Розглянуто Га жалоба на Ярослав Свиридов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Пуков.

Отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
62
Реакції
27
Бали
23
Ваш нікнейм:Макс Пуков

2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов

3. Суть скарги:Данный администратор проверил жалобу на гравця держ организации где Винкс вердикт просто провести беседу хотя на видео видно что данный игрок не спросивши паспорт заковал в наручники на контах отвез и потом токо спросил,дальше перед этим игрок воспользовался своим положением позвал своих сотрудников то есть друзей что бы меня кафнут перед этим мне говорил в ГС что хочет меня кафнуть я говорил попробуй и после этого приехали эго дружки а дальше выдно на видео так как сказали эго дружки он является сотрудником ну на видео видно(это уже как минимум не беседа а больше чем это) они мешают игровому процессу так как я поставил ставку на контейнер они они должны били подождать что бы я открыл эго после этого только должны задержать так как они вывезли меня из контов я не открыл контейнер на видео вроде должно видео быть сколько оставалось времини прошу посмотреть заявку по форме и выдать наказание всем 3 участникам!!!!

Так как нас гос отнёсся очень лояльно к моей заявку не просмотрев полностью видео и не вник в суть жалобы так как он проявил некомпетентность к заявке так как проблема большая так как человек пользуется положением это щетаеться как кумовство так что прошу и поговорить с администратором за это

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тема 'Нон рп' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нон-рп.360306/

5. Дата порушення 01.15.2026

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
358
Реакції
377
Бали
81
Ну по правилах Держ.Організацій :
3.19.
Заборонено затримувати гравців на території контейнерів за 10 хвилин до їх початку та до кінця ставок. | Деморган 60 хвилин.
+ розмова , це все максімум що їм буде )

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,581
Реакції
1,655
Бали
253
3.19.
Заборонено затримувати гравців на території контейнерів за 10 хвилин до їх початку та до кінця ставок. | Деморган 60 хвилин.
+ розмова , це все максімум що їм буде )
Я людина і можу помилятися, про цей пункт правил я забув визнаю провину але також і позивач скарги забув про те що у відео більше ніж 2 хв потрібно вказувати таймкоди. Я проігнорував це порушення та все одно розглянув скаргу.

Очікуємо відповіді ГА

Макс Пуков.

Отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
62
Реакції
27
Бали
23
Я людина і можу помилятися, про цей пункт правил я забув визнаю провину але також і позивач скарги забув про те що у відео більше ніж 2 хв потрібно вказувати таймкоди. Я проігнорував це порушення та все одно розглянув скаргу.

Очікуємо відповіді ГА
Они не проверили паспорт это 1 и задержали это только розмова?

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,581
Реакції
1,655
Бали
253
Они не проверили паспорт это 1 и задержали это только розмова?
На вас орієнтування, виходячи з РП як у реальному житті. Працівники вже знають куди та кого вони їдуть затримувати. Перевірка документів або встановлення особи проходить у кімнаті допиту, оскільки вже під час активного рошуку у базі КПК є вся інформаці про вас.

Я вам надавав відповідь вже стосовно цього. Ви взламали авто вам видався системний розшук та сама ситема написала "Вам потрібнозалягти на дно", ви проігнорували це повідомлення та поїхали на контейнери.

Саня пуков

Новий гравець
Реєстрування
5 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
3.19.
+ розмова , це все максімум що їм буде
Да пусть тогда ещё покажут откат за 1 минуту до его задержания — откуда вообще информация? Если так, то почему человек заходит не по форме, не представляется, хотя ему говорили, что посторонние запрещены. Плюс, как сказали, он его задержал — пусть тогда тоже покажет откат.

Если посмотреть со стороны, получается, что они фактически «украли»: завезли за дом и только потом начали просить паспорт, хотя уже знали, по какой статье. При этом они даже не представились. Тогда какое это СБУ, если они не знают самого простого?

Как по мне, их нужно понижать. Они не соблюдают РП-отыгровку, а для госструктур это обязательно.

Саня пуков

Новий гравець
Реєстрування
5 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
На вас орієнтування, виходячи з РП як у реальному житті. Працівники вже знають куди та кого вони їдуть затримувати. Перевірка документів або встановлення особи проходить у кімнаті допиту, оскільки вже під час активного рошуку у базі КПК є вся інформаці про вас.

Я вам надавав відповідь вже стосовно цього. Ви взламали авто вам видався системний розшук та сама ситема написала "Вам потрібнозалягти на дно", ви проігнорували це повідомлення та поїхали на контейнери.
Есть правило: нельзя брать из реальной жизни. За это я уже отсидел 20 дней. Тогда у меня вопрос — как вы вообще попали на должность?

Вы некомпетентны, и это уже факт. Это игра, и всё должно быть по игровым правилам. Так как кумовство запрещено, их должны наказать.

Плюс ко всему, они не отыгрывают РП так, как нужно и как прописано в правилах. Следовательно, они не могут находиться на своих должностях, так как не знают даже элементарных вещей.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.
Переглянула скаргу, та можу винести вердикт, що працівникам буде видано дисциплінарне стягнення за порушення правил держ організацій
Також зауважу те що сказав Ярослав, вам дійсно було прописано системаю залягти на дно, але ви на жаль цього не зробили, що також є підставою для зм'якшення покарання для держ. працівників.
Сподіваюсь всі зробили свої висновки та таких ситуацій більше не буде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі