Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 159
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Алекс Житомирський і Богдан Житомирський та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за • рахунок відповідних осіб (за рахунок держави ва рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення: ми з громадянином Ніколас Флуррі Заїхали на АЗС він пішов щось купляти я сидів в авто приїжджає автівка виходять працівники СБУ та ОПГ з однієї автівки. Надалі невідомий громадянин який приїхав з СБУ бере і сідає в авто та починає угяняти мій ОТЗ, після чого я підбігаю до працівників СБУ та кажу що у мене угнали авто а працівники нічого не роблять просто бігають і все, після чого як я вернув авто невідомий мені громадян почав по нам стріляти а СБУ проігнорувало і почало тікати зі місця злочину та нічого не зробили
Накладення санкцій або компенсацій Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Доказ
Дата і час інциденту: 04.02.202
До скарги до прокуратури додаю:
Свідок/учасник: Ніколас Флуррі
Тайм-код
0:53 невідомий клановець виходить з авто з СБУ
1:43 даю тех паспорт бо не вірять що автівка моя
2:40 самі забираємо автівку
3:07 стріляє
3:10 тікають кидаючи місце злочину
Електронна копія ID-картки: 41076 ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси Номер телефону, електронна пошта, ((діскорд, телеграм)) avdii3
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення: ми з громадянином Ніколас Флуррі Заїхали на АЗС він пішов щось купляти я сидів в авто приїжджає автівка виходять працівники СБУ та ОПГ з однієї автівки. Надалі невідомий громадянин який приїхав з СБУ бере і сідає в авто та починає угяняти мій ОТЗ, після чого я підбігаю до працівників СБУ та кажу що у мене угнали авто а працівники нічого не роблять просто бігають і все, після чого як я вернув авто невідомий мені громадян почав по нам стріляти а СБУ проігнорувало і почало тікати зі місця злочину та нічого не зробили
Накладення санкцій або компенсацій Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Доказ
Дата і час інциденту: 04.02.202
До скарги до прокуратури додаю:
Свідок/учасник: Ніколас Флуррі
Тайм-код
0:53 невідомий клановець виходить з авто з СБУ
1:43 даю тех паспорт бо не вірять що автівка моя
2:40 самі забираємо автівку
3:07 стріляє
3:10 тікають кидаючи місце злочину
Електронна копія ID-картки: 41076 ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси Номер телефону, електронна пошта, ((діскорд, телеграм)) avdii3