Розглянуто Для керівника проєкту // Відповідь ГА не цікавить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги:
Почнем з того, що мене звинувачують в пунтках таких
гравець Тонні Дніпровський спочатку використовує тайзер (без відігровок) проти М4, потім одіває кайданки по гравцю який веде вогонь з М4, і відігрує кайданки вже після використання. Обшук і вилучення предметів без жодних відігровок
Я випадково вдарив напарника тайзером, тайзеру на м4 не було, тим паче я тайзер відкатив. з обшуком я відіграв, що було вилучено, !
Загальні правила UG:

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Де від мене таке порушення? кайданки було відіграно.

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Я за це вже поніс покарання!

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Де тут пг? кайданки були одягнені в спину!

Правила держ. орг.
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
Я не бив його тайзером, я випадково вдарив свого напарника!!!!

2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
Просте нон рп, це вже масові порушення?

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Нема в моїх діях такого порушення.
Я просто не розумію, як можна нормально комунікувати з репецьким, якщо він так ставиться до своїх підлеглих? це по вашому адекватно?
Відповідно, які масові правила я порушив?
Очікую відповіді від Керівника проєкту, ще раз повторюсь, відповідь ГА мене не цікавить.
Ми це терпіли 3 місяці, і тепер люди таке саме витерплюють, що собі репецький придумає знову, і звинуватить НПУ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вже була така скарга
5. Дата порушення: 29.01.2026

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
Ще добавлю, коли була найкраща ЗГС держ Кейт Коваленко, до репецького ніхто не звертався, а знаєте чому? бо він ігнорує при любій можливості. З ним не реально нормально спілкуватись, я був лідером, я хотів покращувати фракцію, натомість кожний день, в групі я читав
"Тонні шо це?"
"Тонні поясни"
При мені, в НПУ в строю було понад 30 людей, фракція складалась з 100+ людей, і я чув завжди звинувачення в свій бік.
Так і скажи репецький, якщо тобі не подобаються дніпровські, ми раді тебе поміняємо фамілії :)
У мене була своя команда, людей, котрі покращили фракцію, але даже мінімального "Дякую" в свій бік, від репецького я не почув.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
і ще добавлю, на інших серверах, таких як 02, був ГС Олександр Пуля, це була моя перша лідерка НПУ Д, зараз кожен день, він заходив до нас з Сантьяго у войс, і питав чи все добре, чи нема проблем, люба проблема - пішли в войс, розберемось. Репецький, це так важко зробити?

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
Також, він не мав права мене звільняти по РП причині, є звільнення з причиною "-", і все
Ось докази Тик

Микита Вишнецький

ЗСУ 05 UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
189
Реакції
101
Бали
48

Микита Вишнецький

ЗСУ 05 UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
189
Реакції
101
Бали
48

Тревис Архангел

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
74
Реакції
525
Бали
88
Добавлю дуже сильно хочу щоб пане Тоні вернули на посаду або хоть на полковника він дуже добрий його всі поважають а Ілля решил что его на підполковника браво👏👏👏👏

Тревис Архангел

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
74
Реакції
525
Бали
88

Тревис Архангел

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
74
Реакції
525
Бали
88

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

Зв'яжіться зі мною у телеграмі @HO_uagta з посиланням на цю скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі