоджуюся з Конобоєм. Ми всі колись робили помилки, але люди змінюються. Ніхто навіть не хотів і не хоче дати шанс, хоча кожен заслуговує на нього. Адже кожен має право не лише на другий, а й на третій шанс.
Так само й я колись зробив помилку в минулому. Я розумію, що це була велика помилка, але люди змінюються.

𝓝𝓪𝓼𝓽𝓾𝓼𝓱𝓪 ♡

♡ Коли ми разом нас не здолати ♡
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
375
Реакції
231
Бали
103
Погоджуюся з Конобоєм. Ми всі колись робили помилки, але люди змінюються. Ніхто навіть не хотів і не хоче дати шанс, хоча кожен заслуговує на нього. Адже кожен має право не лише на другий, а й на третій шанс.
Так само й я колись зробив помилку в минулому. Я розумію, що це була велика помилка, але люди змінюються.
Ага, тільки всім все рівно змінився ти чи ні, а шанси не дають і ставлення стає від головної та старшої адміністрації просто паршиве! Вони вчепились що ти погана людина і їм байдуже

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
300
Реакції
900
Бали
153
Ага, тільки всім все рівно змінився чи ні, а шанси не дають і ставлення стає від головної та старшої адміністрації просто паршиве!
Все буває, але головне треба робити щось для відновлення довіри, тим паче адміністрації треба дивитися на досвід людини, та відношення її, ось приклад Конобчик горобчик, він був багато раз в ЗСУ, мінімально порушував та чому б йому не дати шанс виправитися? знову ж таки він потужний перчік

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Останні проблеми, які виникали у фракції ЗСУ, лише підтвердили ті побоювання, що були висловлені раніше вам. Крапкою у цьому питанні став конфлікт, який склався всередині фракції за участю вас та двох осіб, що здійснювали нагляд за її діяльністю. Під час розгляду ситуації було доведено вашу неправомірність у низці дій, що, відповідно, вплинуло на рівень довіри.

Тому станом на зараз ГС/ЗГС/КА не готові до подальшої співпраці.
Вважаю доцільним, щоб ви проявили себе на рангах 1–8, показавши стабільність, активність та конструктивну поведінку в межах своїх повноважень.
Зі сторони ГА/ЗГА до вас повної недовіри немає, тільки є пару питань з приводу минулих дій, які ви можете виправити роботою.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі