Відмовлено Заява до прокуратури №308

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Кулик

Козак
Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
16
Бали
3
Я, громадянин України Ігор Кулик , подаю заяву до прокуратури на громадянина Олександр Дрейфович та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осібз особистих коштів відповідача
Організація:СБУ
Детальний опис правопорушення: Я сів в авто до своїх колег , як до мене підходять СБУ та кажуть вийти з траспорту та майже одразу затримали , після того як я спитав за що я був затиманий отримав відповідь підозра ККУ а сам 121 стаття однак цю статтю видалили приблизно 26 січня . Після прибуття до ГУ СБУ не було кімнат допиту та я поприсв представитись та зачитати мівранду та запросив державного адвоката . Нажаль адвокат не надав відповідь але я сказав генералу СБУ те що статтю 121 ККУ була видаленна на той час . ПІсля перепровірки інформації мене було випущенно.Але мене тримали в кайданках 12 хвилин без підставно , якби я не вказав ,що данна стаття була видалена я би надалі би перебув там.
Накладення санкцій або компенсацій: Звільнення або відсторонення також 1 млн гривень як компенсацію
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:03.02.26 (19:11)
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))паспорт
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): Kulik06613

Ігор Кулик

Козак
Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
16
Бали
3
Офіційне прохання:
Ігор Кулик
06.02.26

Прошу відкликати мою заяву до прокуратури №308, подану мною раніше, та припинити її подальший розгляд

rere

Козак
Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
91
Реакції
10
Бали
13
Я, громадянин України Ігор Кулик , подаю заяву до прокуратури на громадянина Олександр Дрейфович та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осібз особистих коштів відповідача
Організація:СБУ
Детальний опис правопорушення: Я сів в авто до своїх колег , як до мене підходять СБУ та кажуть вийти з траспорту та майже одразу затримали , після того як я спитав за що я був затиманий отримав відповідь підозра ККУ а сам 121 стаття однак цю статтю видалили приблизно 26 січня . Після прибуття до ГУ СБУ не було кімнат допиту та я поприсв представитись та зачитати мівранду та запросив державного адвоката . Нажаль адвокат не надав відповідь але я сказав генералу СБУ те що статтю 121 ККУ була видаленна на той час . ПІсля перепровірки інформації мене було випущенно.Але мене тримали в кайданках 12 хвилин без підставно , якби я не вказав ,що данна стаття була видалена я би надалі би перебув там.
Накладення санкцій або компенсацій: Звільнення або відсторонення також 1 млн гривень як компенсацію
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:03.02.26 (19:11)
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))паспорт
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): Kulik06613
Так нас перевіряли з 2 лютого можна сказати просто так?

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
656
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Офіційне прохання:
Ігор Кулик
06.02.26

Прошу відкликати мою заяву до прокуратури №308, подану мною раніше, та припинити її подальший розгляд
Буде відкликано. Очікуйте офіційного документа протягом 24 годин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі