В очікуванні ГЛОБАЛЬНЕ ОНОВЛЕННЯ ФРАКЦІЇ ДСНС

Єгор Шелбі ꑭ

Ветеран служби цивільного захисту І 04
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
913
Реакції
913
Бали
153
1771878934756.png

Вітаю! Я гравець 04 серверу Єгор Шелбі,який розпочав свою історію на проєкті з грудня 2022 року і до сьогодення продовжую грати в вашу гру.Тому Я маю немалу кількість пропозицій для цією організації,що можливо збільшить її актив.

1.Пропозиції щодо системних можливостей:
Система ліквідації за допомогою вогнегасників/рукавів автомобілів на викликах.Я вважаю в разі розробки цієї системи буде цікавіше їздити на виклики від гравців.
-Додати квест 'Помити автоцистерну',де завдання новобранця виконати міні гру з чисткою авто.
-Додати квест заправляння автоцистерни водою.
-До системних викликів додати виклики ті,на яких буде застосовуватись автоцистерна з пожежними гідрантами
Приклад:Гравець приїхав на виклик і треба підключити сам рукав до водомережі пожежний гідрант,а потім ліквідовувати пожежу (вважаю це цікаве рішення)
-Додати систему діставання рукавів з автоцистерн (як наприклад якщо ви змогли зробити пістолет водний на мийках самообслуговування то й тут теж зможете сподіваюсь зробити так,що рукав буде функціонувати з АЦ)
-Пропоную до роздягальні додати бойовий одяг та радіозахистний одяг,щоб працівники мали можливість брати його самостійно в разі відсутності старших.
-Додати можливість SHERK (шарк) плавати по воді.За допомогою цієї системи можна проводити багато цікавих рп ситуації
Приклад: Порятунок населення
-Додати мітки в середині будівлі ДСНС щоб брати автоцистери або ж поставити їх для вигляду : ) (вважаю це більш цікаво чим на -1 першому поверсі стоять місця для пожежних авто,а можливості їх поставити немає.
-Додати систему,яка буде віднімати здоров'я гравця при перебуванні на території ЧАЕС та в задимленому приміщенні військової частини без спец.одягу (вважаю це збільшить рп на серверах та додасть реальності)

2.Пропозиції щодо звань ДСНС:
Я пропоную змінити назви звань в фракції,бо більшість зі звань які є не відповідають дійсним які є в житті.Так як на проєкті 12-то рангова система звань пропоную змінити декілька звань а саме:
[1] Рядовий
[2] Молодший сержант
[3] Сержант
[4] Майстер сержант
Решту звань можна залишити

3.Автопарк ДСНС:
-Збільшити всім авто швидкість
-Додати нові автівки
Наприклад: Mitsubishi L 200,СAPM-C для аварійно рятувальних робіт
1771878192905.png
-Додати на розсуд розробників іще одну автоцистерну
як там кажуть Бог любе троєцу ^__^

3.Будівля ГУ ДСНС:
-Пропоную додати більше кабінетів
Наприклад: Кабінет генерала та заступників,начальників підрозділів/частини і т.д
-Зробити головний вхід малодоступним для звичайних гравців як приклад в НПУ та СБУ.

4.Грошові винагороди:
Це сугубо в інтересах розробників збільшувати чи ні,але Я наполягаю,щоб за квести та інші завдання збільшили винагороду.
-За системні квести (мінування,в роздягальні).
-За виклики від гравців.
-Виклики на ЧАЕС та пожежі на військовій частині.

5.Скіни:
-Прошу розробників детально переглянути всі скіни ДСНС та розташувати їх згідно їх звання,бо помічаю таке що гравець по званню капітан,а по шеврону/погонах головний майстер сержант.Тобто щоб скіни відповідали званню.
-Додати нові скіни.

Поки що це все : )

СПОДІВАЮСЬ НА ПІДТРИМКУ КОЛЕГ З ІНШИХ СЕРВЕРІВ ДЛЯ ШВИДКОГО РОЗГЛЯДУ

ВСІМ ЧИТАЧАМ ЦІЄЇ ТЕМИ МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ ТА СЛАВА УКРАЇНІ!

Останнє редагування:

В'ячеслав єськов

Новий гравець
Реєстрування
20 Тра 2025
Дописи
7
Реакції
4
Бали
6
Так згодний тому що то є правда треба оновлення мені стало грати скучно тому попрошу адміністрацію по розробці гри написати мені у діскорд є ідеї дс: viacheslav00489

Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
48
Реакції
31
Бали
33
Звісно , ЗА !
Ще можна добавити машину проти вибухівки

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
16
Реакції
12
Бали
6
Нейтрально, бо коли НПУ/ЗСУ/СБУ приїжджає на охорону то їм на вулиці стояти?
Ну бігати по бункеру як дикі, так звичайно на вулиці а як тіки погасити то хай заходять бо не подобається як вони дивляться на нашу роботи ми її виконаємо файно і якісно не бачу сенсу нас контролювати

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
187
Реакції
548
Бали
138
Дуже цікаво.Витік з Нефто вижки добавити,а то зараз стоїть споруда без корисна

Ростислав Приміський

Полковник НПУ | 02
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
78
Бали
23
Ну бігати по бункеру як дикі, так звичайно на вулиці а як тіки погасити то хай заходять бо не подобається як вони дивляться на нашу роботи ми її виконаємо файно і якісно не бачу сенсу нас контролювати
З вами все добре?

Реєстрування
19 Гру 2025
Дописи
5
Реакції
7
Бали
6
Переглянути вкладення 380660
Вітаю! Я гравець 04 серверу Єгор Шелбі,який розпочав свою історію на проєкті з грудня 2022 року і до сьогодення продовжую грати в вашу гру.Тому Я маю немалу кількість пропозицій для цією організації,що можливо збільшить її актив.

1.Пропозиції щодо системних можливостей:
Система ліквідації за допомогою вогнегасників/рукавів автомобілів на викликах.Я вважаю в разі розробки цієї системи буде цікавіше їздити на виклики від гравців.
-Додати квест 'Помити автоцистерну',де завдання новобранця виконати міні гру з чисткою авто.
-Додати квест заправляння автоцистерни водою.
-До системних викликів додати виклики ті,на яких буде застосовуватись автоцистерна з пожежними гідрантами
Приклад:Гравець приїхав на виклик і треба підключити сам рукав до водомережі пожежний гідрант,а потім ліквідовувати пожежу (вважаю це цікаве рішення)
-Додати систему діставання рукавів з автоцистерн (як наприклад якщо ви змогли зробити пістолет водний на мийках самообслуговування то й тут теж зможете сподіваюсь зробити так,що рукав буде функціонувати з АЦ)
-Пропоную до роздягальні додати бойовий одяг та радіозахистний одяг,щоб працівники мали можливість брати його самостійно в разі відсутності старших.
-Додати можливість SHERK (шарк) плавати по воді.За допомогою цієї системи можна проводити багато цікавих рп ситуації
Приклад: Порятунок населення
-Додати мітки в середині будівлі ДСНС щоб брати автоцистери або ж поставити їх для вигляду : ) (вважаю це більш цікаво чим на -1 першому поверсі стоять місця для пожежних авто,а можливості їх поставити немає.
-Додати систему,яка буде віднімати здоров'я гравця при перебуванні на території ЧАЕС та в задимленому приміщенні військової частини без спец.одягу (вважаю це збільшить рп на серверах та додасть реальності)

'Буде доповнюватись до розгляду теми тестерами проєкту'

2.Пропозиції щодо звань ДСНС:
Я пропоную змінити назви звань в фракції,бо більшість зі звань які є не відповідають дійсним які є в житті.Так як на проєкті 12-то рангова система звань пропоную змінити декілька звань а саме:
[1] Рядовий
[2] Молодший сержант
[3] Сержант
[4] Майстер сержант
Решту звань можна залишити

3.Автопарк ДСНС:
-Збільшити всім авто швидкість
-Додати нові автівки
Наприклад: Mitsubishi L 200,СAPM-C для аварійно рятувальних робіт
Переглянути вкладення 380645
-Додати на розсуд розробників іще одну автоцистерну
як там кажуть Бог любе троєцу ^__^

3.Будівля ГУ ДСНС:
-Пропоную додати більше кабінетів
Наприклад: Кабінет генерала та заступників,начальників підрозділів/частини і т.д
-Зробити головний вхід малодоступним для звичайних гравців як приклад в НПУ та СБУ.

4.Грошові винагороди:
Це сугубо в інтересах розробників збільшувати чи ні,але Я наполягаю,щоб за квести та інші завдання збільшили винагороду.
-За системні квести (мінування,в роздягальні).
-За виклики від гравців.
-Виклики на ЧАЕС та пожежі на військовій частині.

5.Скіни:
-Прошу розробників детально переглянути всі скіни ДСНС та розташувати їх згідно їх звання,бо помічаю таке що гравець по званню капітан,а по шеврону/погонах головний майстер сержант.Тобто щоб скіни відповідали званню.
-Додати нові скіни.

Поки що це все : )

СПОДІВАЮСЬ НА ПІДТРИМКУ КОЛЕГ З ІНШИХ СЕРВЕРІВ ДЛЯ ШВИДКОГО РОЗГЛЯДУ

ВСІМ ЧИТАЧАМ ЦІЄЇ ТЕМИ МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ ТА СЛАВА УКРАЇНІ!

За !

Єгор Шелбі ꑭ

Ветеран служби цивільного захисту І 04
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
913
Реакції
913
Бали
153
ПРОШУ ПІДТРИМАТИ!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі