💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AngelLily33

Козак
Реєстрування
11 Жов 2025
Дописи
12
Реакції
10
Бали
48
Привіт, Миколаю!🤍

Пишу тобі з хвилюванням, бо це мій перший лист.Я вже 4 місяці граю на Ukraine GTA і за цей час сервер став місцем, де я щодня знайомлюсь з новими людьми, допомагаю іншим і стараюсь робити атмосферу кращою.🎀

Останній місяць я — ігровий помічник. Я завжди стараюсь бути поруч: відповідати на питання, підтримувати гравців, залишатися навіть пізно вночі🪄, коли всі сплять. Часто ловила грабіжників на військовій частині, 🗿бо хотіла, щоб на сервері було чесно та спокійно.

За весь час у мене лише один маленький мут — і більше нічого. Я справді стараюсь бути доброю, спокійною й корисною. 🥹

Моя мрія — отримати жіночий скін “Крик” 👻ну бо рюкзак на 300кг (або скін, що додам фото). Для мене це була б маленька нагорода за весь час, який я вкладала в сервер і гравців.❄️

Чому саме я?🌚
Бо я не просто граю- я роблю все від душі. Я люблю наш сервер,❤️ і дуже хочеться, щоб хоч раз хтось оцінив мою роботу та старання.

З повагою ваша люба: Наталія Лісова 02. 6892266🫶
IMG_0452.jpeg

Останнє редагування:

Максим Кудесов.

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
30
Реакції
46
Бали
23
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 15432 Максим Кудесов 01.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав гравцям . підказував системи які знають тільки олди писав пости на форумі наприклад для додавання команди /s. Також був начальником підрозділу ЦСО Альфа СБУ проводив унікальні тренування не залишав нікого без премії . садив порушників справедливо не порушував правила серверу .
Що б ви хотіли отримати.Хотів би бумбокс для того щоб слухати улюблені пісні в улюбленій грі. та дарувати новорічний настрій гравцям новорічними піснями.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Взагалі граю я з оновлення 1.1 коди додали чорнобиль на стару карту лист пишу в перший раз спробувати чи щось хочаб дасте , я не сильно багатий .

asw_qwe123

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
1.ID78867 Костя Алчаускасс Ukraine GTA 04
2.Я допомагав новачкам, гравцям, міліції та адміністраторам
3.Хочу рюкзак «Грубік» на 300 кг
4.У мене були бани, але я цього не хотів — у наступному році їх більше не буде
4.Мені ніколи не випадали подарунки, хочу хоч раз відчути удачу
5.Буду щиро радий виграти

Maksim Soldat

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Для нашого любого святого Миколая ❤️

•99088, Максім Солдат, 03 сервер
•Захищав президента допомагав поліції новачкам та подарив 2 квартир новачкам
•25 мілійонів або 20 мілійонів
•Хочу відправити на ЗСУ та половину дати новачкам

Ростислав Ворона

Новий гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
23
Реакції
2
Бали
8
Лист Св'ятому Миколаю!

Дорогий Св'ятий Миколай! я хоть не дуже чемний був у цьому році але в наступному році постараюся бути чемним
помагаю бабцям старим ну і дідусям , хотілося би шоби 2026 рік був кращим ніж 2025 рік і не тільки я знаю шо я небув чемним
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ростислав Ворона 24543
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. помагав бабусям і дідусям і батькам
  • Що б ви хотіли отримати. Chevrolet Corvette Grand Sport 2010 ну або Tesla Semi
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. пантанутися ну або працювати
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. 02.12.2025

Микола Живчик

Поважний Живчяра |UG 03,04
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
79
Реакції
129
Бали
38
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Микола Живчик 85417 04 сервачок
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Я Допомагав новачкам розвиватись розказував вам про гру та як вона функціонує і це все тому що нові гравці дуже важливі для нашої гри
  • Що б ви хотіли отримати.Хотів би отримати мотоблок на 400 використань та новий VIP BATTLE PASS і це все)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Слухняний добрий та сам називаюся Микола як Св Миколай))
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Зрозуміло
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.++

Саня Кілер

Козак
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
22
Реакції
18
Бали
11
ID 6859792 нікнейм Саня Кілер 02 сервер.
я себедуже гарно вів допомагав людям давав гроші та працював у дквс.
я хочу 30кк грошей або машину або підвищення в нпу або скин або 3000карбованців.
хочу купити скін або авто новорічне
Лист приймаються до 05.12 о 23:59, результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Владислав Матвієв

Новий гравець
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6

ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ​

Святий Миколаю,
пише тобі мешканець віртуальної України, той самий Саша Мордій, який завжди намагається тримати порядок навіть там, де хаос — офіційна валюта.

На наших дорогах машини мчать так, ніби кожен другий проходить кастинг на роль стритрейсера, а світлофори інколи сприймаються як порада, а не правило. І серед цієї щоденної каруселі я стараюся робити хоч трохи добра:

відвозити новачків без плати (навіть коли бензин дорожчий за мою зарплату),

допомагати поліції ловити тих, хто думає, що червоне — це просто модний колір,

та навіть запросив кількох своїх друзів приєднатися до Ukraine GTA, щоб наша віртуальна країна росла й жила активніше,

і взагалі — бути тим, хто робить сервер хоч на 1% кращим, ніж учора.

У мене є маленьке, але щире прохання.
Якщо тобі не складно, занеси мені у віртуальний черевичок 1000 карбованців.
Не для марнотратства — я знаю, як інколи буває складно на 02 сервері навіть колесо купити. А ще кажуть, що мені, можливо, належить податок — і ось чому:

Я завжди вкладаю час, нерви й фантазію, щоб не просто грати, а створювати історії, атмосферу та події. Як у реальному світі людей винагороджують за внесок у розвиток громади, так і тут, я думаю, світ Ukraine GTA міг би віддячити маленьким бонусом за те, що я підтримую рольову атмосферу й допомагаю іншим гравцям.

Тож, Святий Миколаю, якщо тобі не складно між роздачею подарунків та налаштуванням своїх оленьо-мотоциклів, заглянь і до мого акаунта. Обіцяю й далі робити сервер добрішим, веселішим і чеснішим.

З повагою
Саша Мордій
ID 6861744,
02 Сервер

Roman Turyk

Новий гравець
Реєстрування
9 Січ 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Лист святому Миколаю

ID:83023
Нікнейм : Роман Турик
Сервер:Східна Україна 03

Що я робив хорошого за цей рік
Служив у різних організаціях также донатив на на фонд будуємо Україну разом інколи допомагав новачкам якщо просили не скажу що я щось дуже добре знаю але я думаю моя допомога пішла їм на користь ,старався ніколи не порушувати правила серверу

Щоб я хотів отримати він Миколая це напевно тягач теслу
Так як ніколи не дарували подарунок то це для мене буде дуже приємно

Чому саме мені він потрібен:
Завжди хотів бути далекобійником і звичайно трохи більше заробляти
Так що надіюсь Миколай прочитає мій лист і здійснить мою мрію дякую

Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
30
Реакції
13
Бали
13
Дороги святий Миколай
Я хотів би виконати найзаповітнішу мрію.
Щоб в мене на балансі було 5 млн мене на шляху моє ukraine GTA було багато подихів задля виконання цієї мрії.
Але всі ці подихи були марними я хочу щоб мені надійшла сума яку я ніколи в житті не тримав на реальних руках але потримаю її хоч в грі З повагою Роман Парфенюк 04 сервер .
За шлях на ukraine GTA я зробив багато чого багато попиток для лідерства багато попиток для підполковників полковників дев'ятих звань але ні разу на нього не став я хочу хоча б раз моя мрія виконалась і в мене на балансі ukraine GTA появився 5 млн. Бо бо я знаю ukraine GTA найкраще.
Роман Парфенюк 04 сервер Північна Україна
103294

Makar2131123

Новий гравець
Реєстрування
1 Тра 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
Святий Миколай 🎅
Я вів себе цілий рік не дуже чемно .
Але і робив хороші справи .
Я допоміг 5 новачкам а саме
Пояснив як грати допоміг купити 1 автівку і квартиру .
Я ше маю мрію BMW M5 F90
Або скікі зможете доложити до мрії
Я пронеї я мріяв давно але не можу заробити багато грошей тому пишу вам і з виликою надійною пишу до вас
З повагою 06 сервер Володимер Зеленській ID30512

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ліссі Клауд#73430 03🫶

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я намагалась допомагати гравцям, так як я маю гарний бізнес і дохід, то завжди даю гроші простим гравцям, дарую автівки і просто намагаюсь зберігати настрій гравцям❤️

Що б ви хотіли отримати. Я б дуууже хотіла отримати жіночій скін «Новорічне оленятко» або 2 слот на бізнес, але то вже мабуть губа не ****************************🫠

Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я завжди онлайн,знаходжу спільну мову з людьми, роблю добро і не порушую правил серверу❤️ всім щастя🫶

1764696945098.png

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
15
Реакції
9
Бали
6
31182 Степан Мендера Сервер Східна Укнаїна 03

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Прівіт Святий Миколаю ось що я зробив за цей рік ! Маю надію що ти мені щось подаришь

Операція «Стабільність»: Надавав консультації новачкам щодо безпечного пересування в динамічних умовах мегаполісу, ефективного заробітку на перше житло та транспорт, а також основ виживання в місті. Мета — забезпечити комфортний старт усім новачкам.

1. Операція «Економічний бум»: Активно вкладався в легальний бізнес грузоперевезення, регулярно витрачав ігрову валюту в магазинах одягу, та автосалонах . Це стимулювало ВВП і забезпечувачало робочі місця
  2. Що б ви хотіли отримати.

Прохання щодо логістики та підкріплення (мої «подаруночки»):

З огляду на виконане, звертаюся з клопотанням про наступне стратегічне спорядження:

• Для гуманітарних місій: Транспорт «Tesla Semi або Freightliner
  • Century» для доставки подарунків іншим гравцям.
  • Для підняття економіки: Чи не розглянете питання про тимчасове X2 зарплати на роботах ?
  • Від себе особисто: Мрію про таємний льох чи гараж, куди можна було б складати всі знайдені по карті унікальні предмети та гуманітарку для інших гравців .
Чому ви маєте отримати цей подарунок.

Я вже допомагаю новачкам, а з новими ресурсами зможу проводити цілі навчальні івенти чи розпродажі дорогих авто по доступним цінам

Віллі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
236
Реакції
461
Бали
68
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Віллі Клауд #73433 сервер 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.підняв актив в 2 фракціях, почав стрімити від мене вже зайшло в гру 10 людей
  • Що б ви хотіли отримати. Ла Фераррі
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я стрімлю мене дивитися в середньому 30-50 людей я б це показав в відео за кликав би грати зі мною на 03 сервері
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Бажаю всім успіху та здоровʼя та щоб закінчилася війна всім удачі!
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Shad0w

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
33
Реакції
61
Бали
23

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1.Шадоу Тюбикович 52995 05 сервер
2.Допомагав новачкам грошима, якщо потрібно було підвозив. Дарував знайомим аксесуари, або ж продавав дешевше. Робив івенти для гравців ( іноді івенти проводив на 5 млн або більше )
3.Хотів би отримати свою мрію з початку гри, це машина бмв м5кс або ж мерседес бенз Е63S та деталі для неї, 100 млн ігрової валюти та 5000 донатки
4.Допомагав новачкам, старався дати їм мотивацію до гри, пояснював як та що працює в цій грі. Старався поводити себе гарно, тому сподіваюсь що отримаю якийсь подарунок:)

Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
7
Бали
8
1.119529,Ростік Потужний, 03
2.намагався бут хорошим гравцем допомагав мирним жителям, ремонтував маини тим, у кого вони ламалися, та підвозив людей у потрібні місця. Коли бачив небезпеку, я намаався зупинити її, а не створювати. Я допомага поліції ловити злочинців, підтримував порядо на вулицях і завжди поводився чесно. Я не руйнував майно без потреби та старався робити тільки ті дії, що приносять користь місту й іншим героям. Я хотів щоб у грі було більше добра, і намагався бути прикладом справедливості
3.Бумбокс
4.Я вірю, що заслуговую на подарунок, тому що цього року я старався поводтися добре: допомагав іншим, виконував свої обов’язки, слухався дорослих і намагався робити правиьні вчинки. Я працював над собою, вчився бути чемним, уважним і відповідальним. Я прагнув приносити білье добра вдома, у школі й навіть у грі. Тому сподіваюся що мої старання будуть помічені.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Служил в НПУ, ЗСУ.
  • Иногда
  • Що б ви хотіли отримати:м5 г90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:бо це буде символом повернення до честної та непорушної гри

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 221174 Тимур Стрельченко 01 Централ
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Служил в НПУ И ЗСУ та и в прочем приглашал друзей и знакомых играть сомной по итогу 11 людей пришло Помогла новачкам, ремал типам тачки допвозил их много чего было.
  • Що б ви хотіли отримати: Ну я хоть и хочю гараж на 12 стоек с фулл 4 картами но все де наглеть не буду и хочю теслу семи на топ деталях. Подумаете это нашлость? Я тоже так думаю но никто не отменял момента что Миколай может все) поэтому буду надеяться.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я думаю если получу Теслу или даже гараж который я хочю он останется со мной до тех пор пока не слетит. Хотя я не позволю и буду следить за этим. Ну у меня нету возможности играть долго. Иногда свет, иногда в семье проблемы так что я бы мог Хотябы от части быть довольным этим.

Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
56
Реакції
33
Бали
23
Дорогий святий Миколай!
Я гравець 01 сервера Владислав Остафій мій ід 75366.
Я багато допомагав новачкам і так досвідченим гравцям. І є моменти де я порушував правила проекту. І я визнаю свою помилку.
Я хотів би отримати фуру ,,Tesla Semi" щоб працювати на далекобійнику. Або котедж з теплицею.
Дякую! Твій любий гравець Владислав Остафій 75366

Останнє редагування:

Ілля Зеленский

Заступник керівника партії Кіборги нації
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
146
Реакції
108
Бали
48
ID: 5372
Нікнейм: Ілля Зеленский
Сервер: 03

Що хорошого я зробив в UKRAINE GTA за цей рік:
Я активно працював протязі року у Різних фракціях та на Лідерках подавав добрі звіти також ти хто потрибує допомоги я завжди відкликався.

Що б я хотів отримати:
Бажав би я отримати довіру та дуже хотів отрмати скін Діловий з івенту пасхи.

Чому саме я повинен отримати цей подарунок:
Визнав свою вину та бажаю працювати як раніше на посадах

Реєстрування
17 Жов 2024
Дописи
22
Реакції
16
Бали
6
Привіт Санто!
Я Ярослав Лохопед(82783) граю на 04, і хочу тобі нагадати що я цілий рік був чемний)
Хочу тобі розповісти про свої вчинки я завжди стараюсь зробити добре діло наприклад: Поремонтувати авто новачку, Допомагати суспільству збирати сміття, Робив збір коштів для
Збройних Сил України, Допомагав рідним, Запрошував всіх друзів на Ukraine GTA, Добросовісно виконував свої обовязки
😗
hq720.jpg

Якщо маєш змогу принеси мені під ялиночку Майнінг ферму або Ігрову валюту для її придбання) Так я знаю подарунок не з простих але я все таки в куточку серця маю надію що це нарешті трапиться адже я ніколи не впускаю шанс шось виграти але доля ще ні одного разу не дарувала мені емоції везіння, та я ні разу не вигравав у розіграшах😞І минуле свято Миколая не виключення:(
Я думаю що на нього заслужив) А якщо ні то ні

Додайте-основний-текст.png
Зі святом вас! Та гарного вам настрою впродовж цього року!
З повагою Ярослав Лохопед(82783)
images-removebg-preview.png

Останнє редагування:

Максим Ашваганда

Західна Україна
Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
144
Реакції
75
Бали
33
Святий Миколаю, привіт! Пише тобі гравець із Ukraine GTA!💌

Мій ID — 6876213, мене звати Максим Ашваганда, і я граю на сервері Західна Україна 02. Вирішив написати Тобі цього року, бо всередині назбиралося багато думок, за які хочеться подякувати, поділитися й просто щиро сказати те, що не завжди говориш вголос.

Я почав грати на початку цього року, і навіть не помітив, як сервер став для мене чимось більшим, ніж просто грою. За цей час я відіграв 2047 годин, і коли зараз дивлюсь на цю цифру, то розумію: це не просто години — це цілий шматок мого життя. Тут я ріс, змінювався, набував досвіду і, чесно кажучи, знаходив себе в багатьох моментах.

Мій шлях був різним: і ЗСУ, і СБУ, і парламент, і уряд, і Укрзалізниця. Потім — адміни, перевірки, робота з людьми, рішення, за які потрібно було відповідати. Я починав як ігровий помічник, підіймався до модератора, старшого модератора, а зараз я старший адміністратор і куратор адміністрації, паралельно слідкую за Укрзалізницею. Не буду довго розписувати всю кар’єрну драбинку — якщо потрібно, її можна побачити в моєму підписі. Але кожен етап я проходив чесно, віддаючи себе на повну.

За цей час я намагався робити те, що вмію найкраще — допомагати. Пояснювати, підтримувати, бути поруч, коли хтось не розумів ситуації або потребував поради. Я завжди хотів, щоб людям на сервері було комфортніше грати, щоб проект ріс, щоб у нас всіх було місце, у яке хочеться повертатися знову й знову. І мені здається, що хоча б частинку добра я точно сюди приніс.

Проте, за всіма цими ролями та годинами роботи стоять люди, і я не можу не згадати про ту чудову спільноту, яку знайшов на сервері. Цей проект подарував мені справжніх друзів, про яких я завжди згадую з теплотою. Хочу передати привіт і подякувати Назару Мазепі, Остапу Генезі, Моані Рейнер, Святогору Скоропадському, Валерії Зеленюк, Ігорю Каменю, Діонісу Каменю, Моллі Фернандос, Миколі Бондаренку, Денису Авраменку, навіть Василю Перегінцю та Ігорю Міллеру, а також багатьом-багатьом іншим друзям, з якими я познайомився. І, звісно, всій адміністрації 02-го серверу. Завдяки цій команді та цим людям, сервер став для мене не просто грою, а справжньою родиною. Друзі я Вас люблю <3.

Чесно, я пишу Тобі не тільки через подарунок. Я ще навіть не визначився, чого хотів би. Пишу більше тому, що хочу подякувати — за проект, за можливість розвиватися, за те, що на цьому сервері я навчився брати відповідальність і що мені довірили так багато. Це дуже цінно.

І якщо Ти вирішиш, що я заслуговую на якийсь подарунок, я буду щиро вдячний. А якщо ні — я все одно залишусь тут, як і був: працюватиму, допомагатиму й робитиму все, що в моїх силах, бо люблю цей проект і тих, хто його створює.

Дякую, що прочитав мого листа. 💖
З теплом і повагою, Максим Ашваганда. 🫶
^
|
|
|
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Максим Ашваганда [ID: 6876213] Сервер: Західна Україна (02);
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я сумлінно виконував свої обов'язки на багатьох відповідальних постах — від ЗСУ та Парламенту до кураторства Укрзалізниці, що сприяло підтримці порядку на сервері. Як член адміністрації, я завжди намагався робити те, що вмію найкраще: допомагати, пояснювати та підтримувати гравців, щоб проєкт Ukraine GTA постійно зростав і був комфортним для всієї спільноти. Також все детальніше розписано в листі;
  • Що б ви хотіли отримати: Святий Миколаю, якщо Ти вирішиш, що моя річна праця та відданість дійсно заслуговують на нагороду, я буду радий будь-якому знаку уваги. Повністю довіряю Твоєму доброму вибору і Твоєму розсуду;
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: За цей рік я відіграв понад 2047 годин, займаючи відповідальні пости від ігрового помічника до старшого адміністратора, чим довів свою повну відданість розвитку проєкту. Також все детальніше розписано в листі;
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
Зверніть особливу увагу на оформлення основних абзаців цього листа!
Підказка:
Основні абзаци написані в кольорах веселки;
Веселка є багатогранним символом, який у різних культурах і контекстах означає надію, відродження, зв'язок між небом і землею, мир та єдність!
Бажаю всім миру та закінчення війни!

Але все ж таки про дещо мрію<3

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі