💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Сакуров

Новий гравець
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
8
Святому Миколаю від Дмитра Сакурова з 3 сервера
1.67560
2.Дмитро Сакуров Тобі пише: За цей рік я зміг попрацювати у ЗСУ, ЗМІ та ВРУ.
Допоміг новачкам дарував їм дорогі подарунки одному подарував все останні гроші машину, та ще багато іншого (мене розстрілювали заважали допомагати ) Через падінння я зміг обрести крила.
3. Моя мрія і в реальному житті автомобіль Lamborgini Gallardo,
4.Дякую За твою Увагу тому тримай чудове фото :coffee:

Вкладення

• Без имени.png
    Без имени.png
    1.7 Mб · Перегляди: 27
Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
34
Реакції
34
Бали
23
Коханий Святий Миколаю
  • Мене звати Данил Паюлк, та моє айді 46504 на 03 сервері
  • В цьому році я допомагав країні : Працював в поліції, Заарештовував злочинців які робили небезпеку нашій країні, виписував штрафи громадянином які порушували правила дорожнього руху та робили небезпеку дітям нашої країни працював в ЗСУ боровся за безпеку наших дітей щоб вони могли спати спокійно збивав шахеди які створювали потенціальну небезпеку нашій країні, допомагав новачкам які тільки починали грати в найкращу гру Ukraine Gta допомагав їм з покупками майна допомагав їм заробляти гроші і так далі
  • Я мрію о автівці Audi RS 7 на 5 максимальних деталях типу X
  • Я хочу отримати цей подарунок тому що я зробив багато добра нашій країні і поводив себе чемно
  • З повагою Данил Паюлк!

+380976946659

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
4
Привіт,це твій трохи не слухняний гравець. Нікіта Адомсон 213858 1 Сервер Центральна Україна. Я допомогав батькам рідним а такаж новачкам так ось до чого я веду мене два рази мене обманули я хотів Вантажівку Mersedes Actros L , Tesla semi,freightliner На деталях, це коментар грав у ніч а в ранці вимикавав компютера та йшов до школи якщо ти пренесеш це я буду самим чемним гравце UKRAINE GTA я просто буду захваті від цього проєкту також в мене в цьому році померло два песика я пережив жуже багато чого знайшов друзів мене вони кинули коли мене вигнали з клану коли я заробив перший мільйон я знайшов нових друзів а потім також ще їх втратив потім вирішив купити песика потім один помер я коли в школу прийшов мене всі засміяли а вчетелям було начхати я вирішив залишити ліцей а потім мені задонатив самий перший друг і я купив вівчарку так ось далі до моїх бажань, Скін стильний хлопець, 900.000.000 ігрової валюти а також 30000 карбованців Дякую за увага надіюсь принесеш З любов'ю Нікіта Адомсон

Останнє редагування:

Dima26

Козак
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
8
Реакції
5
Бали
6
Звернення до Святого Миколая

від гравця Діма Хелл, ID 105995, Server 03 (Ukraine GTA)

Святий Миколаю, звертаюсь до Тебе з відкритим серцем та щирими намірами. Хочу розповісти про те, що я робив протягом цього року у нашому великому та часом непростому світі. Рік був наповнений різними моментами — добрими, складними, інколи помилковими. Але помилятися може кожен, головне — робити висновки та прагнути стати кращим.

За ці місяці я намагався допомагати іншим гравцям, підтримувати тих, хто потребував поради або захисту. Хтось знає мене як людину, яка завжди відгукнеться, хтось — як того, хто підтримає словом чи ділом. Я намагався бути корисним у різних ситуаціях, сприяти порядку, справедливості та доброзичливості в нашому місті.

Я допомагав новачкам, пояснював правила, підказував у складних моментах. Завжди намагався бути прикладом і робити цей світ кращим, навіть якщо іноді це було непросто. І все це — щиро, без корисливості, просто тому, що вірю: добро повертається.

Святий Миколаю, в першу чергу я прошу Тебе про найголовніше —

щоб в Україні настав мир і людям повернулося спокійне життя.

А якщо матимеш змогу подарувати щось і для мене у нашому ігровому світі, я був би дуже вдячний за:

• пару мільйонів, щоб мати можливість розвиватись далі;

• крутий скін, який би виділяв мене серед інших — справжній подарунок, що приносить радість.

Якщо б Ти запитав, чому саме я маю отримати ці подарунки, я відповім так:

усе, що я робив — добрі справи, допомога людям, підтримка у важкі моменти — було зроблено від щирого серця. Бо з дитинства пам’ятаю слова, які часто звучали в історіях про Тебе:

«Роби добро — і воно повернеться до тебе».

Святий Миколаю, я старався бути чемним, справедливим та добрим.

Сподіваюся, Ти не забудеш про мене у це світле свято.

З повагою та вірою в диво,

Діма Хелл

ID 105995

Server 03

[L/AKATSUKI] Олександра Учіха

Шановний гравець
Реєстрування
2 Лис 2025
Дописи
32
Реакції
41
Бали
23
ID: 126707
Нікнейм: Олександра Учіха
Сервер
: 03 західна Україна

Що хорошого я зробила за цей рік в:
Я зовсім нещодавно почала грати — приблизно 3 місяці тому. За цей час намагалася бути доброю, не ображати інших гравців і завжди допомагати тим, кому потрібна була підтримка. Старалася бути просто хорошим, приємним гравцем для всіх навколо.
Почала активно вести TikTok-акаунт, і навіть буває, що мене впізнають на сервері, що дуже мотивує. За ці 3 місяці знайшла багато хороших людей і отримала купу позитивних емоцій.

Що б я хотіла отримати:
Я буду рада будь-якому подарунку! Але якщо говорити про мрію, то це McLaren P1.
Така машина була б для мене реальною мрією.

Чому я маю отримати цей подарунок:
Тому що я стараюся робити сервер трішки дружнішим, допомагаю іншим гравцям, підтримую активність та створюю контент, який популяризує сервер. Я вкладаю душу в гру та в спільноту, і для мене це було б дуже приємним заохоченням і мотивацією продовжувати.

Останнє редагування:

Іван Томас

Козак
Реєстрування
13 Сер 2025
Дописи
11
Реакції
9
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Іван Томас [59492] 05 Південна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомогав новачкам з проходженням квестів, був слухняним хлопчиком)
  • Що б ви хотіли отримати: 10кк гривень
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я би хотів 10кк гривень, тому що я дуже багато працював за цей рік. Був у держ. орг., затримував злочинців, допомогав новачкам.

Ярик Mars

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколаю!
Пише дуже слухняний хлопчик,
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Ярослав Луцик 01 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.допомогав новеньким гравцям слухався батьків гарно себе поводив та допомогав гравцям
Що б ви хотіли отримати.Гелик 2022 Гараж або Бум Бокс Графитти
Чому ви маєте отримати цей подарунок.я дуже довго граю та слухаюся батьків
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
З Повагою Гравець Ukraine GTA!
Хочу отримати подарунок.
Надіюсь подарунок принесе Святий Миколай

Саша Абориген

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
ID:101121
Нік:Саша Абориген
Сервер:04
Привіт, Святий Миколаю!Я з нетерпінням ждав цього моменту і коли цей день наступить і я зможу відправити тобі лист.
Цього року я в UKRAINE GTA проводив свій час з радістю, робив на багатьох роботах, найшов нових друзів на 04 сервері,я буду дуже радий якщо так буде продовжуватися далі

Я дуже хочу отримати Pagani Huayra Roadster, бо це машина яка мені дуже подобається!

Чому саме я?Тому що я не був байдужим до інших гравців і якщо їм була потрібна допомога я допомагав.І не тільки допомагав,а й давав хороші поради новачкам.​

Кіберги

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколай я почав грати на 02 сервері нікнейм Кіберги Вбивці я обрав саме це нікнейм тому що мій старший брат загиб на війні і на його танку було написано саме ці слова тому я їх шаную

Я хочу собі 50кк ігрової валюти щоб створити клан в честі мого брата

А ще якщо можеш подаруй мені будь ласка 100к карбованців бо в мене нема змоги донатити на гру мені заборонили в корбованці треба.

І останнє прохання подаруй мені будь ласка авто ауді p7.

В мене все в допомагав гравцям на інших серверах наприклад 04 та 06 в ще кожен день допомагаю батькам добре вчусь у школі.

Твій гравець Кіберги Вбивці
ID 6898396

Дмитро Хард

Форумний герой
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
19
Реакції
4
Бали
8
Бажаю здоров'я, Святий Миколай!

Мій ID: 36050, нік — Дмитро Хард, сервер 06.

Цього року в UKRAINE GTA я зробив багато хороших вчинків: допомагав новачкам розібратися з навичками та основами гри, підтримував порядок на сервері та завжди був готовий прийти на допомогу іншим. За цей час я став капралом у ЗСУ, а також певний період перебував у клані RIDERS, де виконував обов’язки помічника модератора. Крім того, я зміг придбати собі М8, до якої довго йшов.

Я б дуже хотів отримати чемодан в руки (100кк). Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, тому що протягом усього року старанно грав, допомагав іншим, розвивав свого персонажа та робив внесок у розвиток сервера.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,056
Бали
113
0500tq8z-2367-281x283.png

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Тимур Громов | 04 сервер | ID:39554
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: В відео нижче
Що б ви хотіли отримати: Mersedes Actros L, 1500 донату та по можливості 40 мільйонів ігрової валюти

Чому ви маєте отримати цей подарунок.: відео

Павло Ультрас

𝟎𝟐 | 𝐌𝐀𝐑𝐋𝐁𝐎𝐑𝐎🫶🏼
Реєстрування
22 Лют 2025
Дописи
8
Реакції
4
Бали
8
  • Павло Ультрас (6878550), Західна Україна[02]
  • Дорогий святий Миколай!
    Пише тобі Павло Ультрас. У цьому році я намагався бути хорошим не лише в реальному житті, а й у грі. Я допомагав новачкам грошима, щоб їм було легше почати свій шлях. Коли бачив гравців із поламаними машинами, я ніколи не проїжджав повз — або підвозив, або допомагав відремонтувати, також робив подарунки не лише друзям, а і простим гравцям, які потрапили в тяжку ситуацію або лише починають свій шлях з нами у грі Ukraine GTA.

• У подарунок хочу получити:
    3000 карбованців, щоб покращити свою майнинг ферму
    Mersedes-AMG G63 2022 року
    Бумбокс графіт(чорний) +150кг
    Щоб закінчилась війна!

• Я завжди намагаюся робити ігровий світ дружнішим та приємнішим для всіх. Саме тому, святий Миколаю, я сподіваюся, що заслужив на твій подарунок.

Дякую тобі за магію, яку ти приносиш людям щороку.

З повагою, Павло Ультрас

𝚄𝚕𝚝𝚛𝚊𝚜𝙵𝚊𝚖𝚀
L'VIV

Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
24
Реакції
31
Бали
18
ID: 223710
Нік: Святослав Нестеров
Сервер: Центральна Україна

Цього року я старався бути чемним і нормальним гравцем. На сервері було багато некультурних людей, і інколи мені приходилось ставити їх на місце. Якщо когось тулив чи обзивав, то тільки поганих і тільки по фактах. Але я робив і багато добра: допомагав з навичками, підвозив, ремонтував машини людям, дарував новичкам скіни, давав по 50к, розповідав, як грати і як розвиватися. Завжди старався бути добрим, але на шляху часто попадались погані люди, яких мусив усувати.

Я б дуже хотів отримати новий рюкзак на 200–250 кг. Не знаю, чи заслужив, але я був би дуже радий такому подарунку.

Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
35
Реакції
12
Бали
13
17712 Артур Дворський 06
Допомагав новим прицівникам УЗ та працював в Уз
Я тебе дуже прощу подаруй мені гелікоптер Bell 407, Скін Білий танцівник або величний, бумбокс а також 8 мільйонів ігрової валюти
Тому що я старонно працював в УЗ та допомагав новим співробітникам. Майже не порушував правила дорожнього руху

Дякую тобі велике буду радий та вдячний тобі за все^_^ ^_____^

Frozzy

Новий гравець
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
ID: 65580
Нікнейм: Михайло Мафіоз
Сервер: Центральна Україїна

За цей рік на сервері набагато більше почав розбиратись в грі і частіше допомогав іншим особливо тим хто тільки заходив і взагалі не знав шо робити. Пару раз приходилось пояснювати одне і те саме різним людям но я не спорив. Старався не конфліктувати, якщо хтось почінав спорити я просто відходив або нормально обясняв, шоб без лишнього шуму.

Ще бувало шо хтось просив підвезти я брав і підвозив потрібно робити добро бо воно завжди вертається. Взагалі я більше за те шоб атмосфера була людська бо коли всі токсичні то нікому не цікаво.

Хотів би виграти щось, не буду брехати, приємно коли твоя активність і нормальна поведінка хоть десь замічається. Я не робив нічого супер героічного, но я завжди старався бути адекватним і помогати іншим, коли міг. Думаю, це теж має шось значити.

Було б круто отримати подарунок, чисто як мотивацію дальше розвиватись на сервері. Вибачте якщо з помилками писав.

Крістіна Лобач

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Дорогий Святий Миколаю! Я — Кристина Бізнес, мій айді 224045, і я граю на сервері 01 Центральна Україна. Цього року я дуже старалася бути слухняною. У мене навіть народилася маленька двоюрідна сестричка, і я допомагала її мамі з нею цілих чотири місяці. Також я підтримувала людей на старті гри, коли їм була потрібна допомога. Я маю маленьку мрію — отримати 100 мільйонів ігрової валюти та рюкзак-мішка на 250 кг. Це зробило б мене неймовірно щасливою. Дякую тобі за добро, яке ти приносиш у світ. Нехай у кожному домі буде тепло, мир і затишок, а твоє світло нагадує людям про те, що добро завжди повертається. Я щиро вірю в чудеса і сподіваюсь, що мої бажання знайдуть дорогу до виконання. З любов’ю і надією💗

Даня Мехед

Новий гравець
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
  • Іван Гусько 57631 05сервак
  • я допомогав мамі прибиратися в комнаті та новим гравцям я теж допомогав а якщо мене питали щось я відповідав
  • Теслу семі або американку
  • Я хочу їздити на фурі та привозити товари дітям які хочять купити сухарики або чипси
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

в цьому року я був дуже слухняний

Останнє редагування:

+380981060036

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

+380981060036

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4

Вимоги:
Прівіт Святий Миколай мене звати Ярослав Калінійчук я помагав людям новачкам друзям тому я хочу
1 150кк ігрової валюти щоб купити собі щось за ці гроші цікаве
2 4000 карбоновців щоб купити якихось рукзак
3 М5 Ф90 щоб кататися
02 сервер айді 6884858

Ліна Дембрі

Новий гравець
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
ID: 105180 Нікнейм: Ліна Дембрі Сервер: 04 Лист: Дорогий Святий Миколаю! Цього року в Ukraine GTA я намагалася бути корисною для інших гравців: допомагала новачкам та створювала дружню атмосферу на сервері. Мрію отримати 40–50 мільйонів або класну машину, щоб ще більше розвиватися та насолоджуватися грою, або карбованців 1500,3000. Бажаю всім Перемоги та радості цього року! Дякую за можливість отримати подарунок і за вашу турботу про нас. З повагою, Ліна Дембрі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі