Розглянуто Виключно для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
1. Ваш нікнейм:100546
2. Нікнейм адміністратора: Арсений Пешер
3. Суть скарги: На скільки нам відомо, данний адміністратор дивився за нападом на вч після ГРП. Тобто десь з 20:50:21:00 до 21:50-22:00 03.01. За цей період відлітали неоф. За правила 2.9 перевага в скіну/аксесуарах/ тваринах, хоч нічого забороненого в свого знайомого я не побачила. А коли в цей момент в адміністратора я питала в грі, чому гравці з держ. Організацій не отримують покарання мене проігнорили і улетіли.(Чому питала в грі? Тому що на репорти де його просили тп на порушення госки, адміністратор не відповів, у войсі на питання до адміністрації(він сказав, що не бачив порушень від держ, службовців. На питання а чим займалися? Тільки за нами спостерігали(тобто неоф.) Данний адміністратор сказав так, вами любовався. А це слідкуючий держ адмін.
Попередньо була бесіда до нового року з згс гс держ, сказали бесіду проведуть, як з адмінами за спостерігання за нападом на вч, так і з госкою за порушення такі як ухід в інтерʼєр від нижчого складу так і від вищого, тайзери, кайданки, бігання без форми старшого складу під час нападу. Як ми побачили за тиждень, ніякої бесіди не було.
Підняли цю тему вже 02.01 з ЗГА, що як так слідкують за нападом на вч, що порушення від госки ніхто не бачить, а відлітають всі неофи. Відповідь нам дали що 03.01 буде проведена бесіда з усіма з адміністраторів. Теж раніше була скарга за роботу адмінів (Скарга) результатів ми не побачили.
Також хочу підняти тему і правило за РК на вч. Так само данний адміністратор відкинув за рк 02.01. Хоч ми не доїхали на місце смерті. Можу показати свій відкат де нас вбили, і де нас відкидають. В правилах я не знайшла, щоб було написано що рк рахується саме з моменту потрапляння на вч, а не на саме місце смерті, як будь в якому іншому місці. Мені пояснили, що територія вч дуже мала і по факту там стрілятися немає де, тому рк рахується з моменту перетину забору. Хоч якщо взяти територію вч вона +- однакова з лівим/правим берегом Києва чи Дніпра. То виходить виключення на форумі ніякого немає, і якщо мене вбʼють в будь-якому місті, то я не можу 15 хв заїжджати на територію міста?)
Далі ситуація з цим же адміном, продовжуємо за напад на вч. Той самий період йде напад на вч, пані Полковник бігає під час нападу на вч, відкриває кому попало ворота КПП і нічого не робить, бк є, люди є, а пані Крістіна не працює, це нормально, далі у нас ухід в інтерʼєр від ЗСУ, але Пешер у нас цього не бачить, він весь час спостерігав як ми з друзями використовували анімацію «танець 3» у вільний час коли напад госка не відбивала. Він розрахував що це NonRP, хоч ми так не вважаємо, на дах той можна вилізти по рп, нахил там не крутий і анімація немає нічого такого щоб ми звідти звалилися як сказав адміністратор. Цитую його слова «Бігати ви можете, а танцювати ні» 👍🙃
Тобто коли ми бігаємо на даху ми не можемо впасти а анімація де персонаж махає руками вважається нон рп
За те порушень серйозних від держ, гравців він не побачив за цілу годину
Прошу прийняти міри, так як ситуація з нападом на військові частину триває місяць. Ми принципово туди катаємось для набиття рейтингу -, бо хочемо прокачувати клани після обнови, грп у нас рідко, по правилах кого попало тулити не можна, а от на вч напад і створений для того щоб стрілятися. Але чогось неоф завжди погані а в держ гравців проблем не видно. Скарги на держ, гравців розглядають аби як, в репорт просимо спекати за нападом, прилітають адміни слідкуючи по держ, відкидають неофів, хоч впринципі їм треба дивитися за держ, але чогось держ навіть іноді по скаргах не видають покарання
Прикріплюю відео з порушеннями від держ гравців коли на вч адміни були і нічого не робили, в чаті видно що відлітали неоф. І за ці порушення гравці не отримали покарання
4. Докази: 1. Ігнорування адміна 2. Ігнорування нападу полковника ЗСУ 3. Тайзер 1 4. Тайзер 2 5. Ухід в інтерʼєр 6. Ігнор адміна
5. Дата порушення: 3,01,2025

Всі попередні скарги які були протягом тижня є у розділі скарги на лідерів або на держ гравців, особисто від мене. Так як коли адміністраторів визивали в репорт або в питання до адміністрації відповідь була одна. Якщо у вас є доказ звертайтеся на форум
Тепер звертаюсь з проханням до ГА бажано, або ЗГА. Щоб дійсно зайнялись таким питанням як держ гравці, знання правил, обовʼязків, відбиттям нападу, слідкуванням держ адмінів за держ гравцями, неоф за неофами, і конкретне прописання правил за РК, ДБ, ПГ,
за тайзер і стяжки є прописано але напевно держ гравці думають що це не для них. А старший склад напевно набрався аби був.

Останнє редагування:

Станіслав Волошин

Сердитий дід
Реєстрування
20 Чер 2025
Дописи
58
Реакції
118
Бали
48
Шановна пані , підготуйте ,будь ласка , докази на кожне сказане Вами слово ( особливо на ухід в інтер'єр старшого складу ) , оскільки за їх відсутності це може бути сприйнято як злісний наклеп на співробітників держ. орг. та адміністрацію )

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
162
Реакції
390
Бали
68
Шановна пані , підготуйте ,будь ласка , докази на кожне сказане Вами слово ( особливо на ухід в інтер'єр старшого складу ) , оскільки за їх відсутності це може бути сприйнято як злісний наклеп на співробітників держ. орг. та адміністрацію )
З вами була проведена не одна бесіда, і я кажу за всі порушення від старшого складу які протягом цього часу, що ми здійснюємо напади і були подані скарги. За що як нам відомо були деякі люди зняті з посад за профнепридатність чи видані догани і попередження.
Не тільки ДВБ може відправляти «крису» до неоф гравців по рп.
У Крістіни як мінімум був ухід в інтерʼєр саме на цьому нападі, коли по ній стріляли. Те що в мене немає саме цього відкату то скажу, як ваші слідкуючи адміни. Який розповідають, що не бачать порушень
А я як рп гравець не забовʼязана робити роботу адміністрації.
А ще візьмемо правила форуму, де чітко написано, що не можна лишати коментарі під скаргою яка вас не стосується бо можна теж отримати покарання.

І зробимо висновки та попрошу адміністрацію закрити коментарі від флуду і виправдань які ми чуємо протягом місяця

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,544
Реакції
995
Бали
253
Вітаю!

Надаю вам відповідь на вашу скаргу -

З адміністраторами була проведена бесіда стосовно нагляду під час нападу на військову частину, було виділено два адміністратора які будуть в змозі слідкувати та карати гравців за порушення правил.
Але під час малої кількості адміністраторів та вискої кількосі репортів, пріорітет йде в більшості на репорти та допомогу гравцям з різними питаннями.

Стосовно адміністратора Арсеній Пешер, було проведено бесіду на рахунок тих покарань які можна було видати й потрібно було видати, як мені сказав адміністратора, що на жаль деяких моментів порушень не було зафіксовано на відео тому й не мав змоги видати покарання.

Прирівнювати якось Неоф та Держ ми також не будемо, тому що як ви говорите від них бувають часті порушення "Ухід в інтер'єр", але ж ви самі не надаєте їм змогу вийти із казарми. Тим самим ви порушуєте пункт правил нападу на ВЧ 2.8.

2.8. Заборонено вбивати гравця після спавну або коли гравець біжить з медпункту до казарми у цивільному. | Деморган 40 хвилин
Виняток: дозволено лише коли гравець дістав зброю або здійснив напад або відбіг від точки спавну та пройшло 30 секунд.

Ви кажете що
вч напад і створений для того щоб стрілятися
але на жаль, це трішки не так, тому що головна ідея нападу на ВЧ це "Фарм" патронів для неоф. організацій.

Ситуація по репортам на даний час стабілізується.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі