Розглянуто ЗСУ некомпитентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ake11la_Krey

Шановний гравець
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
51
Реакції
38
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Акелла Крей
2. Нікнейм порушника: Джон Кеннеді, Віталій Ганстер
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:
На наданих мною доказах видно, що військовослужбовці не знають правил державних організацій та перевищують свої повноваження.
Військовослужбовець Віталій Ганстер проявив некомпетентність у знаннях статуту фракції, у якій він перебуває, а саме — не назвав мені підставу, згідно з якою я мав покинути жовту зону (я перебував там майже з початку запису). Також він якимось чином взяв мій паспорт через закрите вікно, хоча з мого боку не було жодної РП-відігровки типу
/me відкрив вікно.
Тайм код 1:17

Військовослужбовець Джон Кеннеді на відеозаписі під’їжджає на автомобілі разом із членом неофіційної організації у формі, після чого демонструє на мені перевищення службових повноважень та використовує ненормативну лексику. Без будь-якої РП-відігровки він застосовував тайзер, брав мене в кайданки та в кінці розстріляв без жодної причини.
Тайм коди 2:00 ; 3:14 : 3:22 ; 3:35 ; 3:43 ; 3:57
5. Доказ порушення (скриншот/відео):ДОКАЗИ
6. Дата порушення: 22.11.2025

Останнє редагування:

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
300
Реакції
215
Бали
88
Веб-сайт
t.me
1. Ваш нікнейм: Акелла Крей
2. Нікнейм порушника: Джон Кеннеді, Віталій Ганстер
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:
На наданих мною доказах видно, що військовослужбовці не знають правил державних організацій та перевищують свої повноваження.
Військовослужбовець Віталій Ганстер проявив некомпетентність у знаннях статуту фракції, у якій він перебуває, а саме — не назвав мені підставу, згідно з якою я мав покинути жовту зону (я перебував там майже з початку запису). Також він якимось чином взяв мій паспорт через закрите вікно, хоча з мого боку не було жодної РП-відігровки типу
/me відкрив вікно.
Тайм код 1:17

Військовослужбовець Джон Кеннеді на відеозаписі під’їжджає на автомобілі разом із членом неофіційної організації у формі, після чого демонструє на мені перевищення службових повноважень та використовує ненормативну лексику. Без будь-якої РП-відігровки він застосовував тайзер, брав мене в кайданки та в кінці розстріляв без жодної причини.
Тайм коди 2:00 ; 3:14 : 3:22 ; 3:35 ; 3:43 ; 3:57
5. Доказ порушення (скриншот/відео):ДОКАЗИ
6. Дата порушення: 22.11.2025
Вітаю!
Надаю відповідь як лідер ЗСУ!
Перед тим як ви своїми діями намагаетесь щось когось навчити чи спровокувати, подивимось на ваші порушення:
1:10 - передача паспорта без рп, тобто враховуємо що ви нічого не передали йому тож казати що хтось у вас щось взяв через вікно не дуже правильно, якщо хочете якесь рп то відігруйте передачу паспорта, співробітник не як не міг зрозуміти дали ви чи показали його...((те що він продовжив рп з ним проведемо бесіду так як він 2 порядкове і це не дуже критичне покарання бо він як не як відіграв))
2:11 - вас запитали з якою цілю ви тут, бієць в повному праві вас це запитати, ви в свою чергу від відповіді відхилились.
2:29 так як ви не відіграли взагалі паспорт враховувати що вам хтось щось розбив не можливо!
3:01 - нон рп від вас, як ви дізнались призвище людини... вона вам не показувала не представлялась
Це все що стосується вас, прошу шановна адміністрація звернути увагу!
Джон Кенедді отримає звільнення з лав ЗСУ! (після остаточного рішення адміністрації)
Віталій Ганстер - не бачу прояви грубой некомпетентністі!

З повагою генерал ЗСУ Віталік Миколенко

Ake11la_Krey

Шановний гравець
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
51
Реакції
38
Бали
23
Вітаю!
Надаю відповідь як лідер ЗСУ!
Перед тим як ви своїми діями намагаетесь щось когось навчити чи спровокувати, подивимось на ваші порушення:
1:10 - передача паспорта без рп, тобто враховуємо що ви нічого не передали йому тож казати що хтось у вас щось взяв через вікно не дуже правильно, якщо хочете якесь рп то відігруйте передачу паспорта, співробітник не як не міг зрозуміти дали ви чи показали його...((те що він продовжив рп з ним проведемо бесіду так як він 2 порядкове і це не дуже критичне покарання бо він як не як відіграв))
2:11 - вас запитали з якою цілю ви тут, бієць в повному праві вас це запитати, ви в свою чергу від відповіді відхилились.
2:29 так як ви не відіграли взагалі паспорт враховувати що вам хтось щось розбив не можливо!
3:01 - нон рп від вас, як ви дізнались призвище людини... вона вам не показувала не представлялась
Це все що стосується вас, прошу шановна адміністрація звернути увагу!
Джон Кенедді отримає звільнення з лав ЗСУ! (після остаточного рішення адміністрації)
Віталій Ганстер - не бачу прояви грубой некомпетентністі!

З повагою генерал ЗСУ Віталік Миколенко
Наскільки я пам’ятаю, у фракції присутній НК (Навчальний корпус) або подібний підрозділ, а також інструктори, які повинні проводити лекції з підготовки особового складу, навіть без РП-процесу — у спеціальному зв’язку (Discord). Це робиться для того, щоб співробітники були готові до можливих труднощів. Я нікого не намагався провокувати чи навчати, як вам здалося.

Або ж, на вашу думку як лідера, варто внести зміни до правил щодо перебування на АКПП, щоб, як і раніше, там чергували бійці від 4-го звання. Це дозволить уникати подібних ситуацій у майбутньому.

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, Джон Кенедді отримає звільнення з лав ЗСУ!
Віталій Ганстер - буду проведена бесіда та переаттестація знань.
f290085685305c59.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі