Розглянуто варн не зашо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
76
Реакції
17
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Вадим Діловій
2. Нікнейм адміністратора: Денис дрейк
3. Суть скарги: я Був в НПУ Патрулював місто бачі машина їхала без на мерних знакив я зупинив на дав посвічення пріставівся назвав причину зупинку попросив паспорт отказуєття автомобілб не його в скажимо так друга він сказав шо він взяв в оренду я кажу ета не мої проблеми шо ві взали машину в оренду без намерних знаків я сказав правіла всіх однакові я попросів уньго паспорт він надав я віписав йому щтраф потім людина подала меня скаргу шо я віписав йому штраф і мені відали варн доказі людину
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ета гравття якій подав скаргу на мення ета моє Відео
5. Дата порушення: відача варн 29 січння

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
15
Реакції
11
Бали
6
3. Суть скарги: я Був в НПУ Патрулював місто бачі машина їхала без на мерних знакив я зупинив на дав посвічення пріставівся назвав причину зупинку попросив паспорт отказуєття автомобілб не його в скажимо так друга він сказав шо він взяв в оренду я кажу ета не мої проблеми шо ві взали машину в оренду без намерних знаків я сказав правіла всіх однакові я попросів уньго паспорт він надав я віписав йому щтраф потім людина подала меня скаргу шо я віписав йому штраф і мені відали варн доказі людину
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ета гравття якій подав скаргу на мення ета моє Відео
Тобі варн дали за те шо ти придумуєш комендантську годину+неадекватна поведінка

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Правила вчи, тобі ще тоді в ту ніч - деморган дали за порушення правил держ.орг і мут одночасно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі