💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хорізон Топович

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Дорогий Миколаю, мене звати Хорізон Топович, мій айді 92310, живу на 04 сервері Північна Україна.
2. Я допомогав іншим гравцям, новачкам підсказував як грати, давав гроші, але моя розмова була поганенька за мої слова які я висловлював під час гри.
Хотів би щоб було все добре, щоб війна закінчилась в нашій країні, та хотів би собі чайзера для дрифту по снігу.
3. Тому що я буду далі грати на цьому проекті і досягати нових досягнень.

Денис Топоренко

Новий гравець
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
37
Реакції
4
Бали
11
Денис Топоренко 6839021 Сервер 02
Привіт святий Миколай! Хочу в тебе попросити на свято 1 подарунок але не дешевий я точно знаю що буду займатися бізнесом. Я був не самим чемним добрим але чесним не підкупним і не злодійом, я надіюся що до тебе дійде мій лист якщо зайдешь до офісу Ukraine gta спитай за мене з повагою та шаною надіюся мій лист не буде без уваги адже я брав участь у розіграшах усіх та граю в Ukraine gta з початку 2024 але я хочу побажати усім подарункім та собі надіюся усіх буде гарне свято. Зі святом та гарного усім дня!
Денис Топоренко

Вкладення

• Без названия.jpg
    Без названия.jpg
    39.1 Кб · Перегляди: 23

kaise4r

Куніметник | Південа Україна
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
103
Реакції
76
Бали
31
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Сергійко Кунімен, 49447, 05
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Дуже багато чого, що аж на пальцях не порахуєш, але основне: допомагав державним структурам, також часто допомагав новачкам у розвитку на проєкті. Друзям допомагав виконувати Battle Pass. Робив хороші знижки іншим людям на товар, який я продавав на Центральному ринку.
Що б ви хотіли отримати: VIP на 60 днів або більше.
Чому ви маєте отримати цей подарунок:
Він дуже часто допомагає, коли немає ремкомплекта або каністри, а також дає змогу комунікувати з гравцями у VIP-чаті.

Влад1998

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Дорогий святий Миколай
1.Владислав Городецький 03 сервер 127233
2. Допомагав гравцям на сервері хотя сам відносно недавно граю
3.хотів би отримати 70кк
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Був би щиро радий такому подарунку
Слава Україні!

Останнє редагування:
Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
22
Реакції
23
Бали
8
16121 Чарлі Проклятий Південа Україна
Я помагав новичкам служив вірно та відано на державу.
Я б хтів отримати Гелік 2022 року.
Я би був дуже радий такому подарунку.

Максим Каштанчик

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
35
Реакції
68
Бали
63
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Максим Каштанчик (6856578) 02 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав гравцям забезпечував комфортну гру на сервері також був лідером та багато разів замом різних фракцій
  • Що б ви хотіли отримати: Скін Стильний Хлопець або Бумбоксик "Чорно-білий мармур"
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. : Стараюсь допомогти всім гравцям)

Саня Кузьменко

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Дорогий наш Святий Миколай!
  • Саня Кузьменко 46529 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я працював та працюю в держ структурі а саме НПУ,також я завжди ремав машини хто заглох ,возив таксі задавав питання та дарив гроші за правильні відповіді!
  • Що б ви хотіли отримати: Дуже малий шанс того що я виграю але я мрію про Rolls-Royce Spectre
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я працював в НПУ вчив свого друга грати в UKRAINE GTA
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Вкладення

• 9c62d02-537.-------------------2023-12-05t231535.jpg
    9c62d02-537.-------------------2023-12-05t231535.jpg
    100.8 Кб · Перегляди: 23
Реєстрування
16 Бер 2025
Дописи
26
Реакції
6
Бали
8
Від Назарія Замлинського
До Святого Миколая

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Назарій Замлинський [6770172] Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам на вокзалі (давав їм гроші) та завжди ремонтував автівки людям в яких машина була поламана, не тулив людей (тільки якщо вони тулили першими тоді тулив), не брав взяток, не обманював людей на сервері та старався не порушувати правила гри (тільки деякі порушив)
  • Що б ви хотіли отримати. 100кк,гараж, бізнес, віллу та 3000 карбованців
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Граю з 2023 року, але майже нічого не добився крім 10кк :(
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Писав без Chat GPT та інш. застосунків
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Влад Педро

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
16
Реакції
1
Бали
48
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Влад Педро ID 41814
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: я мало грав але чинив гравців на маршрутах де кур'єри працюють, нікого не дмив,
Не заважав гравцям фармитися, та допомогав гравцям розказував як на початку розвитись. І давав гроші на мрії
Що б ви хотіли отримати:хочу М5CS чи гелік 2022 року і 50-60кк на їхню прокачку(знаю жирно ну такі справи)
Чому ви маєте отримати цей подарунок: я буду дуже цінити подарунок від Святого Миколая а ще ж це моя мрія на юкрейн гта, надіюся Святий Миколай подивиться мій лист
З Повагою Влад Педро

Останнє редагування:

Ден Річезе

Модератор | Північна Україна
Модератор
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
230
Реакції
84
Бали
73
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 72212 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. дав понад 30кк новачкам
  • Що б ви хотіли отримати. преміум на 60днів
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я був дуже слухняним майже не отримував покарань

МаКс112

Козак
Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
63
Реакції
10
Бали
13
ID: 48718
Нікнейм: Максим Блейс
Сервер: 04

Всім привіт! Хочу поділитися тим, що для мене означає цей рік в UKRAINE GTA. За цей час я не просто грав — я намагався бути корисним серверу та людям. Допомагав новачкам розібратися з першими кроками, пояснював механіки, показував цікаві місця та просто підтримував, коли хтось плутався або губився. Також я проводив конкурси серед гравців, щоб додати трохи активності та настрою серверу.

Якщо говорити про бажання, то я дуже хотів би отримати BMW M5 F90. Граю вже два роки, і це авто для мене — давня мрія. Але накопичити на нього так і не вдавалось, бо завжди витрачав час на інше: допомогу, активність, івенти.

Чому я вважаю, що можу отримати цей подарунок? Бо я дійсно намагаюся робити сервер кращим, дружнішим та активнішим. Я не просто гравець, який забігає пограти годину — я частина спільноти, і мені приємно вкладати в неї щось більше, ніж просто час.

Дякую за шанс і за можливість написати цього листа!

renat kirmach

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
116
Реакції
85
Бали
33
Ренат Барабашка 05 сервер (28435)

Дорогий святий Миколай, я в цьому році був слухняний хлопчик , допомагав своїм друзям з батл пасом, захищав людей яких тулили, ображали. Дуже хочу тебе попросити щоб ти мені подарував Палаючі крила, Рюкзак гробік та якщо можно 100 мільйонів ігрової валюти.

Чому я хочу отримати цей подарунок?
Тому що граю майже 2 роки та хочу мати топові аксесуари та скін. Я дійсно допомагав своїм друзям та новачкам

Дуже надіюсь що отримую свої подарунки та бажаю тобі найкращого здоров'я та життя. Слава Україні!

Останнє редагування:

Нікіта Хондавод

Новий гравець
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1.123216
2. Нікітка Херсонський
3.я дуже хочу квартиру середнього класу бо не можу купить Собі квартиру
4.бо я допомагав гравцяв підсказував слухав маму копав огород займався спортом завдав призові місця ходив на рибалку катався на Хонді діо 34 дуже класний мопед дякую! Зараніє

Ваньок Києвський

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
98
Реакції
53
Бали
31
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.37922 Ваньок Шпак Північна україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я був на різноманітних керівничих посадах у Держорг,за цей рік маштабних блокувань нема як в минулому році, за цей рік я став більш чемним
  • Що б ви хотіли отримати. я нічого матеріального не хочу я просто хочу повернути свій акаунтз 124 айді навіть з повним обнуленням просто хочу щоб в мене була та сама айдішка та спогади які залишились разом з нею
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я за цей тривалий час подорослішав та зрозумів на скільки я був тупим коли втратив таку історію.

Данич

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
60
Реакції
48
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.98702 Даня Зоря 03 сервер:ukrainegta:
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Я дуже допомагав новачкам наприклад давав гроші підсказував їм в грі.А в реальному житті я дуже допомагаю родичам.Та мій улюблений 😎Трек про UKRAINE GTA😋
  • Що б ви хотіли отримати.Я би не хотів отримати лозини, я був дуже хорошом хлопчиком це точно🤫.Я би хотів дуже сильно щоб закінчелась війна і був мир.А по грі подарунок хотів,я знаю що це дуже дорогий подарунок, але мені все одно головне щоб всі не хворіли та був мир в Україні,хочу цей подарунок Скін Боксер
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Бо я займаюсь професійним боксом і у мене якраз буду 6.12.2025 числа турнір по боксу, я мрію стати професійним Боксером,та коли буде цей скін буду захищати дівчаток в грі і ні хто не підійде до мене (я жартую, я добрий)))🤼‍♂️.Та в реальному житті хотів би собі собачку мопсика)бум)))🐶
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Так точно КАПІТАНЕ✌️
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.Буду очікувати👻.Дякую за розуміння будьте здорові та обмержні Гарної днини👋

Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
21
Реакції
11
Бали
8
Любий Святий Миколаю!
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Блек Харбор 21712 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Побував на посаді майора в СБУ та наказував правопорушників
  • Що б ви хотіли отримати: Старик крик, гробік рюкзачок на 300кг і бумбокс графіті на 150кг ще кепку редбул і пекельні крила і М5 КC)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Добре себе вів та допомогав мамі та робив добро також получав гарні оцінки)

Тарас Галичанівський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
58
Реакції
62
Бали
23
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Тарас Галичанівський (99865) 03
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав гравцям не порушив ніодного критичного правила UG
Що б ви хотіли отримати. Котедж
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Давно про него мріяв . Але нажаль неможу собі позволити грошей немає 😅
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12

Останнє редагування:

Миледкtr2

Новий гравець
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
17
Реакції
3
Бали
6
Ваш нікнейм Микита Понятенко південний України 05 Дорогий святий Миколай я вів в єтому року добре я єтот рік зробив куча справи я я ходив в школу вчус добре и у меня одини 11 11 я допомагав мати свой хочу собі на Миколая
Бмв x5 F90
500 карбованців
И все хочу собі тачку якоюсь купит за гроші хочу ещё 500к
Я веду себе очень добре я допомагаю всім допомогав мати батькові батько воїн зсу я его люблю я хочу на світого Миколая
Бмв X5 F90
500 карбованців

Костя румянець

Шановний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
86
Реакції
36
Бали
23
Любий Святий Миколай привіт

40431, Костя Румянець та 04 сервер

Що я зробив на UKRAINE GTA??? Допомагав новачкам, и дуже багато робив добрих справ, був дуже слухняний хлопчик

Хотів дуже отримати заправку Заправку десь в Киеві-Дніпрі або авто Гелик 2022 Року

Я молодший брат, це пишу тому що мій брат з хворобою ДЦП 2 групи та це не виліковуєть сята я з ним граю в юкрейн гта та завжди мені говорить мріє про заправку але мені подобається Гелик 2022 року та якщо нам дасть Святий Миколай брат буде дуже радий, я пишу це в секрете от нього.

Буду радий якщо Святий Миколай дасть хоть щось

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі