Схвалено Данієль Шухевич [131359] / PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікторія Медвідь

S.Toxic | Центральна Україна [01]
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
184
Реакції
1,176
Бали
138
1. Ваш нікнейм: Вікторія Медвідь
2. Нікнейм порушника: Данієль Шухевич [131359]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: PG ( 1:00 повернувся і побіг до машини)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць

6. Дата порушення: 10.01.2026

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
На момент коли я побіг до авто ви відвернулись, відповідно у мене був час втікти. краще вже спробувати втікти ніж уніжатись перед х.....

Останнє редагування:

Stanislav_S

Модератор 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
46
Реакції
86
Бали
23
На момент коли я побіг до авто ви відвернулись, відповідно у мене був час втікти. краще вже спробувати втікти ніж уніжатись перед х.....
При потребі надам адміністрації відкат з моєї сторони.
Хто і куди відвертався?
На Вас було націлено більше 4 автоматів на початку,ви ігнорили всі вказівки,що,нагадую рахується як PG
В кінці взагалі все проігнорили,і побігли до свого напарника,який можливо приїхав по MG вказівці

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Хто і куди відвертався?
На Вас було націлено більше 4 автоматів на початку,ви ігнорили всі вказівки,що,нагадую рахується як PG
В кінці взагалі все проігнорили,і побігли до свого напарника,який можливо приїхав по MG вказівці
"На Вас було націлено більше 4 автоматів на початку,ви ігнорили всі вказівки,що нагадую рахується як PG"
Ніхто не ігнорував, ти сказав бігти до НПУ але не сказав до якого.
"В кінці взагалі все проігнорили"
Поки ви сідали в авто - в мене був шанс сісти та уїхати.
"побігли до свого напарника,який можливо приїхав по MG вказівці"
Не потрібно обманювати адміністрацію. Він там стояв ще до вашого приїзду.

При потребі надам адміністрації повний фрапс.

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Після детального розгляду наданої Вами скарги на гравця Данієль Шухевич [ID 131359], адміністрацією сервера було перевірено надані докази та обставини ситуації на відповідність правилам Ukraine GTA і внутрішнім нормам НПУ.

Скаргу схвалити!

🔻 Призначене покарання

📌 Данієль Шухевич [ID 131359]

➡️ Деморган на термін 40 хвилин

за порушення пункту правил:

🔸 6.13 — PG (Powergaming)
Уявлення гравцем себе «супергероєм», відсутність інстинкту самозбереження, виконання дій, неможливих або вкрай нереалістичних у реальному житті, зокрема стрибки з потягу під час руху, стрибання під потяг та інші подібні дії.

🧾 Пояснення рішення

На наданих доказах зафіксовано дії, що грубо порушують канони рольової гри та демонструють ігнорування інстинкту самозбереження. Подібна поведінка негативно впливає на RP-атмосферу сервера та створює нереалістичні ігрові ситуації для інших гравців.

Санкція за дане порушення передбачає деморган від 15 до 60 хвилин, тому покарання у вигляді 40 хвилин деморгану є обґрунтованим і співмірним.

🚨 Порушення статуту НПУ

Оскільки гравець є співробітником державної структури, у його діях також встановлено порушення:

🔸 п. 3.29 Статуту НПУ — працівнику заборонено порушувати правила Ukraine GTA.

▶️ У зв’язку з цим адміністрація зобов’язує Лідерський склад НПУ
видати дисциплінарну догану гравцю Данієлю Шухевичу [ID 131359] відповідно до вимог статуту.

Гравцю рекомендовано надалі дотримуватись правил сервера та службового статуту з метою запобігання подібним порушенням у майбутньому.

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі