Розглянуто На слідкуючих НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
2. Нікнейм адміністратора: Коді Флоренс, Назар Гуцуляк
3. Суть скарги: Вітаю, на обзвон на посаду майора НПУ був прийнятий ілля тагамлиуький, але на скільки нам відомо, в нього є догана, також мені знається що слідкуючі не зважають на поведінку працівників якіх допускають на обзвон, недавно цей працівник надіслав стікер де четко було видно порушення гравця, та не прсото образа, а й зачепив рідних, але пан Коді видав лише догану за таке.. прошу переглянути кандидатів, та не допустити їх на обзвон
(змінено) Також не знаю як працівника «Юру Кепку» допустили якщо він отримав блокування в офіційному Discord 03 сервера за образу проекта, цікаво)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): перегляньте офіційну группу тг
5. Дата порушення: 28.12.2025

Останнє редагування:

Ілля Тагамлицький

Легенда НПУ|Майбутній(можливо)ПП ЗСУ
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
43
Реакції
79
Бали
23
3. Суть скарги: Вітаю, на обзвон на посаду майора НПУ був прийнятий ілля тагамлиуький, але на скільки нам відомо, в нього є догана, також мені знається що слідкуючі не зважають на поведінку працівників якіх допускають на обзвон, недавно цей працівник надіслав стікер де четко було видно порушення гравця, та не прсото образа, а й зачепив рідних, але пан Коді видав лише догану за таке.. прошу переглянути кандидатів, та не допустити їх на обзвон
ШАНОВНИЙ ДОГАНИ У МЕНЕ УЖЕ НЕМАЄ Я ЇЇ ЗНЯВ!!!

Тимофій Морріс💎

Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
ШАНОВНИЙ ДОГАНИ У МЕНЕ УЖЕ НЕМАЄ Я ЇЇ ЗНЯВ!!!
дело не только в догана, вы себя ведете не адекватно, а следящим всеровно, как пан гуцуляк сказал «я ту групу не дуже дивлюсь» поэтому я бы хотел чтобы старшие пересмотрели результаты

Кирилл Ведмідь

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
216
Реакції
255
Бали
108
Вітаю Шановний у людини була догана но ми зробили виключення що людина так і так її зніме та людине було видано покарання лише від мене а саме догана так як я бачив то що ви почали цей конфлікт Слідкуючі тут не причому 😘

Тимофій Морріс💎

Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
Вітаю Шановний у людини була догана но ми зробили виключення що людина так і так її зніме та людине було видано покарання лише від мене а саме догана так як я бачив то що ви почали цей конфлікт Слідкуючі тут не причому 😘
а допуск + поверка логов тоже полковник занимается?)

Кирилл Ведмідь

Адміністратор
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
216
Реакції
255
Бали
108

Тимофій Морріс💎

Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153

Кирилл Ведмідь

Адміністратор
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
216
Реакції
255
Бали
108

Ілля Тагамлицький

Легенда НПУ|Майбутній(можливо)ПП ЗСУ
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
43
Реакції
79
Бали
23

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
(змінено) Також не знаю як працівника «Юру Кепку» допустили якщо він отримав блокування в офіційному Discord 03 сервера за образу проекта, цікаво)
Шановний гравець, у вашій ситуації з особою яка конфігурує у скарзі, має схожий характер з вашими покараннями на посаді лідера УЗ та відношенням до КА та старшої адміністрації яка намагалась вам допомогти. Але навіть зараз ви все одно попри численні порушення отримали дозвіл на проходження обзвону на 9-ті порядкові ранги у обраних вами фракцій. Тому робити зауваження на інших гравців з точки зору заниження репутації та прийняття до фракції «доброчесних гравців серверу» вам не є доречним, враховуючи ваше нещодавнє.

Кожен із нас у тій чи іншій ситуації заслуговує на другий шанс, який ви у свій час також отримали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі