Розглянуто Для ГА-ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Лобач

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
210
Реакції
381
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Денис Лобач
2. Нікнейм порушника: емі бішоп
3. Назва клану порушника: Volkov
4. Суть скарги: Данний гравець кидає вже 2 скаргу з той самою даттою за яке мені вже видали покарання, прошу видати гравцю бан за навмисний злив гравців ось силки. Перша скарга за яку отримав покарання 1. Ось друга та зверніть у вагу на скриншоти та час и дату їхню ось 2
Видайте данному гравцю вже нормальне покарання бо злив гравців це вже перебор.
6. Дата порушення: 02.02.2025

Останнє редагування:

Денис Лобач

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
210
Реакції
381
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Денис Лобач
2. Нікнейм порушника: емі бішоп
3. Назва клану порушника: Volkov
4. Суть скарги: Данний гравець кидає вже 2 скаргу з той самою даттою за яке мені вже видали покарання, прошу видати гравцю бан за навмисний злив гравців ось силки. Перша скарга за яку отримав покарання 1. Ось друга та зверніть у вагу на скриншоти та час и дату їхню ось 2
Видайте данному гравцю вже нормальне покарання бо злив гравців це вже перебор. Дякую зарание
6. Дата порушення: 02.02.2025
Та зверніть увагу скарга від 3 лица яка залита навмисно.

Емі Кензо

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Січ 2026
Дописи
21
Реакції
57
Бали
18
Я, Емі Бішоп, надаю пояснення щодо поданої скарги та звинувачень у нібито навмисному зливі гравця.

Під час зазначеної ситуації я була присутня особисто разом із подругою. Ми не вступали в конфлікт і не підтримували негативний діалог — навпаки, свідомо ігнорували провокаційні та образливі повідомлення. Це також видно з наданих доказів.

Скріншоти зроблені з акаунта моєї подруги, яка перебувала поруч і є безпосереднім учасником події. Тобто це реальні матеріали з місця ситуації, а не сторонні або сфабриковані докази. Те, що вони зроблені не з мого профілю, не робить скаргу “від третьої особи”, оскільки я була учасником події особисто.

Скарга була подана виключно для фіксації порушення, а не з метою переслідування чи зливу гравця. Подання звернення з доказами саме по собі не є порушенням правил.

Також прошу звернути увагу на міру покарання — гравцю було видано лише мут, хоча він є лідером клану. Особи з керівним статусом мають підвищену відповідальність за свою поведінку та комунікацію. Провокаційні висловлювання з боку лідера формують негативний приклад для інших гравців. З огляду на це, мінімальна санкція виглядає непропорційною.

Прошу адміністрацію врахувати мою особисту присутність у ситуації, достовірність доказів, відсутність провокацій з нашого боку та переглянути оцінку як самої скарги, так і міри покарання.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Розмір покарання буде переглянуто. Друга скарга не буде враховуватись повторно. Так само і подальші скарги повинні бути подані лише особисто гравцем. Ситуація цього разу була врахована та прийнята до розгляду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі