💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
14
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 14878 Володимир Квінтов 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Знайшов дав баги подав на форумі та схвалили обидва бага та передали на виправлення давав гроші тим хто потребував гроші
  • Що б ви хотіли отримати. Автомобіль BMW M5 F90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Був слухняним добрим та Відав за цей рік нужденим грошей на суму 60.000.000 ігрової валюти

Маринка Вовчок

七転び八起き
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
233
Реакції
114
Бали
48
Адреса
м.Київ
  • Напишіть свій ID 3066, нікнейм Маринка Вовчок та сервер 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я робила багато добрих справ в часності для новеньких робила дні добра роздавала кошти та ремонтувала авто гравцям які їх розбивали за останні три місяці намагаюся не везтися на провокації та пробачила багатьох людей які мені наробили багато неприємних речей переосмимслела багато чого в клані ловила велику кількість вантажів та закладок
  • Що б ви хотіли отримати. БМВ ХМ та 2000 доната
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок Тому що граю дуже давно майже з старту проекту допомагала багатьом людям чім як могла хтось це цінив хтось ні було багато всього цікавих моментів цікавих людей є що згадати а толком нічого цікавого не випадало

Останнє редагування:

Ілля Стотский

Новий гравець
Реєстрування
14 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Ілля Мурзік 01 сервер [233387]
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новим гравцям, захищав багатьох від сильних кланів хоча сам від цього стаждав
Що б ви хотіли отримати. 30кк
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Мене обманули десь місяць назад на велику суму 30кк адміністрація мені нічого не повернула( дуже хтів би отримати ці гроші від Миколайчика, ледви втримався залишитись на цьому проекті і далі розвиватись, дякую велике моєму лідеру Віталію Горевому за підтримку в тій ситуації і розуміння клан (Zorn-family)
Тому якщо є можливість хтів би отримати цей подарунок був би дуже радий 💖

Бенжомін Франклін

Новий гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
4
  • 6457 свій ID, Бенжомін Франклін Центральна Україна
  • за цей рік я не зробив нічого поганого , Тільки допомогав своїй країні в доставці продуктів🙂
  • Що б ви хотіли отримати знаю що це може бути дорого но я дуже хотів отримати дім с теплицею або ж трішечки грошей десь 15лямів
  • Чому ви маєте отримати :хочу жити дівчиною і показати живуть люди в достатку
  • Святий Миколаю дуже буду чекати подарунок дякую на перед❤️

Ксюшка Фоксі

Новий гравець
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
1. Ксюшка Айворі 2807, 06 Подільський Край.
2. Була чемною, не отримала майже жодного покарання, допомагала гравцям ремкою, підвозила гравців і допомагала їм якщо треба була допомога, нікого не вбивала та не ображала.
3. Я би хотіла щоб зняли хочаб одну догану з клану GREEN.
4. Я би хотіла такий подарунок, так як ми виправилися і стали чесними. Надіюсь ми отримаємо цей подарунок.
5. Лист писала сама, без ШІ.

saintex

Таємний Воїн
Реєстрування
26 Бер 2025
Дописи
34
Реакції
36
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 117262, Саша Катанов, 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Помогал игрокам к примеру подвозил, давал рем.комлплект если надо было, давал деньги нуждающимся
  • Що б ви хотіли отримати. Я бы хотел получить 30кк Игровой волюты
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я был хорошим, та хочу инвестировать эти 30кк а потом помогать новичкам
I LOVE GTA IKRAINE! :ukrainegta:
I LOVE GTA UKRAINE!
:ukrainegta:

Останнє редагування:

Артем Мусрат

Новий гравець
Реєстрування
24 Лют 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
8
  • 98661. Артем Мусрат 04 сервер
  • Продавав людям дешево лохину
  • LaFerrari
  • Тому що я хочу начати путь "Всі машини в гаражі"
  • :ukrainegta::ukrainegta::ukrainegta:

Дімас Хемілтон

Новий гравець
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
14
Реакції
1
Бали
8
Вік
26
Дмитро Хемілтон
Центральна Україна
4420

Лист Святому Миколаю

Дорогий Святий Миколаю! Цього року я старався робити багато хороших справ. Працював , допомагав іншим гравцям з їхніми проблемами, щоб їм було комфортно грати. Намагався бути добрим до гравців в чаті і нічого не порушував.
Хотів би отримати хоч трішки матеріальної допомоги у вигляді грошей. Багато не прошу, але це вже тобі вирішувати - чи можеш дати і скільки. Також мій старенький даф втомився працювати. Якщо в тебе десь захована вантажівочка хороша, не відмовлюсь, щоб я міг працювати ще продуктивніше).
А також найбільше хочу миру в нашій рідній Україні.

З повагою, Дмитро Хемілтон

Аліса Гром

Південна Україна
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
259
Реакції
115
Бали
88
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Аліса Чикіева 48940 05сервер❤️
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
    Хоч я в адміністрації всього кілька місяців, я вже побачила головне:05-й сервер тримається на команді, яка працює відповідально й стабільно.
    Атмосферу, порядок і підтримку гравців створювали всі разом — і я відчула себе частиною цього.
  • Подяка керівному складу
    Віталій Петришин
    — головний адміністратор, який увесь рік тримав сервер у стабільності та розвитку.
    Павло Орлик — людина, чия тиха, але важлива праця робить технічну частину надійною.
    Анастасія Коревті — куратор, яка з перших днів створила підтримку і комфорт у команді.
    Знаю, що ці слова прочитають ті кому я їх пишу.
    Дякую, що завжди були поруч і не давали опускати руки.
    Через вас цей сервер став місцем, де по-справжньому тепло.Тут хочеться залишатися. І хочеться повертатися.💞❤️‍🩹
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Щось маленьке й символічне для всього адміністративного складу — просто знак того, що наша робота помітна й цінна.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    Цей рік — результат роботи всієї адміністрації.Кожен вклав свій час і сили, щоб сервер був стабільним і живим.
    Невеликий знак уваги став би приємним визнанням цієї праці.

Паха Бізнесс

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1. ID, нікнейм та сервер:
ID: 84132
Нікнейм: Паха Бізнес
Сервер: Східна Україна

2. Що хорошого я зробив у UKRAINE GTA за цей рік:
– Допомагав новачкам розібратися з грою.
– Підвозив гравців, коли вони не мали грошей.
– Не порушував правила та старався не заважати іншим.

3. Що хотів би отримати:
– Скін Крика
– Машину Pagani

4. Коротке звернення:
Дякую за можливість взяти участь у події. Буду радий будь-якому подарунку, але ці два були б для мене найкращими.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
440
Реакції
563
Бали
113

1764751703543.png

Дорогий Миколаю!
Мене звати Андрій Бенов (48056), граю на 01 сервері, за всі роки які я грав на проекті та за цей рік, я допомагав новим гравцям грошима, розвивався, допомагав друзям, та був у різних фракціях де отримав великий досвід та згодом очолив ВСП підрозділ став дуже унікальний та проводить чудові спецоперації і тд, крім того за цей рік я отримав лише 3 покарання та 1 кік через по причині "Релог" і то які не є критичними, нон рп (їзда на танку), нон рп круз людей пройшов, та мут за капс.

Я б хотів отримати 5 млн гривень щоб частинку грошей спрямувати і на підрозділ і на свою мрію, або ж бумбокс "Графіт".
Дякую за увагу!

Слава Україні!

Останнє редагування:

Зоя

Новий гравець
Реєстрування
4 Лис 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
дорогий Святий Миколай
  • мене звати Зоя Салак ID:112211,3 сервер
  • я добре поводилася не порушувала і нічого поганого не робила я б хотіла трохи грошей для розвитку клану
  • тому що я завжди хотіла собі новий клан купила а грошей прокачати нема я дуже прошу щоб ти Святий Миколай подивився мій лист за раннє дякую

Реєстрування
5 Чер 2024
Дописи
9
Реакції
5
Бали
6
Святий Миколаю, привіт!
Я тут таке подумав
BMW М5 F90 мені подаруй…
Ну раптом десь валяється в тебе в коморі

Я знаю — шансів десь нуль цілих,
Але раптом ти сьогодні в настрої.
Якщо не вийде — не ображусь,
Та хоч значок BMW кинь у шкарпетку:)

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 77071 Дмитро Кузельберг 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Помагав новачкам, показував куди бігти, щоб їх не з’їли полісмени на дорозі
  • Що б ви хотіли отримати. BMW M5 F90 (є у віршику)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо в грі я воджу краще, ніж деякі дорослі на трасі.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
75
Реакції
8
Бали
13
Слава Ісусу Христу
Святий Миколай пишу тобі листа.
Шього року був трохи нечемний неслухав друзів.
Також я зроби в багато доброго допомага друзяв та новачка із розвитком у грі давай гроші або скіки. Також я працював на благо 02сервера був У ЗСУ та В СбУ.
Прошу в тебе новорічний скін Та 2 мотоблока.
Здоровлля друзям та всім Фракція.
Святий Миколай буду вдячний якшо принесеж.
Також хдоровля Тобі.

1.Дмитрик Комар 6848719
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Що б ви хотіли отримати.2 Мотоблока та новорічний скін .
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я ДОПОМАГАВ новачкам та друзяв.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Олексій Киволон

Пенсія | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
401
Реакції
241
Бали
103
Вік
25
Адреса
[email protected]
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.55322 Олексій Киволон
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомогал та допомагаю новічкам був в зсу
  • Що б ви хотіли отримати. графіті бумбокс и гелик 22 рок
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.тому що я в у мами сонечко
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.зрозумів
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
940
Реакції
173
Бали
103
Дорогий Святий Миколай!

Пише твій слухняний Майкл Хоффман (772) Східна Україна

Я за цих два роки розвивався на сервері дуже активно. Допомогав новеньким розібратися з грою (Як розвиватися і так далі). Завжди виконую свої обов'язки, також відповідально ставлюсь до ситуації якоїсь, також дотримуюсь правила всі. Підтримую Дружню атмосферу, завжди комусь допомогаю.

Я би хотів отримати Фуру Мерседес Актрос (2025) , щоб заробляти коштів більше коштів на роботі Далекобійнику.

Я активно допомогаю Гравцям, також відповідальний до своєї посади, завжди усім допомогаю, створюю позитивну атмосферу.

З повагою Майкл Хоффман (772) Східна Україна

Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
41
Реакції
47
Бали
21
  • ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ🎅
  • 110716, Бодя Браун, 03 сервер
  • В цьому році, я допоміг дуже великій кількості людей, дарував їм предмети, новим гравцям скидав гроші, також помогав їм розвиватися надалі, приглашав їх в клан, щоб вони могли спілкуватися, заробляти, навчатися та найшли собі нових друзів .Весь цей час я був з своїм кланом CITRUSIK,
    створеного в червні. За пів року ми виросли настільки, що дійшли аж до Київського картелю, і я щиро пишаюся тим, що був частиною цього шляху.
    Я хотів би 4000 карбованців або Червоного Крика

• Карбованці хотів би для того, щоб пройти новий зимній батлпас до 120 лвл, або хотів би скін щоб бігати в ньому.
      • Цей лист я писав сам.

Марко Лвівський

Новий гравець
Реєстрування
11 Жов 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Реєстрування
3 Кві 2025
Дописи
20
Реакції
15
Бали
8
Вітаю любий Святий Миколай 1 Назар Архітекрот ID: 6879312 02 Західна Україна 2 Я допомагав другу розвивати компанію , коли працював в МОЗ я лікував людей , проводив цікаві тринування і лекції коли був на 10 званні. 3 BMW M5 CS 4 Бо багато кому допомагав і думаю заслужив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі