💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
6
Бали
8
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Stanislaw

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2024
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
6847797, Станіслав Кірілов 02 сервер
---------------------------------------------------------
Отче Святий Миколаю!
Цього року я зробив чи не мало дурниць, втікав від поліції, іноді пограбував людей, ображав інших гравців та отримав своє перше блокування на 1 місяць, отож тепер після цього я обдумав всі свої дії і буду кращім гравцем!
Але гарні справи я робив теж, і при цьому дуже багато наприклад:
В цьому році я дуже багато допомагав новим гравцям, майже кожного дня я вибирав по одній людині та допомагав їй розвитись та облаштуватись на сервері, я іноді дарував новим гравцям по автівці, не дуже дорогій але все ж. Якщо коротко я подарував приблизно 11 мільйонів цього року!
Також я привів на сервер нового гравця ( свого друга ) допоміг йому облаштуватись та приютив в свій дім.
А також допомагав вже старим гравцям якщо просили цього.
Якщо коротко то цього року як нам мене я зробив достатньо граних справ для гравців!))
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Щоб я хотів отримати:
Чесно кажучи я не знаю навіть щоб я і хотів, в душі я дуже хочу нову квартиру хоча б середнього класу, автівку дуже файну або багато карбованців для покупки дуже гарних речей та авто, не мало грошей для розвитку в грі. Але це все або занадто багато або просто нерельно потипу квартири. Тому я хочу щоб Святий Миколай сам подивися що я зробив цього року та сам вирішив що дарувати! Але ж чесно кажучи хочеться файний подарунок чим дорожче тим краще само собою, для настрою або для мого гаманця!)) ( на перед скажу я НЕ *********************************** преміум підписки ) Дякую на перед! =)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Чому я маю отримати цей подарунок:
Як я писав вище хотів би щоб Святий Миколай сам обрав що дарувати. Але наприклад якщо б я обрав карбованці або квартира то я не маю їх отримати тому що я так захотів, я їх отримаю тільки в тому випадку якщо Святий Миколай пробачить мені все моє погане минуле і сам захоче мені це подарувати.
З повагою від Станіслава Святому Миколаю!
---------------------------------------------------------------------

Макар Файний

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
1.[41916] Макар Файний 05 сервер.
2.Я допомагав моїй транспортні компанію розвинутисть , а також я заробляв гроші щоб купити свою мрію а також допопагав новачкам розвинутись.
3.я б хотів отримати M5 CS або M5 F90 , а також я б хотів отримати скін Санта Клаус.
4.Я б хотів отримати M5 CS або M5 F90 тому , що я хочу давати боком по снігу ,а також ці дві автівки подобаються зовнішнім виглядом , я хочу цей скін тому що він мені дуже падобається ,а також він буде доповнювати ці автівки на зимовій мапі, а також хочу провести зимні канікули в ukraine gta.
5.писав сам хвилин 30 в цей лист вклав всю душу.
6. Слава Україні.
7.Дякую Ukraine GTA дякую за цей рік він був дуже хороший зявдяки UKRAIN GTA

Марко Лвівський

Новий гравець
Реєстрування
11 Жов 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
6
В небі зіронька сіяє,
Миколай до нас рушає.
Цілий рік я грав завзято,
І чекаю я на свято!
Був слухняним, не сварився,
На сервері не лінився.
Чемно прошу, Миколаю,
Те, про що давно бажаю!

Миколяю я дуже мрію про 25 млн грн ( в укр гта ) я всім помагав новачкам возив їх не зважаючи на то шо я спішився а ще я хочу 5 місць для машин та віллу

Дякую Миколай!
Айді : 6884881
Сервер : 02
Нік : Марко Лвівський

Міша Торес

Новий гравець
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
  • Мене звати Міша Торес граю на 05 сервері.
  • Я нарешті встав на посаду ПП ЗСУ и почав радувати людей проводити різні конкурси за призи, також я допомагаю армії і виконую свої обов*язки.
  • Я не хочу чогось дорого мені витачить бумбокса , щоб ми з складом ЗСУ таньцювали під Україньські пісні.
  • Я не думаю що я не якись обраний але якщо Миколай принесе мені подарунок то я буду дуже вдячний.

Реєстрування
13 Бер 2025
Дописи
26
Реакції
32
Бали
16

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

Вимоги:
Любий Святий Миколаю!

Пише тобі твій трішки неслухняний, але дуже щирий помічник.
Цього року я був слухяний та допомагав всім гравцям — моєму другу заблокували акаунт за Образу проекту. Я розумію, що це було неправильно, і він дуже шкодує про свій вчинок.

Я хотів би попросити в тебе не просто подарунок, а другий шанс.

Йому дуже хочеться повернутися до свого акаунта й виправитися.

Якщо зможеш, передай, будь ласка, адміністратору, що він зробив висновки й готовий поводитися добре.

З найкращими побажаннями, від Артемчика Коваленка 27611

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. нік дргуга: Валентин Вейл 24055 06 Подільський край
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, заробляв гроші, допомогав друзям
  • Що б ви хотіли отримати. Розбан акаунту друга
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. ВІн дуже жаліє про свою помилку
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.

Артем Боберович

Новий гравець
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4

Вимоги:
1 Святий Миколай мене звати Артем Боберович моє айді 21081 граю на 06 сервері
2 На сервері я старався робити тільки хороше допомагав новачкам підказував іншим ділився ресурсами і не заважав гравцям якщо комусь у грі заважав то тільки тому що вони самі починали, завжди підвозив друга
3 Хочу отримати в грі Porsche 911 Turbo S
4 Мені він потрібен щоб швидко проходити місії виконувати батлпас насолоджуватися грою і підвозити інших гравців коли потрібно

Анатолій Маринюк

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
4
Бали
6
Анатолій Mаринюк 6752058 02 сервер Західна Україна.
В цьому році я старався допомагати всім гравцям чим міг.Все що було у моїх силах я робив для них. Відгукувався на всі проханя.
Подаруй мені те, що ти важаєш за потрібне. На що я на твою думку заслужив.
Подаруй свято. воно нам всім потрібне.
Миру і добра.

Реєстрування
25 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
6
Бали
8
Граю на: Північна Україна
Нік:Галя Якотюкович
ID:100626
Граю 5 місяців хотя маю мало чого.
Любий Святий Миколай!
Я цей рік була дуже чемна,я його провела дуже добре!
Допомагала рідним,собакам-котів які на вулиці кормила їх,ухажувала і тдд..
я дуже хочу в юкрейн гта ще + 20кк або рс7,Q8,Або 3000 карбованців,або новий зимній бател пас який буде то віп пропуск,я надіюсь що святий Миколай вибере саме мене,я дуже сильно надіюся,ну шанс не великий..
всі бажаю гарного нового року,та зимніх свят,та провести час з рідними!
Слава Україні!!

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
50
Реакції
46
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 18359 Яникс Хард (01 сервер)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. добре себе вів, грав буз порушень, подобрішавбда і просто чіловий пацан
  • Що б ви хотіли отримати. хотів би отримати гараж
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я думаю це був би хороший подарунок для мене та і давно хотів собі гараж
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,641
Реакції
894
Бали
253
ID:11526
Нікнейм:Роман Семеген
Сервер:06
За цей рік у Ukraine GTA я намагався грати чесно та коректно, підтримувати нормальне РП і допомагати іншим гравцям, коли це було потрібно. Працюючи адвокатом, я неодноразово пояснював людям їхні права, супроводжував під час допитів, допомагав розв’язати конфліктні ситуації та виводив гравців із складних моментів у рамках серверних правил.

Також старався бути корисним не лише своїм клієнтам, а й загальній атмосфері на сервері — дотримувався правил, підказував новим гравцям, як коректно відпрацьовувати сцени, і загалом робив усе, щоб РП залишалося живим та цікавим.

Що хотів би отримати — будь-який подарунок, який адміністрація вважатиме доречним. Головне, щоб це була приємна відзнака за час, проведений на сервері.

Чому саме я? Тому що протягом року намагався бути активним, корисним і відповідальним гравцем, який не створює проблем, а навпаки, допомагає їх вирішувати.

Морелло Кортино

Новий гравець
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
3
Бали
6
  • 1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • 2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • 3.Що б ви хотіли отримати.
  • 4.Чому ви маєте отримати цей подарунок.

-1. 51525,Михаил Бакинский,05
    2.У цьому році я дуже багато допомагав новачка,напркиклад допоміг розвинутьсь незнайомуму гравцю який стояв на вокзалі,дав йому гроші нам першу хорошо машину,дав скін щоб він не мерзнув на вулиці і тепер я його постійно бачу.Ще я дуже багато разів підвозив гравців за безкоштовно.І це тільки на UKRAINE GTA,ще 2 місяця назад я знайшов гроші і їх повернув власнику,Дуже багато разів накормив безхатніх тварин на вулиці.Не хочу всі перечисляти тому що текст буде дуже великим(написав саме головне)
    3.Я б хотів отримати "Палаючі крила"розумію що це напевно дуже багато і мабуть не чесно але буду сподіватися на вдачу і на те що добро повертається.
    4.Я маю отримати цей подарунок тому що я запевнив 5-10 гравців що грати на UKRAINE GTA дуже круто і що тут дружній колектив гравців і адміністраторів(зараз вони і надалі грають і розвиваються)
    Насамперед скажу що не хочу нагліти,і щось клянчити,просто хочу допомагати гравцям.Дякую UKRAINE GTA-ви найкращі!!!!

Вкладення

• 1764753429493.png
    1764753429493.png
    111.3 Кб · Перегляди: 18

Сергій Кугай

Новий гравець
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
8
Реакції
3
Бали
6
Вік
18
Лист до Святого Миколая
1.Сергій Кугай id:143633 (01 Центральна Україна)
2.Допомагав новачкам та робив подарунки
3. Власний будинок з теплицею
4. Тому що хоть я себе не дуже добре поводив, але я виправляюсь в хорошу сторону. Також це буде найкращий подарунок від найкращої гри (Святого Миколая)

Анастасія Хідеякі

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лют 2024
Дописи
109
Реакції
144
Бали
48
Лист Святому Миколаю
ID: 61155
Нікнейм: Анастасія Хідеякі
Сервер: Східна Україна

Мій любий Святий Миколаю,
Тебе я зі смутком благаю:
Багато добра я собі не візьму,
Лиш мрію солодку в руках підійму.
Я так закохалась у ту силуетну красу —
Dodge Charger SRT Hellcat, а також скін Милесенька Дівчинка.
Спитаєш, чи була я чемна та слухняна?
Та, я була чемною дівчинкою.
Чоловік хвалив, допомагала новачкам.
Якщо місце в мішку не знайдеться, тоді хай мрія чоловіка нехай збудеться.
І різдвяний настрій нам обом подаруй, і наші серця від смутку врятуй.

З повагою Анастасія Хідеякі ❤️

Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
16
Реакції
13
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Аліса Чикіева 48940 05сервер❤️
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
    Хоч я в адміністрації всього кілька місяців, я вже побачила головне:05-й сервер тримається на команді, яка працює відповідально й стабільно.
    Атмосферу, порядок і підтримку гравців створювали всі разом — і я відчула себе частиною цього.
  • Подяка керівному складу
    Віталій Петришин
    — головний адміністратор, який увесь рік тримав сервер у стабільності та розвитку.
    Павло Орлик — людина, чия тиха, але важлива праця робить технічну частину надійною.
    Анастасія Коревті — куратор, яка з перших днів створила підтримку і комфорт у команді.
    Знаю, що ці слова прочитають ті кому я їх пишу.
    Дякую, що завжди були поруч і не давали опускати руки.
    Через вас цей сервер став місцем, де по-справжньому тепло.Тут хочеться залишатися. І хочеться повертатися.💞❤️‍🩹
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Щось маленьке й символічне для всього адміністративного складу — просто знак того, що наша робота помітна й цінна.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    Цей рік — результат роботи всієї адміністрації.Кожен вклав свій час і сили, щоб сервер був стабільним і живим.
    Невеликий знак уваги став би приємним визнанням цієї праці.

Надя Полис

Новий гравець
Реєстрування
3 Кві 2025
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6
1. 125891, Надюша Пролис,03
2. За цей рік я допомагала новачкам , не кричала ні на кого вілла себе добре
3. Роз бан друга щоб грати з ним
4. Тому що я не ображала нікого і не буду ображати 🥺

Вітя Бляшук

Новий гравець
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
1.ID:104130,Іван Вовченко 04 сервер
2. Я інколи допомагав новачкам в таксі, невеличкою грошовою допомогою
3. Мрію про DAF XF103 щоб розвозити дітям подарунки, або невелику грошову винагороду
4.граю з оновлення 2.0 і нічого почті немає😣

Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
16
Реакції
13
Бали
8
Дорогий Святий Миколаю!

Пише до Тебе твій вірний прихильник. Цього року я старався бути добрим, допомагати іншим і робити більше хороших вчинків. Дуже вірю, що Ти завжди чуєш щирі прохання.

Хочу попросити Тебе про одну невелику, але дуже важливу для мене річ. Будь ласка, допоможи, щоб мене розблокували на 06 сервері. Я усвідомив свої помилки, зробив висновки і більше не хочу порушувати правила. Дуже хочеться повернутися до гри, друзів і цікавої зимньої атмосфери.

Обіцяю бути уважнішим, відповідальнішим і робити все, щоб надалі не підвести ні адміністраторів, ні Тебе.

Дякую Тобі за доброту та щорічні дива.
З найкращими побажаннями і вірою в чудо,
[Валентин Вейл 24055]

Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
15
Реакції
11
Бали
6
Максік Трюкач 85282 04 сервер

Привіт, Святий Миколаю.
Пишу тобі, бо хочу поділитися тим, як пройшов мій рік у Ukraine GTA, і попросити один подарунок, про який мріяв з початку того оновлення.

Цей рік я старався бути корисним для гравців. Часто допомагав тим, хто потрапляв у різні ситуації: перевернуті авто, падіння у воду, поломки чи поранення. Коли бачив, що хтось потребує допомоги, — не проходив повз. Просто робив, що міг, бо мені подобається наводити порядок і допомагати людям у грі.

Маю одну мрію — хочу отримати фуру Mercedes-Benz Actros L. Мені дуже подобається ця машина, і я давно хочу працювати на ній у далекобоях. Це було б справді круто, і я б точно використовував її з користю та задоволенням.

Сподіваюся, мій лист дійде до тебе. Дякую за можливість отримати подарунок і за те, що даруєш свято.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі