Жан Версетті
NDRANGHETA
- Реєстрування
- 19 Жов 2025
- Дописи
- 56
- Реакції
- 91
- Бали
- 23
Петиція щодо оновлення жіночих скінів у фракції ВРУ
Я, як гравчиня та учасниця фракції Верховної Ради України, хочу висловити своє обурення та водночас конструктивну пропозицію щодо жіночих скінів у фракції ВРУ.
На даний момент ситуація виглядає наступним чином:
на 1 ранзі (водій) та 2 ранзі (охоронець) жіночі скіни виглядають більш-менш адекватно — видно, що це службовий одяг, який відповідає ролі, а не звичайний одяг з магазину. Це створює правильне враження та атмосферу RP.
Однак, починаючи з вищих рангів, жіночі скіни абсолютно не відповідають ні рангу, ні статусу, ні стилю фракції. Це звичайний магазинний одяг, який:
Я, як гравчиня та учасниця фракції Верховної Ради України, хочу висловити своє обурення та водночас конструктивну пропозицію щодо жіночих скінів у фракції ВРУ.
На даний момент ситуація виглядає наступним чином:
на 1 ранзі (водій) та 2 ранзі (охоронець) жіночі скіни виглядають більш-менш адекватно — видно, що це службовий одяг, який відповідає ролі, а не звичайний одяг з магазину. Це створює правильне враження та атмосферу RP.
Однак, починаючи з вищих рангів, жіночі скіни абсолютно не відповідають ні рангу, ні статусу, ні стилю фракції. Це звичайний магазинний одяг, який:
- не виглядає як діловий або офіційний,
- не підкреслює статус працівниці ВРУ,
- не створює відчуття серйозної державної установи.
Для фракції такого рівня, як Верховна Рада України, це виглядає недоречно та псує загальне враження від гри.
Прошу розглянути можливість повного оновлення жіночих скінів у фракції ВРУ, а саме:
- створити окремі, унікальні скіни для кожного рангу,
- зробити їх офіційними, діловими та статусними,
- додати варіативність на вибір:
→ спідниця
→ штани - щоб на кожному ранзі було 2 варіанти на вибір,
- і щоб усі скіни відповідали посаді, рангу та стилю Верховної Ради України.
Також додаю скріншоти з гардеробної фракції ВРУ та зі звичайного магазину одягу для наочного порівняння.
На них чітко видно, що частина жіночих скінів у фракції є звичайними магазинними варіантами та не відповідають статусу державної установи.
ОСЬ ЩО Я ПРОПОНУЮ
Охоронник - тик
Секретар - тик
Депутат - тик
Голова парламенту - тик
Президент України - тик
p.s - ці скіни є готові . але я можу допомогти змінити текстури тобто премалювати текстури!
Сподіваюся на розуміння та позитивний розгляд цієї пропозиції, адже оновлення жіночих скінів значно покращить атмосферу, RP-складову та загальне враження від фракції ВРУ.
На них чітко видно, що частина жіночих скінів у фракції є звичайними магазинними варіантами та не відповідають статусу державної установи.
ОСЬ ЩО Я ПРОПОНУЮ
Охоронник - тик
Секретар - тик
Депутат - тик
Голова парламенту - тик
Президент України - тик
p.s - ці скіни є готові . але я можу допомогти змінити текстури тобто премалювати текстури!
Сподіваюся на розуміння та позитивний розгляд цієї пропозиції, адже оновлення жіночих скінів значно покращить атмосферу, RP-складову та загальне враження від фракції ВРУ.
З повагою, Жан Ескобар
Останнє редагування: