- Реєстрування
- 3 Гру 2023
- Дописи
- 857
- Реакції
- 445
- Бали
- 123
ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ ТА МЕШКАНЦІ СХІДНОЇ УКРАЇНИ!
Якщо у вас виникають певні запитання щодо роботи державних організацій, чи ви маєте зауваження до роботи міністерств, прохання залишити свою заяву з описом проблеми чи пропозиції, аби у подальшому виправити чи ввести її у дію.
Шаблон подачі:
Я, (ваші ініціали ім'я та прізвище та номер паспорту) прошу взяти до уваги пані/пана Міністра (вказуєте міністерство)/Прем'єр Міністра ситуацію, яка склалася у певній державні організації (далі описуєте вашу проблеми чи суть звернення).
Прошу вас у найближчий термін звернути увагу на данну заяву та прийняти відповіді міри згідно законодавчого рівня.
Ім'я та прізвище
Дата: **.**.****р.
Я, (ваші ініціали ім'я та прізвище та номер паспорту) прошу взяти до уваги пані/пана Міністра (вказуєте міністерство)/Прем'єр Міністра ситуацію, яка склалася у певній державні організації (далі описуєте вашу проблеми чи суть звернення).
Прошу вас у найближчий термін звернути увагу на данну заяву та прийняти відповіді міри згідно законодавчого рівня.
Ім'я та прізвище
Дата: **.**.****р.
Правила подачі:
1. Якщо заявка буде мати у собі характерний зміст, що принижує гідність та честь людини ви можете бути притягнені до кримінальної відповідальності згідно кібербулігну* у інтернеті.
2. Всі заявки які будуть адресовані не по формі або у вигляді спаму будуть видалені з цієї сторінки.
*Кібербулінг — це умисне, систематичне цькування та залякування особи з використанням цифрових технологій (соцмережі, месенджери, ігри), що включає погрози, поширення чуток, образливих фото/відео та шантаж. (Наразі перебуває у стадії розробки та внесення до ККУ).