Відмовлено Для га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
1. Ваш нікнейм: 49446
2. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин
3. Суть скарги: Забанили за образу адміністратора, так як це сталось на нервах за перегравання капта, 1 раз ми виграли 2 раз програли нічого зким не буває, але я думаю так що для Гс неоф і також Згс і також для всіх слідкуючих неоф а також для Га в Зга не цікаво дивитись як 3 картеля тримає 1 фама, тери афк все афк, було би цікавіше як би 3 картеля тримали 3 різні фамки а хотяб 2 картеля хочаб був актив зі сторони неоф я погарячкував та написав в репорт (Гс неоф д@ун) я вибачаюсь так як ці слова були написані на емоціях, на розсуд Га так як він видавав покарання
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 29.12.2025

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
3. Суть скарги: Забанили за образу адміністратора, так як це сталось на нервах за перегравання капта, 1 раз ми виграли 2 раз програли нічого зким не буває, але я думаю так що для Гс неоф і також Згс і також для всіх слідкуючих неоф а також для Га в Зга не цікаво дивитись як 3 картеля тримає 1 фама, тери афк все афк, було би цікавіше як би 3 картеля тримали 3 різні фамки а хотяб 2 картеля хочаб був актив зі сторони неоф я погарячкував та написав в репорт (Гс неоф д@ун) я вибачаюсь так як ці слова були написані на емоціях, на розсуд Га так як він видавав покарання
Також хочу сказати на інших серверах не було перегравання так як читера забанили на перших хвилинах капта, як він кд на вкид нам та також стороні противника, а сторону противника 1 людину вбив, Га Зга скажіть чесно вам цікаво дивитись як 3 картеля афк?

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
Також хочу сказати на інших серверах не було перегравання так як читера забанили на перших хвилинах капта, як він кд на вкид нам та також стороні противника, а сторону противника 1 людину вбив, Га Зга скажіть чесно вам цікаво дивитись як 3 картеля афк?
Про що йде тоді мова актив Кланів?

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
Так як це моє 1 покарання в сторону адміністратора прошу зняти покарання, на розсуд Га

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
Так як це моє 1 покарання в сторону адміністратора прошу зняти покарання, на розсуд Га
Прошу розглянути скаргу, а також поступити правильно, не вигідно для Га Зга коли 3 картеля афк навіть якщо норма для терок, тюби будуть друг другу віддавати терки, а якщо би навіть стояли 1 картель ми і 2 картелі тюби нас би давали по теркам, але всеодно картелі були би не афк і хочаб грались терки

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48
Прошу розглянути скаргу, а також поступити правильно, не вигідно для Га Зга коли 3 картеля афк навіть якщо норма для терок, тюби будуть друг другу віддавати терки, а якщо би навіть стояли 1 картель ми і 2 картелі тюби нас би давали по теркам, але всеодно картелі були би не афк і хочаб грались терки
Так я може погарячкував що написав ці слова, але це все емоції

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,811
Реакції
2,022
Бали
253
Вітаю, в оскаржені на даний момент відмовлено. Ви вчинили порушення не лише в грі у репорт, а ще й у Discord 05 сервера. Що стосується капта, перегравання було призначене згідно правил, а саме:

5. Перегравання битв за картель може відбутись у таких випадках

5.1. Якщо під час битви за картель на неї заходить гравець, який використовує сторонні ПЗ.

Порушень правил перегравання не було, все згідно них. Що стосується АФК битв, ГС/ЗГС прийняли рішення та введуть правила для битв, які будуть оприлюднені в Discord-каналі найближчий час.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі