Відмовлено Ольга Княгиня(Перевищення службових повноважень)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
69
Реакції
121
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Антон Чижик
2. Нікнейм порушника:Ольга Княгиня
3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація,хочу до вас звернутись із дуже неприємною ситуацією.Сьогодні а саме 26.11.2025 Я приїхав на набор до лав МОЗ К.На вулиці я побачив нашого "Найкращого" Президента,вона почала звертатись до заступника МОЗ Юлі Пантери.Раніше у мене із пані Ольгою стався особистий конфлікт після чого у неї до мене з*явилась особиста неприязнь.Я розумію що ми можемо не спілкуватись,але в грі ще й використовувати надмірно свої президентські повноваження це вже якось заборонено.Так от після того як пані Ольга почала розмовляти із заступником в сторону данної особи я виніс негативні висловлювання за що готовий понести покарання.Після чого я забіг до самої МОЗ і пані Ольга вирішила побігти за мною я у неї спитав "Пані Ольга якщо у вас не залишилось питань можете уїзжати.Я одразу відбіг за стінку та зняв з себе свій скін та одягнув маску.Після чого до МОЗ К вривається два "орли'.Вони стоять біля мене та наша шановна пані Ольга надає наказа ' Затримуйте його'.Ну тобто порушення рп ситуації тут вже є оскільки перед ними вже стояла інша людина.Після чого мені не була озвученна навіть стаття по якій я був затриманний,мене взяли вдарили тайзером хоча я нікуди не втікав та відвезли у НПУ К.Там мені навіть толком не пояснили за що я був затриманний,пані Ольга покликала цих двух орлів у Дс та порасказувала який я поганний.Тепер питання до вас пані Ольга:Який сенс було створювати конституцію якщо при Президенті працівники поліції порушують Статтю 39.1 Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань,а не засовувати кляп при тому що я навіть не виражався а запитував чи переглянули працівники НПУ К відеодоказ від вас ?Мені виписали 3 статті не пойми за шо та посадили у ІТТ.За одне порушення видається 1 стаття,а не 3 статті за одне порушення.Ну тобто вердикт такий я так розумію:Слова президента у нас-закон,а на права громадян та тим більше на правила проєкту всім всеодно.Сподіваюсь данний лідер не обійдеться тільки розмовою.Нажаль прямих відеодоказів не маю,але прошу переглянути повну ситуацію від пані Ольги бо якщо вона надала такий наказ то у неї мають бути докази.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):тут(+відеодокази у Ольги)
5. Дата порушення:26.11.2025

Останнє редагування:

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,167
Бали
253
Докази надам гс держ , шановний Антон Чижик . Чи ви вважаєте поведінка з образами вважається нормою ?!
Стосовно особистості неприязні , невідомо про що ви . Пам’ятаю нашу останню зустріч де ви попросили зремонтувати вам автомобіль на що я відгукнулась позитивно. Ви ще тоді сказали, що я найкращий президент . А раніше ви просили у мене пробачення за деяку свою поведінку яку не буду тут розголошувати. Я вас пробачила . Що ж так змінило вашу думку у тій ситуації, коли я приїхала до МОЗ, а ви одразу почали мене ображати та посилати куди подалі .

Останнє редагування:

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
69
Реакції
121
Бали
88
Докази надам гс держ , шановний Антон Чижик . Чи ви вважаєте поведінка з образами вважається нормою ?!
Стосовно особистості неприязні , невідомо про що ви . Пам’ятаю нашу останню зустріч де ви попросили зремонтувати вам автомобіль на що я відгукнулась позитивно. Ви ще тоді сказали, що я найкращий президент . А раніше ви просили у мене пробачення за деяку свою поведінку яку не буду тут розголошувати. Я вас пробачила . Що ж так змінило вашу думку у тій ситуації, коли я приїхала до МОЗ, а ви одразу почали мене ображати та посилати куди подалі .
Вітаю вас пані Ольга)Почнемо із того що ремкомплект у вас просив не я взагалі,бо на той момент я взагалі відійшов від свого робочого місця.Також ви пишете що було таке що я казав «Ви найкращий президент»,можливо я не буду цього виключати.Але те що ви робите зараз,честно кажучи це дуже гидко.Порушення рп правил просто під 0,порушення конституції.При вас працівники НПУ всовують мені кляп до рота із словами «Щоб не втикав»,бʼють тайзером коли я навіть нікуди не втікав,видають 3 статті за одне порушення.Якщо я не помиляюсь то це ваші були слова пару днів назад на хвилині мовчання «Я як президент відповідаю за всі фракції,і якщо щось станеться то це одразу питання до президента».Я розумію що всі ми не ідеальні,но коли ви вже встали на доволі високу посаду Президента то виконуйте буд ласка свою роботу нормально.

Останнє редагування:

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Після ознайомлення з доказами, наданими Лідером ВРУ, порушень з боку Президента не виявлено. Оскільки ви публічно образили Президента країни, вона мала право викликати охоронців і надати вказівку щодо вашого затримання.

Вам було висунуто звинувачення за хуліганство та образу працівників державних структур.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі