Схвалено Оскарження//Aндрій Федорченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рафик

Новий гравець
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм: Рафик Ашотович

2. Нікнейм адміністратора: Андрій Федорченко

3. Суть скарги: Суть скарги, полягає в тому що мені видали блокування на 38 днів по максимальних термінах, але я вибачаюсь за свою нестриманість та свої слова які я сказав гравцю так як спровокував тим що почав викрадать авто в якому я ж і находився. Прошу зменьшить покарання так як уже 4 дні відбув хоча б до 20 днів, так як 8 днів за 5.10 де відео було 0:33 секунди і ситуація з них 5-6 секунд розмови.Готовий понести покарання у вигляді 15-20 днів та максимальним мутом по пункту правил 5.10. Прошу Керівництво надати шанс на оскарження та скоротить блокування хоча б до 15 діб, я розкаююсь і дуже вибачаюсь за свої дії.

Також прошу звернути увагу, що видачі покарань зі значним терміном рідко.І маю підозру що адміністратор мав звязок з автором та особисту неприязнь. Що доводить його поведінка хоча, люба неприязнь є порушенням від адміністрації так як ми всі гравців і рівні.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга без орг

5. Дата порушення:18.01.2026

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Рафик Ашотович.

Вам було видано покарання у вигляді блокування акаунту строком на 38 днів за порушення правил 5.17 “Образа рідних” та 5.10 “Неповажне ставлення до гравців”.

З огляду на те, що у Вас вже були зафіксовані порушення за образу рідних, було прийнято рішення застосувати максимальний термін покарання — 30 днів за п. 5.17.
За порушення п. 5.10 мінімальний термін блокування становить 7 днів, Вам було видано 8 днів.

Окремо наголошую, що я рідко обмежуюсь мінімальними строками за образу рідних, оскільки вважаю це грубим порушенням, яке потребує суворого покарання. Тому будь-який особистий зв’язок між мною та позивачем відсутній.

Розглянувши Ваше прохання про зменшення терміну покарання, а також ознайомившись з Вашими вибаченнями, я готовий піти назустріч та перевидати покарання, зменшивши строк блокування з 38 до 25 днів, враховуючи Ваше перше звернення з вибаченнями та прояв розкаяння.

Прошу керівництво при розгляді, зменшити покарання згідно мого прохання

Очікуйте відповідь Керівника або Тех. Адміністратора!

Рафик

Новий гравець
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
Доброго дня, Рафик Ашотович.

Вам було видано покарання у вигляді блокування акаунту строком на 38 днів за порушення правил 5.17 “Образа рідних” та 5.10 “Неповажне ставлення до гравців”.

З огляду на те, що у Вас вже були зафіксовані порушення за образу рідних, було прийнято рішення застосувати максимальний термін покарання — 30 днів за п. 5.17.
За порушення п. 5.10 мінімальний термін блокування становить 7 днів, Вам було видано 8 днів.

Окремо наголошую, що я рідко обмежуюсь мінімальними строками за образу рідних, оскільки вважаю це грубим порушенням, яке потребує суворого покарання. Тому будь-який особистий зв’язок між мною та позивачем відсутній.

Розглянувши Ваше прохання про зменшення терміну покарання, а також ознайомившись з Вашими вибаченнями, я готовий піти назустріч та перевидати покарання, зменшивши строк блокування з 38 до 25 днів, враховуючи Ваше перше звернення з вибаченнями та прояв розкаяння.

Прошу керівництво при розгляді, зменшити покарання згідно мого прохання

Очікуйте відповідь Керівника або Тех. Адміністратора!
Був би щиро вдячний на перевидачу так як я уже відбув 5 днів покарання, був би вдячний якщо перевидача буде на 20 днів. Щиро дякую і обіцяю в подальшому стримувати емоції і не давати волю словам та обдумувати свої вчинки. Щиро дякую та очікую відповіді керівництва.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,517
Реакції
3,094
Бали
253
Доброго дня. Ознайомившись із характеристикою ситуації від модератора та переглянувши вашу історію покарань, я вирішив зменшити термін блокування до 3 тижнів (21 дня).

У разі подальших порушень ви не зможете отримати оскарження або зменшення терміну покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі