Зачинено Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
12
Реакції
18
Бали
8
На пряму. Були на контейнерах о 15:00, всі домовляються приходити завчасно і не перебивати інших людей (по солідарності) всі зайняли свої місця. Прибіг адміністратор 01 сервера Центральної України. Почав всіх перебивати і все портити ляд, його просили не робити такого, йому всеодно. Після чого він перебив мене, я написав йому «щоб тобі випав шлак», його відповідь, - «добре дякую»
Прийшов час до відкриття, йому випав лексус (поганий дроп) я написав - «НУБ» після чого мене забанили на 4 дні, не можу зайти в гру. Я не погоджуюсь з покаранням, на мою думку повинні були видати лише МУТ. А не бан
Нік покараного: Кукінс Джейзет
Дата порушення: 22.12.2025/15:12
Адміністратор: Андрій Смітт
Готовий бути без чату навіть тиждень, але дайте зайти в гру
IMG_7662.jpeg
IMG_7662.jpeg

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,672
Реакції
547
Бали
253
Вітаю,шановний гравець!
По-перше-це є аукціон де кожен може ставить свою ціну яку він забажає, порушення в тому що я збільшував ставку я брав участь в аукціоні. До тих слів що ви прописали ви ще підійшли до цього до мене прописали в чат "***********************************" потім почали писать вище сказане. Стосовно того що у вас домовленості це не дає права ображати та зневажати інших і це неважливо чи то є адміністрація чи звичайний гравець.
Всі докази передам керівництву якщо на то буде потреба.​

Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
12
Реакції
18
Бали
8
Вітаю,шановний гравець!
По-перше-це є аукціон де кожен може ставить свою ціну яку він забажає, порушення в тому що я збільшував ставку я брав участь в аукціоні. До тих слів що ви прописали ви ще підійшли до цього до мене прописали в чат "***********************************" потім почали писать вище сказане. Стосовно того що у вас домовленості це не дає права ображати та зневажати інших і це неважливо чи то є адміністрація чи звичайний гравець.
Ну блін, всі люди нормально ставили, і все. Але якщо вас слово «нуб» так образило, вибачте. Всеодно я вважаю, що ви могли дати мут, а не блокування аккаунту. Якщо можете то розблокуйте будь ласка аккаунт, обіцяю такого більше не буде

Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
12
Реакції
18
Бали
8
Вітаю,шановний гравець!
Доброго дня, розблокуйте будь ласка аккаунт, я готовий сидіти в муті. Але дайте доступ до аккаунту, я вибачаюсь що так сказав на вас, це емоції

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вам була надана відповідь в попередній скарзі !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі